BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 13:53
« Re: 330i vs 320si
Ale hlavně mi k tomu natočte nějaký to pořádny gayporno s těmi pořádnymi detaily >:D To abych bral lenovo at to grafika utáhne a at vás i slyším >:-[]
Jinak vzpomínám kdy naposled jsem jel sockou a byl to asi vlak v létě kdy ještě nebyla 3er asi :-/ já vůbec netuším -
Wiii 11.01.10 13:51
Kubyyyyk:
To by sme ale měli vampimu vybrat nejaký s hodne velkou obrazovkou, at vidi detaily >:-[] >:-[]
Jinak taky se uz celkem dlouho uspesne vyhybam vsem typum socky... Naposledy, kdyz uz mi hrozilo to nehorsi (jet budem, pak metrem a nakonec tramvaji) jsem radsi obetoval 900 za taxi >:D >:D :yes:
Ypsi:
Já radši neslušná děvčata >:-[] >:-[] >:D A uplně nejradsi chlapce >:D >:D >:-[] -
ypsilon 11.01.10 13:47
« Re: 330i vs 320si
vampi-no mel by mi aspon zaplatit 50kc za dopravu a 500kc za nedodrzeni terminu :-)
wiicko-no nepsal jsem nic ze jo..jsme mu zavolali,frajer se nam porad omlouval a pak,ze teda staci,kdyz mu napiseme nakou praci,posleme mu ji mailem a pro zapocet si dojdem neka na matfis >:-[] takze ted jeste musim neco psat a jet si pro zapich nekam jnam..no jsem uplne vytocenej..mhd je obcas dobry,dneska jsem v em potakl tak 3 slusny devcata ;-) :yes: -
ypsilon 11.01.10 13:35
nazdar gaylordi :-)
vampi-kestli Ti jde o "prestiz" a design,tak si kup sony,ale jestli Ti jde o vykon a treba i naky to zapareni dobrejch her,tak jdi do lenovy ;-) ale aby se Ti z toho nezaparilo jeste neco jinyho >:D
jinak jsem jel dneska po dlouhy dobe mhd,abych stihnul ranni zapoctovej test a pan profesor na nas uplne zapomnel,no neni to skvele?je to skvele >:D >:-[] :no: -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 13:30
« Re: 330i vs 320si
no Já bych na první ránu taky šel do Sony, hlavně kvůli designu a zpracování. Ale Lenovo jakože bývalé IBM je takovy trošku NB guru, navíc nabízí Bluetooth, Led podsvícení, lepší grafiku a teoreticky nějake ozvučeni ale to zrovna opravdu neřešim protože když koukam na filmy v autě tak přes Aux že...Jo a taky proesor s 3MB L2cache... -
Wiii 11.01.10 13:27
Vampi:
Kup si Acera. Je to levný a tak se ti vyplatí koupit dva acery naz jeden drahej >:D Ne, z toho vyberu bych sel do toho Sony VAIO.. Má ho mladá a spokojenost ;-) Ale zase u Lenova nemuzes slapnout vedle ;-) :yes:
Kubyyyk:
Apple je spolehlivý, ale moc chechtáků... :-( A stejnak bych tam nahral windows jako druhej system... na Mac nic neni ;-\ -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 13:09
« Re: 330i vs 320si
největší problém že bych se asi měl učit a já prohledávám net a koukám na NB protože můj nejspíš odešel, čekam na vyjadření servisu ale průběžně to vypadá na základní desku což u NB starého 4 roky zbytečná investice...Mám omezený výběr na 2 kusy a pořad hledam co kde a jak
Wii: čau ty náš teplometíku:-*

Uslyšíš, neboj. Wii-Jay řve jak stará cvičená kur.va >:D >:D >:D >:D