BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Thomasino 18.01.10 11:43
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Stále se prodávají do starších NTB disky ATA 160GB, 250GB a 320GB.. Takže není problém ho vyměnit za větší i ve starším notebooku.. Stejně jako jsem tu minulý týden měnil Ronaultovi ve starém noťasu jeho nefunkční starou IDE DVD vypalku za jiný kus co funguje ;-)
Ale jinak je samozřejmě druhá varianta, koupit externí USB disk a máš po starostech.. -
Wiii 18.01.10 11:27
Thomasino:
Já mám problém skoro se vším >:D Věčně se mi seká PC a porad me to nedokopalo k tomu abych si koupil externí HDD... Ale ted uz si ho koupim a vse bude ok ;-) :yes:
Pro tebe a elementa aby jste meli predstavu co u mě znamená zasekaný HDD >:D >:D
[odkaz] -
Thomasino 18.01.10 11:18
Tak si to čas od času vypal na DVD ;-) Nebo ti prodáme nějaký disk za special MACZ cenu :-)
Nejlepší je fotky dělat v rozlišení 800x600 bodů a komprese třeba jen 90-95% v JPG. Pak si zachovají nejlepší ostrost ;-)
Jestli je sem nakopíruješ ve vyšším rozlišení a dáš naivně jako já dříve třeba 900 bodů na šířku, tak se ti stejně zobrazí jen 800 bodů šířka a při tom snížení velikosti se znatelně sníží i kvalita fotky, než kdyby jsi to rovnou u sebe uložil v 800 bodů.. Už jsem to tady psal.. Já kvůli tomu znovu upravoval většinu svých fotek, aby se zobrazily co nejlépe :-! -
Kubyyyk 18.01.10 11:08
"Až na sraz Vojtík s Báwkem přijede,
hádejme, kdo mu prdku pěkně ojebe.
Bude chlapec štěstím jen sténat a křičet,
až se na něm budou střídat tvrdé tyče.
Ono ho moc vzrušuje a láká,
když mu někdo pérem hubu zcáká."
Tak po ránu troška poezie >:D >:D >:D >:D -
Wiii 18.01.10 11:05
Hele fotky se ted budu snažit vylepsovat, už jsem si totiž koupil stativ a tak je konec mé roztřesené ruce >:D >:D Problém je v těch starých fotkách... Zprvu jsem nevěděl, že se místo na fotky může nechat zvětšit a tak jsem hodne snizoval kvalitu fotek aby se sem toho veslo co nejvíce.... No ale už nemam originaly >:D Trpím totiž nedostatkem místa na disku, takže mažu vše přebytečné >:D :no: :no: -
Thomasino 18.01.10 11:02
A vždyť víš, že je to jen pr.del a dráždění.. Ale vidíš aspoň, jak málo stačí ;-) >:D Dávám zpátky.. Ikdyž je pravda, že tvé fotky by si zasloužily vylepšit.. Ale když už jsem ti to jednou změnil z 9 na 10, abych ti pomohl zpátky do TOP 10, tak to nechám a už tě nebudu hecovat :-)
P.S.: opraveno, už jsem zase "pod tebou", kluku jedna ušatá >:-[]

takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Erl
Kubyyyk
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se ;-)