BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 22.01.10  12:24

« Re: Viděli jste už někdy toto?

aha, tak to bude něco jako když TomTom nebo kdo dává ty navigace do malých Renaultů..ty se taky ovládají dálkovým..ale přijde mi takovýhle řešení pěkný :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.01.10  12:10

Taky mě to napdalo :yes: >:D Ale proč by takovou fotku někdo dával k autu do bazaru
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.01.10  12:09

iDrive to nemá. Podle schéma zobrazení to bude navigace od firmy Dayton(pokud vím, tak dělá i zabudovaný navigace) a ty jsou většinou ovládaný dálkovým ovladačem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.10  12:08

Když se na tu fotku podívám zblízka (zejména na dolní hranu toho displeje), tak se nemůžu zbavit pocitu, že je to fotomontáž.
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 22.01.10  12:04

tak to jsem ještě neviděl..nedodává to BMW jako origo příslušenství??.. by mě zajímalo čím se to ovládá?? Jako iDrive nebo je to plně dotykový,na to to nevypadá.. každopádně velmi zajímevé !!
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.01.10  11:51

originál to asi není... bude to nějaká navigace zabudovaná místo výdechu ventilace.
    Ikdyž se mi nějak nezdá to slícování, je takový až moc dobrý, že to vypadá jako odlitek, takže by to originál přeci jen mohl být(ale v tom případě mi není jasný proč by tam nechávali ovládací kolečko pravého výdechu ;-\ )

PS: ten hasičák je zajímavej >:D
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.10  11:47

« Viděli jste už někdy toto?

:-O :-O :-O Co to je za navigaci? [odkaz] V životě jsem to neviděl? Je to origo BMW? :-O To asi ne ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 22.01.10  11:27

« Re: Nick za 5000?

moj navrh je, aby to bolo ,,Nick za 5000"
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.10  10:58

« Nick za 5000?

Tak posílejte návrhy, co by měl dostat za nick uživatel, co přidá 5000. příspěvek :-) Mylsim že by to mělo být něco speciálního >:D

Pro lidi co to ještě neznají:
    Zde v mé diskuzi se za každý kulatý příspěvek (1000,2000,3000....) uděluje na dva dny nový dočasný nick, který je předem domluvený. Po domluvě se diskutuje dál a čeká se, kdo přidá ten kulatý příspěvek. Po přidání takového příspěvku majitel účtu změní svůj nick na dobu 48 hodin. Takže pro příklad kdyby jsme se zde domluvili, že výhra bude nick "bucifál" a já přidal 5000. příspěvek, tak si na 48 hodin změnim nick z "Wii-Jay" na "Bucifál" a samozřejmě k tomu přiložím vhodnou fotografii >:D >:D Ted už snad všichni chápou, tak posílejte návrhy na ten jubilejní nick :-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.10  10:44

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).

Zatím potvrzení účastníci:
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Willy Fogem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Kubyyyk (Jaguar X-Type)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    WNC (Škoda Octavia II)
    Zino (Seat Leon)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Rexton666 (99,9%)
    WL (70%)
    NoSwear (asi)
    PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.10  10:31

Reznik:
    Ahoj pane :-! Ona se nakonec třeba nějaká další přítelka nejde a sama tam nebude :-)

Jinak odjezd bude z Prahy společný, ale říkal jsem si, že je zbytečé to řešit měsíc dopředu, když ještě nikdo nevíme jak přesně budeme mít čas :-) Já třeba čekám na konec dalšího týdne abych si zapsal příští semestr a podle toho budu stíhat.... :-) Ale to se vše stihne domluvit a pojedeme z Prahy spanilou jízdu ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 21.01.10  22:40

nazdar všem
    wii: dík za propustku pro mladou ;-) a knížku prej bere >:D

Jak je to s odjezdem já nechcu jet sám :-( . .né že bych netrefil navi vždycky dovezla ale víte jak . . ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.10  22:18

to těžko anežko, ale věz, že pokud do dostanu pod 12s, tak tě vyzvu na souboj >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 21.01.10  22:17

Určitě to dostaneš pod 6 sekund >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.10  22:05

hm hm.... to si mě navedl na to si to taky zjistit v reálu.... no uvidíme až bude pěkně ať zjistim co má Kakáčko pod kapotou, no ne? dodnes vzpomínám na svou báječnou 120 kdy jsem to z kopce a s větrem v zádech rozjela na krásných 90 km v hodině >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 21.01.10  22:00

Je to měřené mnou. Asi na třikrát. Ukazovalo to mezi 11,8-11,9, tak jsem připočítal zkreslování tachometru a zaokrouhlil to cca na těch 12,5.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.10  21:56

můžu mít otázku? to zrychlení z nuly na sto to máš jako info orig z automobilky, nebo to je skutečnej čas?
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 21.01.10  21:52

To znám víc než dobře >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.10  21:47

to víš... 60 koní pod kapotou to je ňákej výkon :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 21.01.10  21:43

Taky jsem již chybu napravil o ohodnotil ti tvou raketku ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…