BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  14:27

« Re: MACZ víkend na Šumavě

Wii
    Zrovna od tebe to sedí..., už si jak Frpe, sami největší "závisláci" a ukazují na ostatní... >:D
    Mám už vydělané, neflákal jsem se v mládí na netu jako někdo/ty...
    >:D
    Já tu bývám tvraleji spíš později večer a v noci, přes den se třeba zrovna na tebe moc nechytám, viz např. předevčírem, včera i dnes...
    :*) 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  13:57

Erl:
    Jo na takový brigády na týden dva jsem taky chodil ;-) Ale delší brigády až od 15ti :-)

WL:
    A kdy pracuješ ty, že seš pořád tady? >:D >:D >:-[]
    Ty nebudeš až tak přešlechtěnej >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  13:51

Wii-Jay
    Dobře ty..., práce šlechtí... :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 18.01.10  13:49

Wii : já makal každý prázdniny už od asi 10let >:D (sice ze začátku třeba jen týden, ale postupně se to prodlužovalo >:D ) Jinak momentálně jsem v plném pracovním nasazení :-| :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  13:46

Erl:
    Já makal vždycky od 1 července do posledního sprna a minulejrok jsem dělal už od 26 května >:D >:D :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 18.01.10  13:42

Wii : ja na tom byl podobně, akorát že jsem si udělal jen krátkou dovču v chorvatsku... Zišťuju, že to po těch letech bylo málo... No třeba to letos napravím >:D

EDIT jestli budou fotky, tak pokud budu moct, rád se podívám. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  13:35

Erl:
    Predchozí 4 roky jsem vzdycky cely prázdniny makal a ted uz na to hazim bobek a budu si užívat, vyberu si to za ty 4 roky >:D >:D Jinak at uz to bude Evropa nebo Amerika, budou tu fotky ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 18.01.10  13:30

Wii : jo to je pravda... takovej výlet po evropě můž být super zvlášt když má na to člověk dost času a nemusí nikam spěchat. Tiše závidím... :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  13:21

Thomasino:
    Spaní buďto budu řešit operativně nebo dopředu rezervací, ale určitš Hotely a Penziony... Když člověk cestuje, tak potřebuje pohodlí aby si odpočinul ;-) A to v kempu nenajdes ;-\

Jinak se chci stavit na nějaké okruhy, ale to se samozřejmě váže na to, které budou v tu dobu mít volné jízdy... takže to vidím, že se podivam jen na NS a nic jineho tam pasovat nebude >:D

Jinak celkem se těšim at uz na tu Evropu nebo na to USA :-) Je to něco úplně jiného :-) A chci to vidět dokud jsem mladej, pak si na to člověk už neudělá čas ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  13:14

To nezní špatně!! Také mě láká nějaká okružní cesta po Evropě, Itálie, Francie, Španělsko atd..
    A jak řešíte spaní? Nějaké hotýlky nebo penziony, nebo jak?? Jen neříkej, že kempy, to na mě už není.. Teda ani nikdy nebylo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  13:10

Thomasino:
    Grossglockner je krásný ;-) :yes: Z Zell am See je to ale takový zvláštní >:D Jen voda :-( A přitom je tam tolik krásných míst ;-) :yes:

Jinak já to vidím na červen... někam vyrazím :-) ještě mám taky v hledáčku, že bych jel do USA, třeba na Aljašku tam si pujcil Camaro, Mustanga nebo i Vette a jel přez Kanadu a USA až n jih :-) Už 4 roky jsem nebyl nikde u moře ani nikde jinde na dovolený, tak si to zasloužim >:D

Uplně původně jsem plánoval Nový Zeeland ale tam se musí jezdit přez zimu.. V lete je tam totiž zima >:D Ale asi to dopadne tak, že zůstanu v Evropě ;-) Takže vyjedu západně na Německo, stavim se na NS pak Mnichov, Belgie, Holandasko , Francie, Španělsko (možná až Portugalsko), pak jižní Francie, Italie, trasa Top Gearu a na nejaký tyden na Istrii se koupat :-) a zpět domu přez Rakouzsko :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  13:00

« Re: přidané fotky na GrossGlockner Strasse

Ten květen a Stelvio není vůbec jistý, je možné že to bude až půlka září.. Do ALP v zimě jezdí každý (třeba já pozítří), ale v létě je to o něčem jiném ;-)
    Co říkáš na ty fotky a silničky?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  12:54

Thomasino:
    120i je lehčí jen ve verzi 3 dveřový hatch a to o 10 kilo, jinak je to težší ;-) Navíc nastavení motoru je úplně jiné :-) Ale samozřejmě výkonostně to je jinde než tvoje GTI.... Hold bez turbíny je to lepší zážitek >:-[] >:-[] >:D ale méně výkonu :-(

Kubyyyk:
    Tebe budu pleskat sulinem prez tvar >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  12:49

Koná se to o víkendu 29-31.1.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.

takže potvrzení účastníci:
    FRPE
    Wii-Jay
    Xganga
    Element5
    (talio2)
    (Erl)
    (Kubyyyk)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 18.01.10  12:48

Mě nikdo pr.del šulínem lískat nebude! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.10  12:48

WII - nechci podceňovat 320si, ale co se týká zrychlení, tak to nebude o moc velký rozdíl proti o něco lehčí 120i, se kterou jsem jel ;-) Přece jen ta trojka něco váží a ten výkon není uplně závratný, ale však to ty víš.. Kouzlo 320si je v něčem jiném..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  12:48

prdelkýýýý a nejlépe teplé >:-[] >:-[] >:-[] je to mé >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 18.01.10  12:45

Už se k tomu blížíme >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 18.01.10  12:45

Wii-Jay:
    Jde to s tebou víc a víc z kopce, synu! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  12:44

xganga:
    Tak díky za radu, kouknu na WD ;-)

Thomasino:
    Ona se 320si nezdá ;-) Ale jako na rovinkách bys mi ujížděl, o tom nepochybuju :-) Jinak květen je pro mě blbý... to stejnak nebudu moc ;-\

Kubyyyk:
    Jedinej homokládos jsi tu ty, takze kdo asi >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…