BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 12.01.10 17:14
« Nový nick?
Tak jak jste si všimli, pomalu se nám zase blíží další tisicovka příspěvku. Jak už se zde stalo tradicí, za každý jubilejní kulatý příspěvek je tu "odměna" v podobě nového nicku na dobu dvou dní (48 hodin) >:D
Pro zasvěcené to není nic překvapivého, pro nezasvěcené tu mám ještě vysvětlení: Když se tu například domluvíme, že za 4000 příspěvek bude nick "ňouma" a já jakožto Wii-Jay přidám tento 4000 příspěvek. Na dva dny si dám nick "Ňouma" a samozřejmě k tomu přidám i stylovou profilovou fotku >:D :yes:
Případné další dotazy - ptejte se co hrdlo ráčí ;-)
Takže posílejte návrhy s vašimi nápady na nick ;-) >:D >:D ;-) -
Wiii 12.01.10 15:22
« Re: Je tu zima
Lady "no já s tebou neKa" :
Tak hezkou cestu >:D Jinak jsou to morální překážky >:D Takže pokud ses slusná dívka, tak se tam radsi nedívej ;-) >:-[] :no:
A jak jinak dnes je? Sluníčko svítí, silnice hezky kloužou... Dnes jsem si opravdu užil cestování ;-) :yes: Teda až na jedno parkování do sněhu >:D :no: Nechapu, proč se parkovací místa neodlízejí. Se svym zadohrabem mam pak problem vyjet ;-\ :-( -
Wiii 12.01.10 15:12
« Re: Je tu zima
milady:
A slečna je tu.. Končně po dlouhé době se tu nějaká objevila ;-) Vítame te preji příjemné zážitky... Ale nedoporučuju cestovat proti toku času v me diskuzi >:D >:D >:D
xGay:
Dnes mi to nějak neteplá... Jinak z předchozích dnů mám okolo baráku 50-ti metrovej pás kde vše jen kvete >:D >:D >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 11.01.10 23:31
« Re: Je tady holko
kamaráde, to spíš ti hoši měli problémy, jsem je oloupal jako banány >:D
WL: Teplomat, to je nápad 20,- rovná se minutě automatizovaného vibrátur, jen zde přilož své čoko oko....To je podnikatelský záměr, jen kam to umístim, na vlakač asi ne :-/