BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 18.01.10 19:12
« Re: MACZ víkend na Šumavě - no Lady Ka, Zonix a další?
ERL:
Závorky byly odstraněny jelikož máš cas si to naplánovat a tak dorazíš >:D >:D
Ypsi:
Záleží na tom jak tam budou ostatní >:D pokud by tam všichni byli jen jeden den a noc, tak já tam nbudu dve noci zevlit >:D Ale Uvidim taky jak se mi bude chtit a jak bude cas.. jako minimalne na pátek odpoledne, vecer a sobotní celý den tam budu :-) -
-
Hanss (MoDo Team) 18.01.10 18:48
nebyl
měl jsem už předem domluvenou jinou akci.......
no šumava uvidim no, kdyžtak bych zajel na jeden den, to víš, fotr vod rodiny - žena si mě drží nakrátko - asi má strach, abych tam nezmutoval do nějaký 4% menšiny >:D :yes: -
Hanss (MoDo Team) 18.01.10 18:43
NEJEDU
a doplňuju, pro ty, co o tom uvažují - BACHA - je to hejno buzíků a ty kecičky o slečnách to mají jen maskovat >:D >:D :yes:
Pokud někdo neví, odkazuji na tuto diskuzi o pár set příspěvků níže, příp. refefence podá Švihák osobně !! Takže tak - domluvil jsem >:D :-! -
Wiii 18.01.10 18:36
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Koná se to o víkendu 19-21.2.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se
PS: snad jsem na nikoho nezapoměl -
FRPE 18.01.10 18:29
Počkej ono je to špatně? ty voe já si teď zbalil bágly a pracně vyfoukl a sroloval pannu ... 8-s :no:
Takže až za měsíc? ;-) Hele ty lidi aby to bylo víc profi řaď dle abecedy křestních jmen ... né že by mě vadilo být první ale ... ;-)
Alois Frpe >:D -
Wiii 18.01.10 18:07
Koná se to o víkendu 19-21.1.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: snad jsem na nikoho nezapoměl >:D >:D -
FRPE 18.01.10 18:03
Čertíno - zvyšují se zájemci o náš last minut a nabírají se i hezká děvčata pro mě a pro Kubýka a ošklivá pro ostatní, mladí nezkušení kluci, staří dědci, hluché babky a já myslím že kdyby se to přeložilo na jaro 2014 tak s námi jedou i holky z free.videa a další pr.saté i ploché modelky ... >:D z jiných serverů a webů a ... ;-)
Takže pane Wii jaká je nyní účast? A kdy a kde je ten sraz víkendový? V jakém hotelu?