BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 15.01.10  01:42

« Re: Teplometi...,

Konec dobrý, všechno dobré...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.10  00:04

Ano, byly chvíle, kdy jsem měl chuť vzít do ruky kámen a jít toho idiota ukamenovat 8-s
    Dneska jsem si koupil do auta náhradu sufitky, myslím, že Mojito bude závidět, svítí to tak, že jsem měl ještě půl hodiny před očima čtvereček, tak jsem si tím omylem posvítil do očí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.10  00:00

V tomto ohledu není nad "dobu kamennou", co? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.10  23:56

No dosti komplikavaně řečeno. Jsou odeslány, na účtu ještě ne (tada nekoukal jsem se zatím). Samozřejmě jsem přišel o peníze za poštovné (dohromady 380 Kč) a taky mi zůstala nabíječka do auta a ochranná folie, kterou jsem si objednával jinde, takže jsem prodělal asi tak no, 700? Počítám i ty hovory, co jsem na něj vyhulákal.

Tenhle jsem si koupil, protože jsem už docela ten nový tel potřeboval a byl za solidní cenu v kamenném obchodě.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.10  23:52

Takže ty prachy už ti vrátil? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.10  23:51

3GS? To jako jsou v tom iKrámu 3 díly pořadu s Genzerem a Suchánkem? >:D

Já ti nevím, já si koupil Nokii 5800 XpressMusic. Popravdě má to i něco navíc, co nepotřebuju a má to wi-fi, což je paráda. Sice původně jsem chtěl Sony Ericsson G900, ale doprodali ho a ten, co jsem ho málem řešil soudně, za ten jsem si vyžádal vrácení peněz.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.10  23:47

No to právě není 3GS... a vo tom to je... ;-\ ;-)

P.S. No kdyby tvůj tata chodil tak před dvaceti roky večer raději na auto.cz, tak jsem teď nemusel číst tvé přiblble-drzé poznámky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.10  23:42

Kdybys ty tolik prcal, co diskutoval, tak... >:-[]

Mimochodem koukám, že tady řešíte mobily. Taky jsem si jeden dneska koupil.

Mimochodem, o iPhonu vypovídá hodně tahle recenze:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.10  23:39

« Teplometi...,

...teplometi, kdyby jste diskutovali tak "zodpovědně" a "náruživě" jak prcáte, tak to tu jede 24 hodin denně nonstop... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 14.01.10  20:01

« Re: trojválec 1,4 TDI

vaDPix: Já novinky ohledně Applu sleduji, samozřejmě říkám, že bude oznámení prodeje(asi), ake vše tomu nasvědčuje, protože vývojářům OS dali uzavěrku před jejich konferencí kuli iSlate :-) ....jinak každy rok de IP do prodeje tuším květen/červen...ale ja mít N97, tak si kliiiido tu chvilku poočkám >:D Taky plánuju výměnu mého 3G ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 14.01.10  19:58

a já sem Iphona v létě prodal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.01.10  19:58

Tak GS stojí minimálně kolem 15 tisíc, což je dost. To už se vyplatí si koupit iPod Touch 3. generace, což je prakticky to stejný, jen to v sobě nemá GSM modul a stojí kolem 7-8 tisíc.
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.01.10  19:50

verze 3GS točí velmi povedená videa :yes: fakt se mi ta kvalita na mobilni zařízení líbí. A když se podíváš na rychlost telefonu a pokud si ho dokážeš sehnat ve slevách tak se to určitě vyplatí a myslím že když už ma člověk vyhazovat peníze za iPhone tak rovnou GS

NS: Nový iP dřív než v létě nebude ;) Apple přece nemůže svým zákazníkům připravit nový iPhone v době kdy venku by byla zima. Pak by nesli ještě obvinění za zmrzlé fanoušky před jejich obchody kteří xhodin až dnů čekají na otevření prodejny....
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.01.10  19:48

3GS je zbytečně moc drahej, ta cena je fakt šílená. 3G má o něco horší foťák (ono i 3,2 mpx neni žádná výhra), neumí video (i tak ta kvalita nebude nic moc) a má větší paměť (8 a 16 GB vs 16 a 32 GB). Já mám verzi se 16 GB a v pohodě mi to stačí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 14.01.10  19:48

A já bych si tedka počkal na kdy oznámí iPhone, až ted koncem ledna budou představovat iSlate/tablet, protože představení nového IP je na spadnutí ;-) software ma bych pro něj představen na 100% a říká se, že i telefon by mohl být, minimalně řeknou, kdy bude v prodeji :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.01.10  19:32

no ja bych jednoznačně šel do 3GS...taky jsem nad tím uvažoval, ale pak sem si říkal dokud funguje, tak to kašlu....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.01.10  19:26

Jsou i na Nokie, ale neni to M Power >:-[] >:-[] >:-[] :no:

A celkově jsem z Nokie zklamán, takže jen přemýšlím jestli iPhone 3G nebo 3GS.. Navic fotak uz mam, takze na mobilu zas tak uzasnej nepotrebuju :-)

No nic, ted uz opravdu odchazim >:D Jsem uz oholen (aby se mi nestalo to co tu psal VaMPI) >:D >:D :-! 8-s a zabalen (pleny), zasypán (zásypem pro mimina) a můžu vyrazit ;-) >:D

PAPA buzničky :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 14.01.10  19:22

tak pa sněhulaku a moc se neunav at neroztaješ.....Jinak akcelerometr podporuji třebas i nokie, stači jen napsat nebo sehnat aplikaci...Ale nevím podle čeho akcelerometr pozná že se jede zrovna 100km/h. řekl bych že využívá vnitřní gps, jinak to nevidím
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.01.10  19:15

Tak podobnej akcelerometr jsem v iPhonu měl a moc to nefunguje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.01.10  19:11

Jo ta byla super, jeste ji mam v supliku a obcas ji pouziju, obvzlast, kdyz trba necham zapnuty internet, mapy a dalsich spoustu sracicek prez noc, tak se mi N97 vybije >:D ak se hodi mit ten záložák :-) Asi si koupim ten iPhone 3GS :-) z jen kvuli tomuto [odkaz] >:D >:D >:D :yes: :yes:
    No nic, já se balim a jedu chrápat k mladý... vcera byla streda a bylo ho tam třeba a mlada nebyla doma... >:D Takze to jedu napravit ... papa pusinko >:D >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…