BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 12.01.10  20:04

« Re: Nový nick?

Ahoj Kysky, je dobře že sis prodloužil dráhu Wifi až do pokoje, už po večerech nemusíš stresovat jestli tě někdo zezadu nebere foťákem >:D

Jinak se musím pochválit pánové, dneska přišly gumové koberce to bramboraka takže paráda, to mi připomíná že chci jit vyprat ty na léto
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.01.10  20:04

Wii: no právě že je to moc daleko. Se,re mi že Praha je tak daleko :-( snad aspoň o velkých prázdninách se tam kouknu... :-) nebo na nějakým velkým srazu. Mě se ta kára líbí takže se nemusíte bát, že bych nic nevyfotil ;-)
    dneska sem se nudil když jsem čekal na kámoše a kus ode mě stála bílá X6 tak že ji nějak hezky vyfotim s domy v nějakým starým slohu, já sem si dřepnul v pěkným úhlu, nasttavil jsem mobil na ni a v tom se na plný plyn rozjela! Já čuměl jak PUK! Sem si vůbec nevšiml že tam byl řidič >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.01.10  20:01

wiicko-ok,napisu ;-) a jo YPsiho? ze by z nazvu videa p4lm Young Primitives ted teda spis Young Primitive?>:D :yes:

kysky-no co vahas chlape,vyfot to a ihned to sem nahod ;-) :yes: jak pise wii me to zajima..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.10  19:58

KISSák:
    No tak klidně pojd >:D Az priste pujdeme, muzes se pridat, ale mas to trochu z ruky.... Radotín chlapče, Radotín :-)
    Jinak urcite koukni a posli vic fotos ;-) Treba YPsiho by to urcite zajimalo >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.01.10  19:54

Wii: no jasný, ale na iPhone ani v Photoshop mobile nejdou fotky rozmazávat ani malovat na ně, a na ty pc tady to připojovat nebudu, ještě bych si stáhnul vira >:D zítra bych měl končit dřív tak se tam zkusím kouknout jestli tam nestojí ;-)
    Čtu tady všude o motokárách, taky bych na ně šel, musí to bejt prča :-) ale já se aspoň trochu těším že o víkendu sendu na chvilku k M3 Challenge :-) kdyžuž jenom to
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.10  19:50

Ypsi:
    Tady jsi na teplometí diskuzi, to ze neco chces delat se slecnama si nech jinam laskave >:D >:D >:D :yes: Napis mi pak sem, nabo na ICQ jak jsi se s nim domluvil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.01.10  19:48

wiicko-tak ok,ja mu teda zavolam,ale jeste se musim domluvit tady s moji slecnou,ponac taky neco chtela delat :-)

jo a cau kysky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.10  19:45

KISSák:
    Cau teplomete >:D Tak co, už jsi nafotil toho brambora s porformance paketem? Kdyztak zamaz znacky a je klid ;-) :yes:

Ypsi:
    Tak jestli mas cislo na OSe, tak mu zavolej.. pro me by bylo taky lepsi zhruba ve 12.... on rikal, ze se zitra bude ucit, ale ze to stejne nevydrzi cely den, takze jestli pujde pryc (myšleno s náma blbnout na parkoviště) odpoledne nebo vecer je podle meho nazoru jedno ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.01.10  19:40

wiicko-ok,to sji vlastne rikal..no hele navecer se ucim a uz je vsude tma,takze jestli jet nekam blbnout tak nejlepe hned po obede nebo v dobe obeda ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.01.10  19:40

Čau Teplometíci :-) já už jako správnej profi šprt jsem naučenej a konečně mi vede WiFi až do pokoje tak sem přišel na návštěvu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.10  19:29

VaMPI:
    teplej sněhulák se mi zamlouvá a s obrázkem [odkaz] neni vůbec k zahození.. Aneb kdyz se k sobe lísají dva chlapci >:D >:D

Ypsi:
    Hele ja denne jezdim bramborem a je to fér :-) Jinak diody jsem uz komplet vyndal, jen cekam na ty mřížky. Objednal jsem je novy :-)

