BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Erl 22.01.10 11:51
« Re: Viděli jste už někdy toto?
originál to asi není... bude to nějaká navigace zabudovaná místo výdechu ventilace.
Ikdyž se mi nějak nezdá to slícování, je takový až moc dobrý, že to vypadá jako odlitek, takže by to originál přeci jen mohl být(ale v tom případě mi není jasný proč by tam nechávali ovládací kolečko pravého výdechu ;-\ )
PS: ten hasičák je zajímavej >:D -
Wiii 22.01.10 10:58
« Nick za 5000?
Tak posílejte návrhy, co by měl dostat za nick uživatel, co přidá 5000. příspěvek :-) Mylsim že by to mělo být něco speciálního >:D
Pro lidi co to ještě neznají:
Zde v mé diskuzi se za každý kulatý příspěvek (1000,2000,3000....) uděluje na dva dny nový dočasný nick, který je předem domluvený. Po domluvě se diskutuje dál a čeká se, kdo přidá ten kulatý příspěvek. Po přidání takového příspěvku majitel účtu změní svůj nick na dobu 48 hodin. Takže pro příklad kdyby jsme se zde domluvili, že výhra bude nick "bucifál" a já přidal 5000. příspěvek, tak si na 48 hodin změnim nick z "Wii-Jay" na "Bucifál" a samozřejmě k tomu přiložím vhodnou fotografii >:D >:D Ted už snad všichni chápou, tak posílejte návrhy na ten jubilejní nick :-) :yes: :yes: -
Wiii 22.01.10 10:44
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99,9%)
WL (70%)
NoSwear (asi)
PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
-
Wiii 22.01.10 10:31
Reznik:
Ahoj pane :-! Ona se nakonec třeba nějaká další přítelka nejde a sama tam nebude :-)
Jinak odjezd bude z Prahy společný, ale říkal jsem si, že je zbytečé to řešit měsíc dopředu, když ještě nikdo nevíme jak přesně budeme mít čas :-) Já třeba čekám na konec dalšího týdne abych si zapsal příští semestr a podle toho budu stíhat.... :-) Ale to se vše stihne domluvit a pojedeme z Prahy spanilou jízdu ;-) :yes: :yes: -
"-- skrytý --" 21.01.10 22:05
hm hm.... to si mě navedl na to si to taky zjistit v reálu.... no uvidíme až bude pěkně ať zjistim co má Kakáčko pod kapotou, no ne? dodnes vzpomínám na svou báječnou 120 kdy jsem to z kopce a s větrem v zádech rozjela na krásných 90 km v hodině >:D