BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 18.01.10 13:21
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Thomasino:
Spaní buďto budu řešit operativně nebo dopředu rezervací, ale určitš Hotely a Penziony... Když člověk cestuje, tak potřebuje pohodlí aby si odpočinul ;-) A to v kempu nenajdes ;-\
Jinak se chci stavit na nějaké okruhy, ale to se samozřejmě váže na to, které budou v tu dobu mít volné jízdy... takže to vidím, že se podivam jen na NS a nic jineho tam pasovat nebude >:D
Jinak celkem se těšim at uz na tu Evropu nebo na to USA :-) Je to něco úplně jiného :-) A chci to vidět dokud jsem mladej, pak si na to člověk už neudělá čas ;-) -
Wiii 18.01.10 13:10
Thomasino:
Grossglockner je krásný ;-) :yes: Z Zell am See je to ale takový zvláštní >:D Jen voda :-( A přitom je tam tolik krásných míst ;-) :yes:
Jinak já to vidím na červen... někam vyrazím :-) ještě mám taky v hledáčku, že bych jel do USA, třeba na Aljašku tam si pujcil Camaro, Mustanga nebo i Vette a jel přez Kanadu a USA až n jih :-) Už 4 roky jsem nebyl nikde u moře ani nikde jinde na dovolený, tak si to zasloužim >:D
Uplně původně jsem plánoval Nový Zeeland ale tam se musí jezdit přez zimu.. V lete je tam totiž zima >:D Ale asi to dopadne tak, že zůstanu v Evropě ;-) Takže vyjedu západně na Německo, stavim se na NS pak Mnichov, Belgie, Holandasko , Francie, Španělsko (možná až Portugalsko), pak jižní Francie, Italie, trasa Top Gearu a na nejaký tyden na Istrii se koupat :-) a zpět domu přez Rakouzsko :yes: :yes: -
Wiii 18.01.10 12:54
Thomasino:
120i je lehčí jen ve verzi 3 dveřový hatch a to o 10 kilo, jinak je to težší ;-) Navíc nastavení motoru je úplně jiné :-) Ale samozřejmě výkonostně to je jinde než tvoje GTI.... Hold bez turbíny je to lepší zážitek >:-[] >:-[] >:D ale méně výkonu :-(
Kubyyyk:
Tebe budu pleskat sulinem prez tvar >:D >:D >:-[] -
Wiii 18.01.10 12:49
Koná se to o víkendu 29-31.1.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
(talio2)
(Erl)
(Kubyyyk)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-) -
Thomasino 18.01.10 12:48
« Re: přidané fotky na GrossGlockner Strasse
WII - nechci podceňovat 320si, ale co se týká zrychlení, tak to nebude o moc velký rozdíl proti o něco lehčí 120i, se kterou jsem jel ;-) Přece jen ta trojka něco váží a ten výkon není uplně závratný, ale však to ty víš.. Kouzlo 320si je v něčem jiném.. -
Wiii 18.01.10 12:44
« Re: přidané fotky na GrossGlockner Strasse
xganga:
Tak díky za radu, kouknu na WD ;-)
Thomasino:
Ona se 320si nezdá ;-) Ale jako na rovinkách bys mi ujížděl, o tom nepochybuju :-) Jinak květen je pro mě blbý... to stejnak nebudu moc ;-\
Kubyyyk:
Jedinej homokládos jsi tu ty, takze kdo asi >:D >:D

Zrovna od tebe to sedí..., už si jak Frpe, sami největší "závisláci" a ukazují na ostatní... >:D
Mám už vydělané, neflákal jsem se v mládí na netu jako někdo/ty...
>:D
Já tu bývám tvraleji spíš později večer a v noci, přes den se třeba zrovna na tebe moc nechytám, viz např. předevčírem, včera i dnes...
:*) 8-s >:-[]