BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Kubyyyk 19.01.10 00:04
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Já bych prosil, aby si mě někdo vyfotil až přijedu v pátek HNED!!! Kdyby se "náhodou" stalo, že při společné fotce se budu válet ve sněhové haldě s flaškou Morgana v ruce, tak aby jste to mohli vymazat a pře Photoshop tam nahrát tu fotku z pátečního příjezdu. Děkuji >:D -
FRPE 18.01.10 23:50
Vyjímečně pro tuto akci - jinak to nikdy ze zásady nedělám - jsem si upravil nick, FRPE Srněnský mě přišlo trochu ;-\ tak od teď budu Frpe Šumavský ... ;-)
25% = nebrat, pořád málo ale mohli byste se domluvit s WL, Rexton a Tyboo a přijet jedním autem - na fotoshopu pak ty auta přiděláme a ostatní uživatelé MACZ si budou myslet že jste tam byli se svými plech miláčky ... :-! -
-
Wiii 18.01.10 23:11
Jinak se to koná o víkendu 19-21.2.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe. Na hotelu se v pátek 19.2.2010 sejdeme odpoledne a pak už program bude jen dle domluvy ;-)
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
Rexton666 (99,9%)
NoSwear (asi)
Hanss (asi)
Kysky (asi)
WL (20%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) :-) ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)