BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 11.01.10 16:01
« Re: 330i vs 320si
Ano je to taky mator >:D Jednou se k tobe vloupam a narvu ti ho do brambora >:D >:D Zase to ber z te pozitivni strany, konecne nebudes tankovat to spatny palivo, který se jmenuje jako šampónovská značka oblečení (Kubyyyk by ti mohl povypravět) >:D :no: :no: >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 15:40
no každopádně ta firma vypadá zajimavě, ne že bych jim nevěřil, ale při pohledu na web byh si tam nedal vyleštit asi ani boty, i když věřím že nemusí být nijak zlí, ale proč se BOV jmenuje Pop off ventil? to čtu poprvé
Navíc když z tvého SI udělali obyč íčko -
Wiii 11.01.10 15:34
Vampi:
No popravdě si za to nechala jedna firma zaplatit >:D >:D A to tato [odkaz] Takže dobře mu tak >:D >:D Jinak z teto stránky mám i ty fotky z dob minulého majitele (najdeš v tamní fotogalerii pod názvem 320i) :-)
Co se týče počtu najetych kilometru, tak zatim nic nepotvrdilo podezreni, ale jeste neni konec vsem dnum ;-) Byl jsem u BMW a oni koukli do te "nemazatelne a neprepisovatelne" paměti a na nic neprisli, vse by melo sedet. Ale taky mi rekli, ze tam uz meli pripad X6, ktera byla pretocena (podle jejich udaju ze servisovani) ale z auta to nikdo nemohl zjistit ;-\ :no: -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 15:29
otázka jestli to tam přilepil ten degen vteřinákem, nebo nějaka firma a nechala si za to hezky naúčtova >:-[] což bych mu přál, takhle to zprasit...Jinak, už se ti urovnalo všechno s tím počtem najetých KM? Vím že to bylo v jednáni tak mně zajimá verdikt -
Wiii 11.01.10 15:18
Ypsi:
Hele kdyz jsem to objevil, tak jsem nejdrive musel odhrnout snih co tuto ztratu zakryval >:D Prostě prázdná díra... A po demontáži druhé chápu, že se to jen tak o sníh uvolnilo >:D :no: :no: Ten degen to tam jen tak prilepil vterinakem.... Stacilo trochu zatlacit dovnitr a uz to na me vypadlo... ale vyselo to porad na drate, ale to pri jizde neni problem vyrvat z toho "konektoru" který jsem v zivote nevidel.... >:D :no: :no:
PS: výživné videjko >:D >:D :yes: -
Poustnik 11.01.10 14:41
« Re: Tlačítka MHD
S tlačítky mám také problém...zvlášť, když je zavedli v metru...Ale ještě větší divočina je jezdit po Praze s kočárkem. Jezdí tu tři typy autobusů a každý má nastupování s kočárem někde jinde. Takže 1. - aby sis pamatoval jaký typ autobusu se blíží a kde má ty zpropadené dveře.
2.- pak se drát přes flegmatické cestující k těm správným dveřím
3.- odmítat pomoc s najkládáním kočáru, protože dobrovolníci ti buď vyklopí dítě, nebo ti z kočáru něco urvou.... 8-s >:D -
Chobot 11.01.10 14:09
MHD nejenom že smrdí, ale pro běžného smrtelníka, který se jí úspěšně roky vyhýbá skýtá i spoustu záludností a vyfíčur, které přibyly během této vyhýbací doby a dokáží nemile překvapit.
Například já když jsem naposledy vezl auto do opravy a nějak to vyšlo tak, že jsem musel ject domů MHD(asi po 5-10 letech), tak jsem se zodpovědně připravil a zjistil si že se u nás ještě stále používají standartní štípací lístky, tudíš mě nemá vcelku co překvapit.
Jenže mi už zapoměli říci, že do vozů MHD namontovali úsporová tlačítka, kterými si lidi otevírají sami dveře, když chtějí nastoupit či vystoupit a je jich tak málo(těch lidí), že nemá cenu otevírat celý vůz. Tak si stoupnu na tej zastávce kde chci vystupovat. Sám. Na zastávce také nikdo. Autobusák zastaví. Já čumim, čumim, čumim. Náhle slyšim: ,tak si zmáčknětě to tlačítko´. Tak řikam: ,A jaký?´ Na což autobusák usoudil, že jsem úplný degen, zařadil jedna a jel dál. Naštěstí to bylo zastávku před konečnou, takže jsem se jen prošel jednu zastávku zpět. Ještě že nekrouží nonstop, protože to bych tam nejspíš u těch dveří stál dodnes.
>:D ;-) -