Jo a co zítra na večer? Maš cas? :-) Že by jsme někam zajeli s tim OSem? :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.01.10  19:16

wiicko-presne >:D :yes: no hele jinak se ucim vid a zitra musim do skoly kvuli bakalarce,tak zvazuju jestli vyndat bramboru nebo neco jinyho,jestli teda doma neco bude a nebo jestli dam mhd..ale asi vyhraje 3.varianta..co ty?uz jsi pofackoval ty diooody? :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.01.10  19:10

navrhuju nic Teplej Sněhulák
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.10  19:05

Ypsi:
    Tak první seslost... Já v tom sedel poprvé v živote a moje casy se zlepsovali a naposledy jsem te uz pokoril >:D :yes: :yes: Příste te dám o vterinu, o dve, o tri a nakonec o 10 >:D >:D >:D Ne sranda.. Ale je pravda, ze uz tam konecne budes mit s kym jezdit >:D :yes:

A jak jinak? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.01.10  19:02

zdravim a pozdravuji :-)

certina-nazdar kubo :-) ja taky dekuju,bylo to fajn a odvetu urcite dame :yes: staci se jen domluvit ;-)

wiicko- >:D je videt,ze Ti Tve vitezstvi udelalo radost..budu na tebe hodnej a nezverejnim prozatimni celkove skore nasich klani ;-) ale na druhou stranu jsem rad,ze jsem v tobe konecne nasel soupere >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.10  18:52

Certina:
    Ahoj bejku, odveta se urcite bude konat >:D :yes: :yes: Ale priste si musime dat pozor kdy jsou detske dny >:D :no: Jinak to nebyla detská dráha, detská je ten malej krouzek za startem >:D :no:
    Jinak já si na džbánu celkem užil >:-[] >:-[] :yes: Ale cestou domu mi zacalo vibrovat celý auto >:D Nastesti me napadlo proc..... Jak jsem mel mezi tím spoustem paprsku na kolech snih, tak nejak nevypadal a pri rychlosti nad 70km/h se to chovalo, jak kdybych mel nejvic vykur.veny ráfky >:D :no: Stacilo stouchnout do snehu aby vypadl a jelo to zase super :-)

PS: taky díky za srázek, ale příště musíme jet už svými prezentovanými auty >:D

PPS: největší radost mi na motokárách udělalo to, že jsem porazil Ypsiho >:D >:D :yes: >:-[]

Richie:
    Fotka se vybere až podle toho, jaký bude vybrán nick ;-) :yes:

VaMPI:
    Já dnes taky neuspěl... Ale aspon sem napsal zapoctak z Chemie ;-) :yes: Jinak jízda je v posledních dnech obvzášť zábavná, ale s těma parkovištěma je to děs >:D :no: Jsem dnes zajel do hromady v miste kde je normalne podelne parkovani a pak jsem se malem nevyhrabal :no: 8-s Navíc se na mě zezadu nalepil nejakej blbec v SantaFe 8-s :no:

PeT-a:
    Neco lepšího by tam nebylo? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.01.10  18:23

« Re: Neděle

Dobré, neúspěšné ale teplé odpoledne, nebo spíš už podvečer vy moje prdelky... Tak já už dopředu hlásím že jsem na zkoušce neuspěl >:D

Jinak taky nechápu proč s neodklizeji parkoviště, pak to tam svým nárazníkem tlačím až na hlavní cestu a za mnou zustávají čáry od podvozku, když se podaří >:D když ne tak couvám :-) Ale za to jizda po silnici s DTC pak stojí za to :-) jen to tady je nějaky rozbitý občas, asi traktory s řetězama nebo nvm :-/
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.01.10  18:22

A jaká bude ta fotka? To jen abych věděl, jestli ti mám fandit... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 12.01.10  18:14

« Neděle

Zdravím Vás kamarádi...
    Tak jsem se sem konečně dostal po delší době.
    Chtěl bych poděkovat za pohodové nedělní poježdění na motokárách (Ypsi a Wii).
    Btw. moje časy stály opravdu za nic >:D 1:21 na "dětské" trati >:D
    Takže bych rád nějakou odvetu! >:D Teda jestli budete kucí chtít ;)

Rád jsem poznal Wiička a doufám, že jsme se neviděli naposledy...

A Džbán byl taky fajn, ikdyž tam bylo na 1er skoro moc sněhu, ale i tak jsem si obasné ježdění ve smyku užíval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 12.01.10  18:13

« Re: Je tu zima

Wii-Xgay-MPI >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…