BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  17:39

« Re: Co se tu zase děje?

No nevim jestli si byl jistej tim do ceho jde >:-[] >:-[] xGay má prý prdelku jako novou >:-[] >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 17.01.10  17:37

Tak ještě aby byl jako já :-D To bych mu ukázal zač je toho loket
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  17:37

No když teda řež, tak ro on se mi do prdelky ani nezaříznul, to není jak ty VaMPI >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 17.01.10  17:30

>:D Jo tak už to chápu >:D No to si měl dobře rozmyslet jestli do tebe půjde, chudák malej, prostě 2x měř a jednou řež
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  17:26

Cau VaMPI:
    No je to mozné ze jen ze známosti :-) vyzkoušim to nekdy v létě, zkusim si pujcit tu novou 5er >:-[] :yes:

Jinak Kubyyyk je nastvanej. Když byl skoro hotovej,tak jsem se ho zeptal jestli uz je tam? >:D >:D Má ho hrozně malýho, ale neřikej mu, že jsem ho prásknul >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 17.01.10  17:17

Zdravim... Já si myslím, že jen díky znamemu jsi za X5 nic neplatil, protože otec dostane náhradní vozidlo jen v případě servisu a to je většinou půl dne a nějaky lowend model, 1er, 3er max jednou 520d nebo naposledy X1....Než přišla naše prvni X5 tak jsme chtěli vyzkoušet 3er na víkend do tater a normalně se kasírovalo a to v dosti velkých částkách. Mají na to ceníky kolik za co a na jak dlouho a kolik KM.... Pochybuju že by autosalon vypustil jednu X5 na který by akorát prodělávalo a servisovali by ho a půjčovali grátis na týden, leda že by se ti ve tvem bramboru něco pos.alo jejich vinou, respektive vinou BMW. Ale aby si někdo přišel, podepsal a dostal auto gratis na tyden to asi ne;)

Copak ta ztráta v TOP 10...Kubyyyk jen tak z recese nebo jsi ho odmítl opi.chat?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  15:27

Kysky:
    To auto mě nikdo neřikal ať si ho tam nechám.. To já se zeptal, jestli to nebude vadit >:D Přece nepojedu sockou pro X5 >:-[] >:-[]

Jinak se mej a hezky se uc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.01.10  15:20

Wii: No to je taková záloha to tvé auto ;-) :yes:

No přátelé, víkend pomalu ale rychle končí, to znamená že já tady taky začínám končit, přes týden tu o5 skoro vůbec nebudu... Tak se mějte good, hezký týden a o dalším krátkým víkendu čauté :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  15:11

Kysky:
    Hel dostal jsm ho lehce špinavé, vrátil jsem ho bez myčky.... Takže nevim nevim... Jinak jsem to měl zařízené přez známého >:D :yes: Fabka tam zůstala přez víkend na parkovišti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.01.10  14:55

Wii: >:D >:D >:D No to se nedivím, chtěli z lidí vytahat peníze no >:D
    Fábka slušně prestižní vůz :yes: >:-[] >:D
    A auto musí být při předání umyté ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  14:53

Kysky:
    Teda aspon tak jsem to měl já >:D Půjčili mi to na celý víkend, jen jsem jim podepsal jeden papír a dali mi klíčky do ruky ;-) :yes: Myslim, že je to jen a jen o tom kde koho znáš, protože to jsem měl ješte Fabku a pujčili mi to bez řečí ;-)

Jen když jsem to vracel, tak na me zkouseli, že jsou škráblé dveře >:D Nakonec našli v papírech, že jim nelžu, že to neni ma práce. Udělala to nějaká ženská co jí to pujčili par tydnu předemnou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.01.10  14:42

Wii: prvně to chce koupit si řidičák :yes: ;-)
    To že si za půjčení nci neúčtujou je suprový :yes: Si platíš jenom palivo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.10  14:39

Certina:
    hete taky se mi stalo, že jsem si jinou E90 spletl s tou Ypsilonka. Jelo proti me, probliklo me, zamával řídic ale poradne jsem nevidel odvnitr a ve vysledku to Ypsi nebyl ;-)

Ypsi:
    Cau bejku... Hele jinak motokáry dáme :-) Co takhle ten ctvrtek odpoledne? ;-) A pojd na ICQ mi poreferovat o páteční "akci" >:D >:D

Zip:
    No tak oni ti pujceni neučtujou, ty akorat musis vrátit auto se stavem v nadrzi jakej tam byl pri odjezdu, takze vratit to s plnou ;-) Apokud máš 550i, tak se ti taková X5 35d celkem vyplati >:D :yes:

Kysky:
    Kup si poradny auto a vyzkousej to >:-[] >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.01.10  14:25

Zip: Možná jono >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 17.01.10  14:23

Hlavně to asi ale drobátko prodraží tu dovolenou!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.01.10  14:18

no a mela napis 330i?na P-4 jezdi totiz kluk,co ma uplne stejnou,akorat ma ted 17" a ma 330dA...i ma cerny ledvinky a black liny..

no tak ten touareg byla segra jisto jiste..na male strane ma byt jeji pritel ;-)

no to mi povidej,ja uz chci sucho a teplo ;-) :yes:

jinak v pristim tydnu bychom meli dat motokary ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.01.10  14:15

Wii: >:D Hustý! >:D Tak to je dobrý když takhle autosalony půjčují :-) Jentak jet si k moři v luxusnějším voze než má člověk v garáži, to musí bejt supr pocit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 17.01.10  13:48

tak v tom případě po praze jezdí totožná 3er jako máš Ty ;-)

na Touareg jsem měl v tomto týdnu štěstí >:-[] v úterý ráno stál na malé straně a v pátek projížděl po míráku >:D

Já se mám skvěle ;-) jen už by mohlo být teplo...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.01.10  13:44

nazdar vsichni :-)

certina-nazdar kubo :-) pockej jakej patek?15.1.?tuareg si potokat urcite mohl,ale brambora byla v garazi,byl jsem na zkousce ackem :-| ;-) bylo to urcite 330i?

jinak se mam celkem dobre,zitra snad posledni ZK a pak volno..jak ty?
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 17.01.10  13:39

Nazdárek,
    tak ja se Vám ve(j)de pánové?

Ypsi: v pátek jsem potkal Tebe v 330i i Touareg Tvé sestry ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…