BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 21.01.10 21:18
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Wii-Jay: neboj zas tak vážně tě neberu, za to ty mě evidetně jo >:D >:D >:D (a můžeš si mě představit jak se u toho směju..)
Kubyyyk: a to tvoje šu... éééé teda povídání k tý výřivce jahodám a sexu jednoznačně patří >:D -
Wiii 21.01.10 21:14
Lady:
>:D >:D Ty mě bereš hrozně vážně ;-\ Ber to co říkám s nadsázkou a představ si jak se u toho směju... Však vlastním vtipům se musím zasmát sám >:D Kdo jiný by to za me udelal? :-! >:D
Kubyyyk:
Jo ta je velká >:-[] Ale abys na mě nebyl moc malý >:D :no: -
Kubyyyk 21.01.10 21:14
Lady_Ka:
Souhlas, venku je zima jako hrom a to není pro zdejší teplomety, proto na Šumavě nemám v plánu s Wii-Jayem a xgangou nic jineho než šu.... ééé teda povídání! ;-) >:D
A samozřejmě budu asi od pátku do neděle dělat na baru brutální tržbu, která v neděli skončíme a v pondělí ráno jedeme s Wii-Jayem na 3-měsíční dovolenou.. ;-) -
Wiii 21.01.10 21:06
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99,9%)
WL (70%)
NoSwear (asi)
PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
-
Wiii 21.01.10 21:02
Ženská jedna, nekecej nám do teplometích plánů >:D >:D >:-[]
Jinak ahoj Lady ;-)
Kubyyyk:
Jen počkej, si ho rozedřeš >:-[]
Zino:
Pokud se tak chceš vrátit, kup si prdelní pás cudnosti >:-[] :yes:
WL:
Tak koukej dorazit... vezmeme te do bílého klanu >:-[]