BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 22.01.10 15:26
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Rezníka brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
?Dadánek (LR Range Rover Sport)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99,9%)
WL (70%)
NoSwear (asi)
PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
Wiii 22.01.10 15:23
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
VaMPI,Erl,Talio2,Hooonza:
Narazil jsem na to u inzerátu na 320si a těch fotek je tam více, ale na teto je to dobre videt ;-) Jinak Origo to asi neni ;-\ Navic nic moc >:D >:D :no:
Reznik:
Urcite bráchu vem, rád se podivám na to auto a třeba ho překecáme aby přidal recenzi >:-[] :yes: :yes:
A jak to myslis s tim "jak to bude dál"? :-O -
Vampix(Diesel Power) 22.01.10 13:53
« Re: Viděli jste už někdy toto?
a nebo taky 5000 minut což vychází asi 3 a půl dne >:D
Jo to je u inzeratu? Hm tak možna je to vystaveno jako ojediněly kus se speciální edicí interiéru >:D Hasičák, divná navi...1 výdech...na tom kolečku u navigace se asi reguluje jas že? >:D nebo proč ho tam nechali >:D Tohle bych chtěl teda vidět živě -
Vampix(Diesel Power) 22.01.10 13:34
« Re: Viděli jste už někdy toto?
no nevím, mně to připada jako fake, podle odstinu těch plastu toho zapuštěni, cele je to takove možna realne ale na te fotce to ve mně důvěru nevzbuzuje....Ani se mi to jako nápad 2x nějak nelíbí, víc mi vyhovuje ta přidavna jak mam ja nad vydechama udělany stojan na pevno od bmw s nabiječkou, mužu si ji schovat, vzit, odnest...a mam 2 vydechy.....Tohle je nějake opravdu divné¨
edit: Navrhuji nick " 5000x teplejší ....." Místo teček pravý nick uživatele... a při příležitosti 5000x byh upravil podmínky, nick používat do 5555. příspěvku....

Nyní lámu na icq Rextona na šumavu ... zábava s tím klukem docela >:D :yes: