BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 16.01.10 22:46
Zip:
To je pravda, tak doraz se služebákem >:D >:D Myslim že uděláš celkem rozruch >:D >:D :yes:
Jinak by mě to taky zajímalo, ale ten 207lemans je tu uz celkem dlouho a kdyz tu byl novy, dokonce jsem si s nim psal SZ ;-\ Takze v jeho pripade mi to tam jasny neni, ten seat je jasnej fejk, lae ten s tim peugeotem? ;-\ -
Wiii 16.01.10 22:44
Thomasino:
Ano tam je to pro noční popíjení ideální ;-) Je tam velký sál a jsou připraveni na velké množství lidí :-) Jako můžeš tam klidně zavolat a zamluvit to >:D Já budu spát u sebe na chatě ;-)
Jinak si nejsem jistej, ale myslim že pro ty nejnáruživější tam maji i garáž (např. pro s-mika >:D ), ale i cele náměstí je pod kamerama ;-) -
Thomasino 16.01.10 22:39
« Re: Co se tu zase děje?
Já myslím, že by to chtělo vybrat nějaké "hlavní stanoviště" na večerní popíjení, nejlépe právě v tom hotelu na náměstí co jsi navrhoval. Většina tam může spát, když předem rezervujeme nějaké spaní, navíc hromadně a se slevou. Kdo bude chtít, může si najít (dle doporučení) najít poblíž levnější ubytovaní. Taky je před hotelem parkoviště a je na něj vidět, tak nebudeme mít tak strach o naše miláčky :-)
P.S.: ZIPE - asi ani nééé, člověče ;-) -
Wiii 16.01.10 22:30
Zipík:
Ano, to je vskutku hřmění >:D >:D :yes:
Marty:
Vyjimka potvrzuje pravidlo >:D Obvzlast jednoho s cervenou felckou s cirymi zadnimi svetly >:D
Martin:
viz Marty >:D A neboj, ja se neurazim ;-)
Thomasino:
No tak volno.. Se dá vždycky sehnat jiny ubytovani, navic hooodne pochybuju, ze se tam vejdeme vsichni >:D Proste bych udelal to auto a tam by byli i kontakty na ubytování v okolí Humpolce od Autokempů po Hotely ***** >:D A kazdy at si zajisti sam to sve ;-) Jinak místo s velkým prostorem tam někde seženu ;-) A neboj, Shellka to nebude >:D
PS: snaž se >:D za chvili jsi za mnou >:D -
Martin_Happy 16.01.10 22:28
« Re: Co se tu zase děje?
co my? My nic. my s Feliciema sme hodný. Jezdíme opatrně, páč když ťuknem, už to nerozjedem. Al vy s BMW nám (mě 2x, přítulce jednou) nedáváte přednost.
i když ted vás dohání majitelé Audi (mě jednou, přítulce 3x)
si myslíte když máte drahý auta.. >:D >:D >:D >:D >:D
(PS:poslední řádek je ironie, proto ty smajlíky) -
zip2016 16.01.10 22:22
« Re: Co se tu zase děje?
Maxi mega sraz. Já bych se asi možná snad přijel podívat, jen jako na chvilku, aby jste slyšeli jak hřmí pořádnej Fokyn!! >:D >:D >:D >:D . Ne, každopádně by bylo fajn něco spáchat, aby se konečně utužili vztahy celého MACZ. I když v poslední době to tu je celkem v pořádku!! :yes: :yes: -
Wiii 16.01.10 22:18
No však, s Maxíkem :-)
Jinak já zase mám nejhorší zkusenost s lidmi co tu mají Felicie.... :no:
Taky by jsme meli dat uz pevne datum pro sraz :-) Videl bych to na 3.4. jak jsme se bavili v Brne ;-) Přesný místo doplníme :-) Možná by to šlo udělat tak, že tu vytvoříme "auto" s názvem Megasraz a pod ním info... Proste to nebude auto, ale reklama >:D >:D