BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 20.01.10 16:31
« Re: MACZ víkend na Šumavě
frpe je moj mluvci >:D pre mna je este skoro takto mesiac dopredu pisat ci pridem alebo nie priatelku by som zobral len kvoli cestovaniu nechce sa mi v aute sediet sam a pocuvat radio >:D radsej budem pocuvat spomal nepredbiehaj atd >:D -
Wiii 19.01.10 23:01
Jinak se to koná o víkendu 19-21.2.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe. Na hotelu se v pátek 19.2.2010 sejdeme odpoledne a pak už program bude jen dle domluvy ;-)
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
Kubyyyk
Ypsilon
OS
Certina
Erl
ReznikCZE
WNC
Mašinka Tomáš
Rexton666 (99,9%)
NoSwear (asi)
Hanss (asi)
PeT-a (30%) (kdyby jel WL - takže WL zorganizuj sito tam >:D )
WL (20%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Rezníka, kterej si to vydupal >:D :>D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
-
FRPE 19.01.10 22:12
Hoj - nechci zde nikoho urážet ale dostal jsem plno SZ jako odpovědi na šumavu, dovolím si vybrat ty nejkurióznější, uživatele nechám samozřejmě v anonymitě. Žebříček hitparády nejzajímavějších odpovědí je tedy :
1) Uživatel má kílu
2) Uživatel stěhuje babičku k dědovi >:D
3) Poničené auto ;-\
4) Je to daleko ale do Paříže pofotit auta u Eifelovky ( jako já ) by se mnou jel >:D
5) Žení se mu vzdálený kamarád od sestřenice >:D
6) nemá nyní peníze ale pochlubil se že si koupil v týdnu doplňky do auta za 15tis :yes:
No to je asi šest nej pro mě odpovědí, Vy víte koho se to týká, přesto moc děkuji že jste vůbec odepsali a snad někdy jindy - V Paříži, s doplňky, se svatbou vzdáleného kamaráda, s kílou, s přestěhovanou babi a bez poničeného auta naviděnou!!!
Vaše odpovědi mě leckdy rozesmáli, nic ve zlém ale to je halt život.
;-)