BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  23:03

« Re: Co se tu zase děje?

Thomasino!!!! >:D >:D >:D Asi jsi další z řady fejků, i tvá osoba na stazu byl asi nejakej fejk... kolik jsi tomu pánovi zaplatil? >:D >:D Aby tam hrál Thomasina? 8-s >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.10  23:01

WII-JAY, kam jsi zmizel z TOPky?? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  22:59

Thomasino:
    Toho s Peugeotem myslim 207lemans.... v cerveny barve fakt nevim ;-\ A jak to myslíš s tím plotem? >:D >:D

Zip:
    Taky tam mas jednu >:D vskutku to nejde, ale umim si to predstavit.. jen jeden dotaz.... Je to v nových barvách? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 16.01.10  22:55

WJ-máš tam jednu SZ. Nevim jestli se ti to zobrazí, protože ta recenze by měla být jako že smazaná!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.10  22:54

207lemans hodnotí taky podle plotu? Toho s Peugeotem myslíš toho srandisto co má 3DV supersportovní Hatch na naftu a v červené barvě? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  22:46

Zip:
    To je pravda, tak doraz se služebákem >:D >:D Myslim že uděláš celkem rozruch >:D >:D :yes:

Jinak by mě to taky zajímalo, ale ten 207lemans je tu uz celkem dlouho a kdyz tu byl novy, dokonce jsem si s nim psal SZ ;-\ Takze v jeho pripade mi to tam jasny neni, ten seat je jasnej fejk, lae ten s tim peugeotem? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  22:44

Thomasino:
    Ano tam je to pro noční popíjení ideální ;-) Je tam velký sál a jsou připraveni na velké množství lidí :-) Jako můžeš tam klidně zavolat a zamluvit to >:D Já budu spát u sebe na chatě ;-)
    Jinak si nejsem jistej, ale myslim že pro ty nejnáruživější tam maji i garáž (např. pro s-mika >:D ), ale i cele náměstí je pod kamerama ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 16.01.10  22:44

Thomasino-tak já tě teda ušetřim. Zajímalo by mě, kdo tady rozjel tuhle lavinu jedniček. Je to hnus. :no: :no: :no:

WJ-myslíš, že by se to Olííímu nerozsypalo, když by ta banána zapřáhnul takovýho dravce? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  22:40

Zip:
    Te tam kdyžtak Olííí dotáhne na laně >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.10  22:39

Já myslím, že by to chtělo vybrat nějaké "hlavní stanoviště" na večerní popíjení, nejlépe právě v tom hotelu na náměstí co jsi navrhoval. Většina tam může spát, když předem rezervujeme nějaké spaní, navíc hromadně a se slevou. Kdo bude chtít, může si najít (dle doporučení) najít poblíž levnější ubytovaní. Taky je před hotelem parkoviště a je na něj vidět, tak nebudeme mít tak strach o naše miláčky :-)

P.S.: ZIPE - asi ani nééé, člověče ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 16.01.10  22:36

WJ-jestli se mi to auto do srazu nezdechne, tak se rád předvedu!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 16.01.10  22:30

Thomasino-jestli chceš, tak já ti tam nějakou jedničku šoupnu. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  22:30

Zipík:
    Ano, to je vskutku hřmění >:D >:D :yes:

Marty:
    Vyjimka potvrzuje pravidlo >:D Obvzlast jednoho s cervenou felckou s cirymi zadnimi svetly >:D

Martin:
    viz Marty >:D A neboj, ja se neurazim ;-)

Thomasino:
    No tak volno.. Se dá vždycky sehnat jiny ubytovani, navic hooodne pochybuju, ze se tam vejdeme vsichni >:D Proste bych udelal to auto a tam by byli i kontakty na ubytování v okolí Humpolce od Autokempů po Hotely ***** >:D A kazdy at si zajisti sam to sve ;-) Jinak místo s velkým prostorem tam někde seženu ;-) A neboj, Shellka to nebude >:D

PS: snaž se >:D za chvili jsi za mnou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.10  22:29

WJ - s Maxem jsem už na 144-tém místě s 9,93!!! >:D
    Už jsem ti v patách ;-) Ještě pár jedničkářů a mám tě :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Martin-Happy

Martin_Happy 16.01.10  22:28

co my? My nic. my s Feliciema sme hodný. Jezdíme opatrně, páč když ťuknem, už to nerozjedem. Al vy s BMW nám (mě 2x, přítulce jednou) nedáváte přednost.

i když ted vás dohání majitelé Audi (mě jednou, přítulce 3x)

si myslíte když máte drahý auta.. >:D >:D >:D >:D >:D

(PS:poslední řádek je ironie, proto ty smajlíky)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 16.01.10  22:28

Jakej hotel? Už je něco v jednání? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.10  22:24

Neměli bychom nejdříve zjistit, jestli v tom hotelu budou mít volno? ;-)
    Jinak info o megasrazu by nám mohli dát na úvodní stránku v NOVINKÁCH. Navíc pokud to dáš do názvu auta a nebo S-MIKE (či někdo jiný z TOP 5), tak to bude dost viditelný..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.10  22:23

Warum? Co provádějí majitelé felicií?
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 16.01.10  22:22

Maxi mega sraz. Já bych se asi možná snad přijel podívat, jen jako na chvilku, aby jste slyšeli jak hřmí pořádnej Fokyn!! >:D >:D >:D >:D . Ne, každopádně by bylo fajn něco spáchat, aby se konečně utužili vztahy celého MACZ. I když v poslední době to tu je celkem v pořádku!! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.10  22:18

No však, s Maxíkem :-)
    Jinak já zase mám nejhorší zkusenost s lidmi co tu mají Felicie.... :no:

Taky by jsme meli dat uz pevne datum pro sraz :-) Videl bych to na 3.4. jak jsme se bavili v Brne ;-) Přesný místo doplníme :-) Možná by to šlo udělat tak, že tu vytvoříme "auto" s názvem Megasraz a pod ním info... Proste to nebude auto, ale reklama >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…