BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  16:01

« Re: 330i vs 320si

Ano je to taky mator >:D Jednou se k tobe vloupam a narvu ti ho do brambora >:D >:D Zase to ber z te pozitivni strany, konecne nebudes tankovat to spatny palivo, který se jmenuje jako šampónovská značka oblečení (Kubyyyk by ti mohl povypravět) >:D :no: :no: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.01.10  15:59

Zdar cukrouši ;-)
    vampix, taky by to mohlo být něco jakože v kooperaci BMW-Škoda...
    "VAnos MPI X-drive" :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  15:51

no když jsem v sekci sněhové řetězy našel řetězy na běžnou obuv >:D >:-[] jsou to satani >:D
    [odkaz]
    MPI je taky motor? >:D Já myslel že je to jen maketa do motorového prostoru škodovek aby byla zátěž jede to na setvračnost >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  15:43

VaMPI:
    Ted jsem objevil krásné spojení tvého nicku s motorem co by k tobe sedel >:D >:D

Jinak taky neznám ten název a ani jsem si ho nevsiml... Moc jsem to neprochazel. Jen jsem hledal svoje auto >:D :yes: Ale zkus jim napsat stížnost >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  15:40

no každopádně ta firma vypadá zajimavě, ne že bych jim nevěřil, ale při pohledu na web byh si tam nedal vyleštit asi ani boty, i když věřím že nemusí být nijak zlí, ale proč se BOV jmenuje Pop off ventil? to čtu poprvé

Navíc když z tvého SI udělali obyč íčko
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  15:38

Vampi:
    Hele jeste se to proveruje.... Takze nechvalme dne pred vecerem >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  15:36

no já vím to jsi psal už předtím a myslel sem že se to ještě nějak dál prověřuje. Ale tak už to raději neřešit ;) určitě to byla pravda pravdouci a konec...Je ale smutné že se to dá tekhle obejít že na to ani nepřijdou....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  15:34

Vampi:
    No popravdě si za to nechala jedna firma zaplatit >:D >:D A to tato [odkaz] Takže dobře mu tak >:D >:D Jinak z teto stránky mám i ty fotky z dob minulého majitele (najdeš v tamní fotogalerii pod názvem 320i) :-)

Co se týče počtu najetych kilometru, tak zatim nic nepotvrdilo podezreni, ale jeste neni konec vsem dnum ;-) Byl jsem u BMW a oni koukli do te "nemazatelne a neprepisovatelne" paměti a na nic neprisli, vse by melo sedet. Ale taky mi rekli, ze tam uz meli pripad X6, ktera byla pretocena (podle jejich udaju ze servisovani) ale z auta to nikdo nemohl zjistit ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  15:29

otázka jestli to tam přilepil ten degen vteřinákem, nebo nějaka firma a nechala si za to hezky naúčtova >:-[] což bych mu přál, takhle to zprasit...Jinak, už se ti urovnalo všechno s tím počtem najetých KM? Vím že to bylo v jednáni tak mně zajimá verdikt
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  15:18

Ypsi:
    Hele kdyz jsem to objevil, tak jsem nejdrive musel odhrnout snih co tuto ztratu zakryval >:D Prostě prázdná díra... A po demontáži druhé chápu, že se to jen tak o sníh uvolnilo >:D :no: :no: Ten degen to tam jen tak prilepil vterinakem.... Stacilo trochu zatlacit dovnitr a uz to na me vypadlo... ale vyselo to porad na drate, ale to pri jizde neni problem vyrvat z toho "konektoru" který jsem v zivote nevidel.... >:D :no: :no:

PS: výživné videjko >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 11.01.10  14:45

Pěkny videjko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.01.10  14:41

« Re: Tlačítka MHD

S tlačítky mám také problém...zvlášť, když je zavedli v metru...Ale ještě větší divočina je jezdit po Praze s kočárkem. Jezdí tu tři typy autobusů a každý má nastupování s kočárem někde jinde. Takže 1. - aby sis pamatoval jaký typ autobusu se blíží a kde má ty zpropadené dveře.
    2.- pak se drát přes flegmatické cestující k těm správným dveřím
    3.- odmítat pomoc s najkládáním kočáru, protože dobrovolníci ti buď vyklopí dítě, nebo ti z kočáru něco urvou.... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  14:17

tak to je ale velmi nepříjemná historka >:D Vidiš, kdyby jsi byl mladší, můžeš o tom napsat i do Brávička a něco by ti třebas i dali za takový trapas
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.01.10  14:16

Hm, takovéhle RZ dokážou prověřit.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 11.01.10  14:11

no tady to byla zase sodoma gomora :-) tak zkusim zmenit tema timhle masakroznim zavodem,doporucuju zkouknout cele [odkaz]

wiicko-ale copak?jak si ji mohl jen tak ztratit? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.01.10  14:09

MHD nejenom že smrdí, ale pro běžného smrtelníka, který se jí úspěšně roky vyhýbá skýtá i spoustu záludností a vyfíčur, které přibyly během této vyhýbací doby a dokáží nemile překvapit.
    Například já když jsem naposledy vezl auto do opravy a nějak to vyšlo tak, že jsem musel ject domů MHD(asi po 5-10 letech), tak jsem se zodpovědně připravil a zjistil si že se u nás ještě stále používají standartní štípací lístky, tudíš mě nemá vcelku co překvapit.
    Jenže mi už zapoměli říci, že do vozů MHD namontovali úsporová tlačítka, kterými si lidi otevírají sami dveře, když chtějí nastoupit či vystoupit a je jich tak málo(těch lidí), že nemá cenu otevírat celý vůz. Tak si stoupnu na tej zastávce kde chci vystupovat. Sám. Na zastávce také nikdo. Autobusák zastaví. Já čumim, čumim, čumim. Náhle slyšim: ,tak si zmáčknětě to tlačítko´. Tak řikam: ,A jaký?´ Na což autobusák usoudil, že jsem úplný degen, zařadil jedna a jel dál. Naštěstí to bylo zastávku před konečnou, takže jsem se jen prošel jednu zastávku zpět. Ještě že nekrouží nonstop, protože to bych tam nejspíš u těch dveří stál dodnes.
    >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  14:08

Ano, to už byla opravdu silná káva >:D >:D :no: Hele se.ru na vás (nakonec něco z fekálofilních choutek) a jdu se pohrabat v tech debilních diodách co mám vedle mlhovek... jednu jsem dnes někde ztratil >:D >:D :no: Tak jdu vyndat i tu druhou >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  14:06

>:D začíná to být hodně nechutný, na to že se chystám dát si něco k obědu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.10  14:01

Vampi:
    Já nerad promazávání.. promázává se to až když si ho Kubyyyk uplně rozedře >:-[] >:-[] >:-[] Pak je tam autopromazávání >:D >:D >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.10  13:59

>:D to ho chudáka musíš taky trošku šetřit, trošku promazat
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…