BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 18.01.10 16:50
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Wiičko - vysvětli mě pojem slovesa ,,namám,, s tím problém, to jsi myslel že jsi Mamán = Mamánek = Maminčina pr-delka? >:D :yes:
Ypislonku - ale jo já jsem pro - čím víc lidí tím lépe! Takže to necháme na ten ypsilonovo termín teda? ;-)
PS : do té doby ulovím taky nějakou ,,zvěř,, pro sebe abych tam nebyl jako Xganga sám, samotinký maličkatý frpínek ... 8-s -
Wiii 18.01.10 16:36
FRPE:
"smajlík tleskání" :yes: Souhlasim s tebou, ale zas takovi hrdinové nejsme >:D Jinak kdybys nejel ty tak by se seslo cely MACZ >:-[] >:-[] (sranda)
WL:
Nemám problém přijet, pokud to nebude na otočku, ale takto organizovaný víkend ;-) :yes:
Ypsi:
S tímto termínem namám taktéž vůbec žádný problém ;-) -
white label 18.01.10 16:34
Nepřeháníš to už trochu s tím pivem... 8-s
Své příspěvky valíš do nadpisu a pak je nemůžeš najít... >:D
Ty ses do toho nějak opřel, nežer to tak... >:-[]
Někdy po zimě tě taky přijedu "obšťastnit".., ;-)
Je nás tady v Beskydech víc, kromě rextona namátkou taky Vampix, Ronault, Pet-a... :-)
Na Šumavu to mám podstatně dál, než jen 300km.
300km to mám tak minimálně do Prahy, ale v "létě" bych ani to zas tak neřešil... ;-) -
FRPE 18.01.10 16:15
Odpovím takto, protože nyní koukám, že se mě nepřidal příspěvek :
A proč my máme jezdit do Beskyd? vím jen o tobě a o Rextonovi, jiné uživatele tam odsud neznám. Mě se strašně líbí ( a teď nic proti tobě WL rejpale ) že když se někde něco koná tak se kvantum lidí přihlásí že jedou a nakonec jeden po druhým odpadá, většinou že je to pro něj z ruky. A např. pro mě, Plzeňáka myslíš že Beskydy mám za humny? Nebo jsme si tady psali s klukama s Brna že na jaře bude srázek v Brně. Těším se tam a určo přijedu. Ale jde o to - že tady každý by jel jen na sraz pokuď se koná v ,,jeho,, městě, či nejlépe v jeho ulici před domem. :-! Pojď to změnit, přijeď a rád přijedu třeba za měsíc za tebou - vo co de? ;-)
V tomhle obdivuji např. Wii, Elementa nebo Ypsiiho - sednou do aut a jedou se podívat na Petry Subaru = nádhera. Nyní máme jet na šumavu a oni zae jedou a neřeší benzín, prachy, špatný počasí, vzdálenost ... přiblblýho Frpeho sebou a další negativa víš?
Takže nedělejte tady kašpary - a koukejte jet!
PS : Kvůli Ypsákovi bych termín klidně o týden posunul ale je to na valné hromadě naší akciovky ... >:D
PSS : WL - zase si to prosím tě ty Trautenberku nevztahuj na sebe