BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 13.01.10 16:29
« Re: Jubileum
Pocet fotk je fakt nesmysl >:D Jako projíždět 5000 fotek je nesmysl a ver ze by se lidi co by kazdy den dali tech 30 nasli >:D >:D :no: :no: Ale aktualizace... To tu je ;-) Treba prohodit důležitost aktualizací a hodnocení na hlavní stránce by stačilo a ani by se hodnoceni nemuselo rusit... Co by na to mohl kdo rict? ;-) Ale kdo zastaví lidi psát každou blbost ;-) ;-\ 3x denně >:D
Vlastně hodnocení je tak jediný cim se da poslechnout hlas lidu na MACZ... ;-\ -
Wiii 13.01.10 16:22
Dodělá... věřím v to >:D
Hele jak bys to chtěl řešit? Jediné řešení je zrušit celý hodnocení.... A náhodné střídání aut na hlavní stránce plus jednotlivé třídění.... Mohlo by se tu treba zavést vedle "Nejlepsi recenze" i "Nejlepsi fotky" a popripade neco dalsiho (ale nevim co) nejak jinak to rozclenit... -
Vampix(Diesel Power) 13.01.10 16:09
nevadí >:D zkouška se dodělá >:D
Jenže já si myslím že je trošku škoda že se hodnocení neřeší, jednou tady byla postaven škála od 1-10 tak proč se nevyužívá celý její rozsah....proč to tady tak blbě zapadlo 3x10 max občas devítka, myslím že to degradovalo hodnocení. -
Wiii 13.01.10 16:07
Kvuli hodnoceni jsem tu válku už dlouho neviděl... nikdo to už neřeší. prostě to tak je a kdyz v dnesni dobe na MACZ davas objektivní známky, tak zapadnes a muzes se jit tak klouzat >:D Radsi davam znamky jen bavorum a recenzim co maj na 3x10....
Jinak dnešní zkouška? >:D >:D škola vs. já 2:0 ;-\ :-( :no: -
Vampix(Diesel Power) 13.01.10 15:59
Zdravím. Tak já dneska nějak pořad hladově >:D jinak trošku studentsky, zítra zkouška z práva a nejsem v plzni ja dobře víte takže to sranda nebude...Jinak mi to dneska zavání na ma.cz na velky problém, protože jsem pod top1 auto napsal můj názor na hodnocení na ma.cz a počítám s ostrou kritikou, nesouhlasem a celkově že se zase rozpoutá nějaka válka :-/