BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:58

« Re: MACZ víkend na Šumavě

Koná se to o víkendu 29-31.1.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.

takže potvrzení účastníci:
    FRPE
    Wii-Jay
    Xganga
    Element5
    Erl
    Kubyyyk

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:55

Až odpoledne.... Ypsi ma ted nekdy zkoušku ;-) A navíc jsem se skoro ještě neprobral >:D >:D Jinak já tomu zase smysl vrátím hned jak dokončíme diskuzi ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.01.10  11:53

Zdravím ,,kecátoři,, trochu zaniká smysl nadpisu. Wiičko ty jako majitel diskuze občas to zase aktualizuj. Co ostatní psals někomu? Já zatím ne ale odpoledne to provedu ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:46

Thomasino:
    Takze jelikož mám 320 GB tak mám smůlu >:D Al řešení je 1 TB exterák a s tím si vystačím... Hlavní důvod proč to mám tak zaplácaný je cca 180 GB filmů a cca 120 GB hudby >:D >:D

PS: nedoporucis mi nejaky? :-)

Kubyyyk:
    Co je ti zase jasný? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 18.01.10  11:46

Wii-Jay:
    Je mi to jasný >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  11:43

Stále se prodávají do starších NTB disky ATA 160GB, 250GB a 320GB.. Takže není problém ho vyměnit za větší i ve starším notebooku.. Stejně jako jsem tu minulý týden měnil Ronaultovi ve starém noťasu jeho nefunkční starou IDE DVD vypalku za jiný kus co funguje ;-)
    Ale jinak je samozřejmě druhá varianta, koupit externí USB disk a máš po starostech..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:35

Kubyyyku krásný, hned se mi lépe vztává >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:33

Ono k notebooku starší HDD nepřipojíš.. musim koupit ten exterák...(ale to ty asi víš) >:D
    Poslední stolní počítač co jsem měl prostě nejde a seru na něj >:D :no: Už je to přez rok a přežívám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  11:29

WOLE!! Já tam měl teď asi 40MB místa na 160GB disku!! Musel jsem část dát na starší disky co nemám zapojený a souží jen na zálohy..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:27

Thomasino:
    Já mám problém skoro se vším >:D Věčně se mi seká PC a porad me to nedokopalo k tomu abych si koupil externí HDD... Ale ted uz si ho koupim a vse bude ok ;-) :yes:

Pro tebe a elementa aby jste meli predstavu co u mě znamená zasekaný HDD >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  11:18

Tak si to čas od času vypal na DVD ;-) Nebo ti prodáme nějaký disk za special MACZ cenu :-)
    Nejlepší je fotky dělat v rozlišení 800x600 bodů a komprese třeba jen 90-95% v JPG. Pak si zachovají nejlepší ostrost ;-)
    Jestli je sem nakopíruješ ve vyšším rozlišení a dáš naivně jako já dříve třeba 900 bodů na šířku, tak se ti stejně zobrazí jen 800 bodů šířka a při tom snížení velikosti se znatelně sníží i kvalita fotky, než kdyby jsi to rovnou u sebe uložil v 800 bodů.. Už jsem to tady psal.. Já kvůli tomu znovu upravoval většinu svých fotek, aby se zobrazily co nejlépe :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 18.01.10  11:10

>:D >:D >:D haha....

Taky bych rád přijel, dík...ale předem říkám, že to asi neklapne....možná jak bude teplo, ale teď určitě ne..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 18.01.10  11:08

"Až na sraz Vojtík s Báwkem přijede,
    hádejme, kdo mu prdku pěkně ojebe.
    Bude chlapec štěstím jen sténat a křičet,
    až se na něm budou střídat tvrdé tyče.
    Ono ho moc vzrušuje a láká,
    když mu někdo pérem hubu zcáká."

Tak po ránu troška poezie >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 18.01.10  11:07

Jak to, že si neschováváš originály? :-O Já mám všechny fotky zálohované 2x... Zasložil bys nějakou jedničku, chlape >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:05

Hele fotky se ted budu snažit vylepsovat, už jsem si totiž koupil stativ a tak je konec mé roztřesené ruce >:D >:D Problém je v těch starých fotkách... Zprvu jsem nevěděl, že se místo na fotky může nechat zvětšit a tak jsem hodne snizoval kvalitu fotek aby se sem toho veslo co nejvíce.... No ale už nemam originaly >:D Trpím totiž nedostatkem místa na disku, takže mažu vše přebytečné >:D :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  11:02

A vždyť víš, že je to jen pr.del a dráždění.. Ale vidíš aspoň, jak málo stačí ;-) >:D Dávám zpátky.. Ikdyž je pravda, že tvé fotky by si zasloužily vylepšit.. Ale když už jsem ti to jednou změnil z 9 na 10, abych ti pomohl zpátky do TOP 10, tak to nechám a už tě nebudu hecovat :-)

P.S.: opraveno, už jsem zase "pod tebou", kluku jedna ušatá >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  11:01

Dbrá dobrá >:D Já teda mladou nevezmu, aby jste se před ní nestyděli >:D >:D Jinak Peto, je to daleko.... je to jen jeden menší sraz, ale když z Jičína dorazíš, budeme rádi :-)

PS: Kubyyyku, tušení mám a moc se těším :-O >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 18.01.10  11:01

Jooo, kdyby Wii tušil, co ho čeká... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 18.01.10  10:59

Přesně....Ještě by se to tam nějak nedejbože zvrhlo jak Vás (nás) znám.... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 18.01.10  10:55

PeT-a:
    Já to říkám, že když jedou chlapy na sraz, tak BEZ BAB!!!! To je jak tahat dříví do lesa! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…