BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 12.01.10 20:23
« Re: Nový nick?
ja zabavil otci jednou přivěsek z X5, ani nevím proč, on ho nenosil bylo to dlouhe těžke a ostre hrany Xka a projel sem si s tim kapsu, dira jak do..pr...de..le tak jsem ho daroval kamarádce ta byla nadšena protože X5 jeji nejoblibenějši auto... >:D Jinak jsem taky uvažoval o přívěsku ale 590,- to mně tak akorat zvedlo hlavu, tam jsem našel peněženku ///M za 2500 tak jsem otočil hlavu směrem k výdejnimu pultu a poslušně dál čekal na svoje gum. koberce >:D
Wii: Tak se na to hezky koukej, možna se ti o tom bude zdát, ale to už se ted nenaučíš :-D budme realisti, ale budu držet palce -
David Silver 12.01.10 20:18
« Re: Nový nick?
Vampi: no už sem na chodbě jak trubec. Asi byl předtim někdo blízko na WiFi tak to dosáhlo až k nám...
Certina: jojo to je ona. :yes:
Wii: příběh zní hezky ale já byl spíš :no: ještě že mi to nepodjelo >:D Ikdyž to bych pak mohl machrovat že jsem se nechal přejet krásným vozem mé nejoblíbenější automobilky :-) -
Wiii 12.01.10 20:17
Certina:
To už chce rovnou slonovinový ;-) :yes: Máme v Lexovi cerno bílý interier... podlaha a strop cerný a sedačky a palubka slonovinová kost.. nebo nejaká taková podobná barva ;-) :yes: :yes:
VaMPI:
Myslíš tu "trojku" která je jak urvaná ze zadního víka? >:D >:D Tu mám taky :yes: -
Vampix(Diesel Power) 12.01.10 20:15
« Re: Nový nick?
No bohužel je skladem neměli, asi na zimu větši odběr než by měl být, otec je k autu třebas dostal že, ale já, jelikož je to jen premium selection a neni takovy vývar tak to prd....Ani blby přivěšek na klíče jsem nedostal....Ale kašlu na ně to jsou detaily...