BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 12:27
« Re: 330i vs 320si
ten poslední příspěvek je moc pěkný ;) :yes: Vždyky když někdo neměl fotky tak to byl bud fake, nebo ještě toho dne nahrál aspon pár foto a pak třebas přidával...Nevím jestli se bojí vyfotit tatkovi auto nebo co, ale je to vůbec škoda řešit... -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 11:50
no prostě klučina napsal recenzi a myslí si že tím objevil ameriku...Jako napsal to fajn, ale dohadovat se že fotky vlastně nejsou potřeba....At si to s klidem stáhne jo, ale prostě všechny real recenze zde mají real fotky takže....raději neřešit....Já mám svých problému dost >:D Nejvíc mně dostal ten co místo zkopírovat tvůj nick ho naschvál ještě zkomolil. Mám nejradši takové lidi -
Vampix(Diesel Power) 10.01.10 23:54
jo to jsem viděl, aspon nám přimrzne přehrada ale stejně nerad bruslím, nerad bych se vykoupal v takové vodě....Oskar by se hodil ale úterý čtvrtek zkoušky, takže cely tyden zasekany a obávám se že něco psalí v dalších výhledech o te oblevě ale nečetl jsem na kdy... -
Vampix(Diesel Power) 10.01.10 23:42
Tak azuro tady taky nebylo a dneska trošku panovala mlha, ale nijak úkrutně, déšť se snesl jen v pátek večer lehce, jinak spíš sněžení, dneska teploty -2, lyžováni bylo v pořádku...Horší když si přečtu titulky na těch největších informačních portálech. Přijde zima a pak obleva? to nám to dlouho nevydrží.... Doufám, že až mi skončí zkouškové tak zase schovám lyže, to by mně trefilo.... -
Vampix(Diesel Power) 10.01.10 23:30
tak jestli toužíš po tom mit na chu ju podmínky jako jsou venku >:D tak nezávidím. Já si dneska opět výborně zalyžoval takže spokojenost, jenom by mohl mít den tak 48 hodin at se stiham i učit :-/ navíc včerejšek sem strávil se svou hezčí polovičkou, škoda jen že je nemocná :-( Ale lyže a auto dostatečně posloužilo na vybouření přebývyjící energie kterou si pravidelně skladuji na příjemnější činnosti... -
Vampix(Diesel Power) 10.01.10 23:21
no jasně že předplokladam pokaždé pro oba systémy stejné podmínky ale chtěl jsem říct že v hlubším muže mít navrch jeden před druhým, v odhrabaném třebas zase ten a ten a nebo pokud je to stoupani zkroucene cestičkami no....Ale jakože asi to je jedno...Jak hodnotite uplynuly víkend teplometi? -
"-- skrytý --" 10.01.10 22:45
330i ma zaujimavy system trojstupnoveho nasavania, takze v celom rozsahu sa krivka drzi okolo 300Nm, vid. prilozeny odkaz;) Takze ma dost vykonu uz od nizkych otacok. Celkovo je motor na vyssom evolucnom stupni ako 335i. Vsetko je o pocitoch, prave preto je pre niekoho najlepsia 320si, pre niekoho 330i a niekto neda dopustit na 335i.
Ako ja vravim 99 percent casu je podla mna zadny nahon vyhoda, kedze mi nekeca do napravy, ktora zataca kolesami. Rovnako aj prenosove straty vykonu su mensie ako pri 4x4. Ja som na BMW najazdil za dva a pol roka 70 000km, co je myslim dost. S kvalitnymi zimnymi gumami som vysiel aj tam kde predne nahony zlyhali(prudke stupenie) a nikdy som neostal stat, preto nemozem povedat krive slovo. Na quatre od audi je ale trakcia vyrazne lepsie, to je jasne;D
-
white label 10.01.10 21:58
Martin46
K těm jízdním vlastnostem v zimě, to co píšeš je taky pravda, stejně jako to co psal Wii-Jay, že je rozdíl jestli jde o běžnější zimní podmínky, nebo ty extrémnější.
Mám za to, že poustník psal spíš o těch "malinko" extrémnějších.
Navíc popisoval to auto jako něco většího od BMW se "zadkem", takže předpokládám 5ku, nebo 7čku, ale ne 3ku, která je proti těmto větším "kolegům" znatelně obratnější a tím i (celoročně) zábavnější, takže zima s ní je (po této stránce) podstatně "schůdnější". Ono platí obecně, že obě poháněné nápravy dávají větší smysl také s rostoucí délkou/rozvorem vozu.
Už rozhodování mezi 330i a 335i, není vůbec snadné a k tomu co píšeš, bych si dovolil napsat, že pokud by jsem chtěl hlavně "sílu při nízkých otáčkách" (jak sám píšeš), šel bych do 335i... a naopak pro "vysokootáčkovou linearní charakteristiku" do 330i(ale i 320si).
Pro atmosferický 30i (proti 35i) hovoří nejen cena a v praxi o něco nižší spotřeba, ale i "čistší" zvuk, který není zkreslen "tlumičem" v podobě turba...