BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Kubyyyk 18.01.10 20:16
« Re: MACZ píchend na Šukavě - bez přítelkyní
DEFINITVNÍ ODPOVĚĎ NA ŽENY ANO/NE:
Víte, jak to s nima bude vypadat? Oni nebudou polouchat tak, že je flákneme ke stolu a necháme je ať si povídaj a budem tam společně kalit. Todle jestli udělám milé, tak jí tak maximálně naseru. Taky bych nechtěl, aby mě vzala na nějaký dýchánek na víkend, kde budou mít sraz holky a já tam musel sedět s jejich nabíječema, který jsem nikdy neviděl a nemám si s nima co říct.
Takže já svou milou neberu, protože vím, že by jí ten víkend fakt nebavil, když by tam nikoho neznala.
-
David Silver 18.01.10 20:14
« Re: MACZ víkend na Šumavě - bez přítelkyní
Certina: >:D To je blíž i to Srní :yes: >:D Co si pamatuju, tak intr se zavírá v pátek ve tři hodiny., takže to byl asi největší problém.
Ale jak jsem již psal, s nikým mě nepustí autem, jenom s někým koho už znám a zná ho i taťka...
Ale seznam uživatelů je vícnež zajímavý, tolik lidí který bych chtěl poznat :yes: :-( -
Wiii 18.01.10 20:12
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Jinak se to koná o víkendu 19-21.2.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
Hanss (asi)
Kysky (asi)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Co teda ty přítelkyně? Bere kdo může a pro zbytek budou servírky a recepční? >:-[] -
Wiii 18.01.10 20:09
Hele pánové, tak se rozhodněte >:D Bereme baby nebo ne? jako představa, že nás tam bude třeba 10-15, tak je jasny, že servírek a recepčních je málo a někdo bude na suchu >:D Takže bych sel na jistotu a kdo může ať si vezme a pro zbytek zůstanou ty recepční a servírky >:-[] >:-[]
Co vy na to? Slečny dáme dohromady ony se zabaví a když ne, tak se k nám přidají ;-) :yes: :yes: -
David Silver 18.01.10 20:01
Čau přátelé moc rád se ukážu, já bych jel, ale taťka mě nedoveze, s nikým mě nepustí, kouknu na autobusy, je to víkend... No a kdoví jestli mě samotnýho budou chtít rodiče pustit, a ještě nevím jestli je intr otevřenej přes víkend

Jsi mladý, ale moudrý teplomet... ;-) :-)