BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 18.01.10  16:59

« Re: MACZ víkend na Šumavě

Toho 19.2.-21.2. by mi taky vyhovovalo, možná by to byl ideálnější termín, bůhví, jak dlouho dopředu si vlastně v tom hotelu musíš dělat rezervačku ;-) Navíc by se mohlo připojit i víc lidí :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.01.10  16:50

Wiičko - vysvětli mě pojem slovesa ,,namám,, s tím problém, to jsi myslel že jsi Mamán = Mamánek = Maminčina pr-delka? >:D :yes:

Ypislonku - ale jo já jsem pro - čím víc lidí tím lépe! Takže to necháme na ten ypsilonovo termín teda? ;-)

PS : do té doby ulovím taky nějakou ,,zvěř,, pro sebe abych tam nebyl jako Xganga sám, samotinký maličkatý frpínek ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  16:50

Ypsi:
    Ano ta je nejzábavnější >:-[] >:-[] Je to jako mít horkou bramboru v puse, ale tahle pusa je menší >:-[] >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  16:49

Tak jo a necháme to na jaro, ať vidím už i ty vaše krásné letní kola... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.01.10  16:48

wiicko-to si pis >:D hlavne kdyz si ji teplou strcis do pr.dele vid ty teplomete >:D >:D

me ten termin zatim taky vyhovuje...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  16:47

WL:
    No tak někdy něco naplánuj ;-) Uvidíme jak bude čas :-)

Ypsi:
    S bramborou je vždycky prča ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.01.10  16:44

frpe-no to vis,myslem jsem,ze to bude jenom formalitka a ono pr.d >:D ..je to dlouho,ale ja jsem rad za kazdej solich ;-) no tak super,to ja bych vzal bramboru a byla by prca >:D ok ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  16:41

Samozřejmě, že by to bylo superorgasticky organizované, neznáš pověstnou valašskou pohostinnost? Tak ji poznáš! Eskymáci sice nejsme (zdravím přítelkyni od Thomasina), ale ti zas nemají tak dobrou slivovicu... :yes: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  16:36

FRPE:
    "smajlík tleskání" :yes: Souhlasim s tebou, ale zas takovi hrdinové nejsme >:D Jinak kdybys nejel ty tak by se seslo cely MACZ >:-[] >:-[] (sranda)

WL:
    Nemám problém přijet, pokud to nebude na otočku, ale takto organizovaný víkend ;-) :yes:

Ypsi:
    S tímto termínem namám taktéž vůbec žádný problém ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.01.10  16:35

Ahojík Yčko ;-)

četl jsem ty tvoje zkoušky, ty ses neučil viď ty jeden ,,pacholku,, >:-[] :no:

No je to dost za dlouho - za měsíc ... ;-\ ale kdyby se jel tenhle termín tak to bych už jel s křupkou ;-) Napíšeme si večír ju? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  16:34

Nepřeháníš to už trochu s tím pivem... 8-s
    Své příspěvky valíš do nadpisu a pak je nemůžeš najít... >:D
    Ty ses do toho nějak opřel, nežer to tak... >:-[]
    Někdy po zimě tě taky přijedu "obšťastnit".., ;-)
    Je nás tady v Beskydech víc, kromě rextona namátkou taky Vampix, Ronault, Pet-a... :-)

Na Šumavu to mám podstatně dál, než jen 300km.
    300km to mám tak minimálně do Prahy, ale v "létě" bych ani to zas tak neřešil... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.01.10  16:30

nazdar frpe :-)

diky ;-) a s tim posunutim?to byste to museli posunout az na 19.2. do 21.2.,to je totiz muj nejblizsi volny a tudiz nepracovni vikend ;-) ..btw. vzal bych krepelku a jel bych hned..
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.01.10  16:15

Odpovím takto, protože nyní koukám, že se mě nepřidal příspěvek :

A proč my máme jezdit do Beskyd? vím jen o tobě a o Rextonovi, jiné uživatele tam odsud neznám. Mě se strašně líbí ( a teď nic proti tobě WL rejpale ) že když se někde něco koná tak se kvantum lidí přihlásí že jedou a nakonec jeden po druhým odpadá, většinou že je to pro něj z ruky. A např. pro mě, Plzeňáka myslíš že Beskydy mám za humny? Nebo jsme si tady psali s klukama s Brna že na jaře bude srázek v Brně. Těším se tam a určo přijedu. Ale jde o to - že tady každý by jel jen na sraz pokuď se koná v ,,jeho,, městě, či nejlépe v jeho ulici před domem. :-! Pojď to změnit, přijeď a rád přijedu třeba za měsíc za tebou - vo co de? ;-)

V tomhle obdivuji např. Wii, Elementa nebo Ypsiiho - sednou do aut a jedou se podívat na Petry Subaru = nádhera. Nyní máme jet na šumavu a oni zae jedou a neřeší benzín, prachy, špatný počasí, vzdálenost ... přiblblýho Frpeho sebou a další negativa víš?

Takže nedělejte tady kašpary - a koukejte jet!

PS : Kvůli Ypsákovi bych termín klidně o týden posunul ale je to na valné hromadě naší akciovky ... >:D
    PSS : WL - zase si to prosím tě ty Trautenberku nevztahuj na sebe
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.01.10  16:04

« Re: podstatně z větší dálky a přesto přijedou. A o tom to je. Vzniká tedy otázka - proč např. nás 5x blbců pojede 300km do Beskyd, když ty tu samou vzdálenost abys nás zažil nepodnikneš?MACZ víkend na Šumavě

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  15:58

Odpovím otázkou, proč nemůžete (i jindy) třeba s Frpem přijet na nějaký "soukromý valašský autosraz" do Beskyd? :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.01.10  15:52

WL - neřekl bych ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  15:43

WL:
    Co je v tom tentokrát? >:D proč nemůžeš na Šumavu? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.10  15:42

Wii
    Třeba já můžu furt, ale ne na Šumavě... 8-s >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.10  14:55

WL:
    To víš, je zkouškové, tak sedím doma a kopu se do prdelky >:D >:D Jinak MACz je desná závislost ;-\

Talio2:
    To je skoda ;-\ Vsichni nejak nemuzou :-(
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 18.01.10  14:31

o ou..to nemůžu :-( :-( šajzéééééééé !!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…