BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 17.01.10 17:26
« Re: Co se tu zase děje?
Cau VaMPI:
No je to mozné ze jen ze známosti :-) vyzkoušim to nekdy v létě, zkusim si pujcit tu novou 5er >:-[] :yes:
Jinak Kubyyyk je nastvanej. Když byl skoro hotovej,tak jsem se ho zeptal jestli uz je tam? >:D >:D Má ho hrozně malýho, ale neřikej mu, že jsem ho prásknul >:-[] >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 17.01.10 17:17
Zdravim... Já si myslím, že jen díky znamemu jsi za X5 nic neplatil, protože otec dostane náhradní vozidlo jen v případě servisu a to je většinou půl dne a nějaky lowend model, 1er, 3er max jednou 520d nebo naposledy X1....Než přišla naše prvni X5 tak jsme chtěli vyzkoušet 3er na víkend do tater a normalně se kasírovalo a to v dosti velkých částkách. Mají na to ceníky kolik za co a na jak dlouho a kolik KM.... Pochybuju že by autosalon vypustil jednu X5 na který by akorát prodělávalo a servisovali by ho a půjčovali grátis na týden, leda že by se ti ve tvem bramboru něco pos.alo jejich vinou, respektive vinou BMW. Ale aby si někdo přišel, podepsal a dostal auto gratis na tyden to asi ne;)
Copak ta ztráta v TOP 10...Kubyyyk jen tak z recese nebo jsi ho odmítl opi.chat? -
David Silver 17.01.10 15:20
Wii: No to je taková záloha to tvé auto ;-) :yes:
No přátelé, víkend pomalu ale rychle končí, to znamená že já tady taky začínám končit, přes týden tu o5 skoro vůbec nebudu... Tak se mějte good, hezký týden a o dalším krátkým víkendu čauté :yes: -
Wiii 17.01.10 14:53
Kysky:
Teda aspon tak jsem to měl já >:D Půjčili mi to na celý víkend, jen jsem jim podepsal jeden papír a dali mi klíčky do ruky ;-) :yes: Myslim, že je to jen a jen o tom kde koho znáš, protože to jsem měl ješte Fabku a pujčili mi to bez řečí ;-)
Jen když jsem to vracel, tak na me zkouseli, že jsou škráblé dveře >:D Nakonec našli v papírech, že jim nelžu, že to neni ma práce. Udělala to nějaká ženská co jí to pujčili par tydnu předemnou ;-) -
Wiii 17.01.10 14:39
Certina:
hete taky se mi stalo, že jsem si jinou E90 spletl s tou Ypsilonka. Jelo proti me, probliklo me, zamával řídic ale poradne jsem nevidel odvnitr a ve vysledku to Ypsi nebyl ;-)
Ypsi:
Cau bejku... Hele jinak motokáry dáme :-) Co takhle ten ctvrtek odpoledne? ;-) A pojd na ICQ mi poreferovat o páteční "akci" >:D >:D
Zip:
No tak oni ti pujceni neučtujou, ty akorat musis vrátit auto se stavem v nadrzi jakej tam byl pri odjezdu, takze vratit to s plnou ;-) Apokud máš 550i, tak se ti taková X5 35d celkem vyplati >:D :yes:
Kysky:
Kup si poradny auto a vyzkousej to >:-[] >:-[] :yes: -
ypsilon 17.01.10 14:18
no a mela napis 330i?na P-4 jezdi totiz kluk,co ma uplne stejnou,akorat ma ted 17" a ma 330dA...i ma cerny ledvinky a black liny..
no tak ten touareg byla segra jisto jiste..na male strane ma byt jeji pritel ;-)
no to mi povidej,ja uz chci sucho a teplo ;-) :yes:
jinak v pristim tydnu bychom meli dat motokary ;-) -