BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 18.01.10 22:04
« Re: MACZ víkend na Šumavě
WL - jojo četl, Subina? Hm ... >:D
Wii - já se tdy cca 2h snažím a posílám Sz na všechny světový strany a ono prd a ořech - ale tahle sestava je taky dobrá! ;-)
Pouštníku - to video jsem nyní shlédl na notasu kde jde zvuk = jsi fajšmekr a předávám ti žezlo dvorního šaška zde, co šaška, šaškem budu i nadále já ale ty jsi nyní král, KRÁL Youtube!!! >:D -
Wiii 18.01.10 21:38
Jinak se to koná o víkendu 19-21.2.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe. Na hotelu se v pátek 19.2.2010 sejdeme odpoledne a pak už to bude jen dle domluvy ;-)
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
Hanss (asi)
Kysky (asi)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) ;-) -
The Stig Driver 18.01.10 21:24
Zdarte chlapi a pár žen, velice si vážím Frpeho pozvání. Ale bohužel Šumava je pro mě trošku z ruky, jsem 30 km od Zlína.
Navíc mám teďka zkouškové :-(
Zkuste udělat nějaký srázek například v okolí Brna to by pro mě bylo přijatelnější.
Tak ať Vám to na té Šumavě vyjde, mějte se čao >:-[] :-) -
white label 18.01.10 21:12
Wii
Neboj, já proti Praze nic zásadního nemám, ale na Moravě se dělají vtipy nejen na policajty a blondýny, ale i na Prahu a hlavně na pražáky... ;-) >:-[]
Mrkni dobře na mou poslední reakci na Frpeho a taky na to na co reaguje... >:D
...počkej až to FRPE zjistí... 8-s >:-[] -
David Silver 18.01.10 21:02
« Re: Odhlašuji se
Frpe: je mi šestnáct, ale nejsem spratek a tohle bych nikdy neudělal, nemám rád 40% dětí, proč? Protože jsou právě takovýto a už od mala. Já jsem slušně vychovanej a ke svým rodičům nebudu nikdy takto drzej.
Dneska tady končím, kiksla wifina, jedu teďka přes edge... Zítra čauté -
FRPE 18.01.10 20:58
Omlouvám se všem dotyčným že jsem se chvilku odmlčel - líbal jsem se se Subinou a nechtěla mě pustit jazyk ... >:D
Certina a berustina - co to máte za nicky? takový nějaký zženštělíý neé? >:D honem přejmenovat a rychle!
Wiičko - co ta ségra? :-! Jinak si můžeme dát sraz kde chcete - nejlépe někde po trase ... třeba ... ale můžeme se setkat všichni třeba v Liberci a pak jet zpět do Prahy a pak na šumavu