BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 16.01.10 22:02
« Re: Co se tu zase děje?
talio2:
>:D >:D Cau Malý pindíku >:D >:D
Hel mozná se tam podiváš >:D Ja spis cekam, kdy me nekdo odsune.. Hold jsem tu tak kratce, ze asi nikomu nevadim, coz je super ;-) :yes: :yes:
Kysky:
Kdybys mi to napsal ráno, mohl jsem ti natočit jak nasedám do Z4 M >:D Byl jsem totiz dnes u bratra ;-) -
David Silver 16.01.10 21:57
« Re: Co se tu zase děje?
Wii: >:D To vím že nevíš co jsem se naučil... >:D >:D Možná že sedačky jsou nízko a práh je vysoký, nevím, musel bych si do ní ještě vlízt, nyní... Ale v blízký době si vlezu tak maximálně do... autobusu ze kterýho se vylézá jak kdyby jsem vyšel z baráku a šel jsem po schodech na ulici >:D >:D -
David Silver 16.01.10 21:31
« BMW Z4 M Coupe
Čau přátelé
Dneska jsem si tak vzpomněl na Z4 M Coupe a jak se z ní příšerně blbě vylézalo. Seděli jste v ní? Jak se Vám z ní vylézalo? Tak sme se s tat'kou bavili a došli jsme k takovýmu závěru, že je to divný, ale z ní se lezlo mnohm hůř než z extra sport'áků... ;-\ -
za-mirec 16.01.10 21:22
« Re: Lyžař
tak na racu ani ja nechodim ,hlavne kvoli milionom turistov a aj parkovisko sa hned zaplni a kym sa clovek dostane k lanovke... V rohacoch som este tiez nebol ,ale vela ludi tam chodi tak to asi zle nebude :-) A ja to mam z domu do jasnej tak hodinu a pol do rakuska sa skor ako za 5 nedostanem,takze ked nie je moc casu a clovek sa chce polyzovat tak jasna je celkom fajn ale ked ma clovek viac casu a chce sa NAOZAJ polyzovat tak do rakuska,ako nie ze by sa na slovensku nedalo polyzovat ,ale musi cloveka bavit vozit sa cely den na jednom resp dvoch ,troch svahoch no a to mna osobne ubija :-( Ale inak austria rulez :-! resp alpy vseobecne -
Vampix(Diesel Power) 16.01.10 20:29
Ano na raču jsme jezdili za dob kdy tam byla ještě stará motorová poma >:D a pak i když zavedli první 4sedačku na Dědovce, ale od té doby tam je strašně narváno polskými občany, kteří nemají žádné chování. Chápu že když si zaplati chce si zajezdi ale nesnáším šlapání po lyžích tlačení, neohlídání si vlastních dětí atd atd... Takže na rači sem už dlouho nebyl a asi ještě dlouho nebudu.... Jinak slovenské střediska moc neznám, rodiče pojedou koncem ledna do rohaču tak se za nimi asi přijedu podívat na tu Spálenou.... Jinak Jasna, byl sem tam jednou bez lyži, nemoc, jen prochazka a vypada to parádně, ale nějak je to z ruky na normalni denní lyžování a na pobyt je výhodnějši vyjet si do Alp.... Vratná je pěkné středisko, ale moc často se tam nedostanu... -
za-mirec 16.01.10 19:55
jj pocasie bolo dnes uzasne ,v oravskej lesnej je krasna priroda ;-) no tak ja by som navrhoval ak teda mozem poradit vzhladom na to ze nasledujuce riadky budu podlozene na osobnej skusenosti nieco ako vratna free time zone ,dalej snow park velka raca to je vzdialenostou celkom blizko a je to rozhodne lepsie ako oravska lesna ,sice za vacsie peniaze ale zas je to aj lepsia lyzovacka ;-) potom uz troska dalej su super strediska ako skipark ruzomberok alebo ski park kubinska hola. Kazdopadne treba na nete pozriet ze kolko zjazdoviek funguje a tak podobne ,to len tak na okraj ;-) a uplny vrchol slovenskej lyziarskej sceny je Jasna nizke tatry. -
Vampix(Diesel Power) 16.01.10 18:54
no perfektni, jsou lepší sjezdovky, ale hlavně počasí dneska vyšlo, peněz jsme utratili málo a zalyžoval sem si celkem přijatelně i když ten svah není zas kdo ví co. Oravska Lesná (www.oravasnow.sk)
edit: Docela hezké číslo příspěvku, dostanu za něj aspoň lízatko? :)

A to mi připomíná..
KYSKY - dnes jsem trochu upravil fotogalerii, co na ni říkáš teď?? ;-) Už je to lepší?? :-)