BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 23.01.10 00:29
« Re: Nick za 5000?
A ty to snad fotíš mobilem? >:D Ja mam malej statívek (mám takovej s ohebnejma nohama), sniž na fotaku ISO a rozlišení na méně (já fotil na ISO 100 a rozlišení 2 MPix) a nech tam dlouhou závěrku :-) :yes: :yes: Hotovo, vymalováno >:D A která se ti u mě líbí nejvíce? :-) -
Wiii 23.01.10 00:26
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D )!
Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Dadánek (99%)
Rexton666 (99%)
WL (70%)
NoSwear (asi)
PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
Dave (50%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
Wiii 22.01.10 23:53
Erl:
Všechny problémy jsem vyřešil, až na to druhý auto s xenony >:D Takze jsem to vymyslel jinak a fotky sem dám tak za 10 minut :-) Myslim že se povedly, ale zítra večer povině někdo z rodiny pojede se mnou a já si udělám to co jsem chtěl s xenonama >:D A jelikož nejkrásněji svítí Lexus, tak pojede se mnou on >:-[] :yes: :yes:
5000x teplejší:
>:D >:D Gratuluju k novému nicku a potvrzuju tímto slova Erla, je to vskutku tak a on si to nevymyslel >:D >:D Tak přeji pěkné prožití následujících 5000 minut (od minuty přidání) takže do 26.1.2010 do 09:19 >:D A važ si toho, že jsem ti to přesně přepočítal >:D >:D -
Erl 22.01.10 22:22
Rex : tady to máš >:D
Takže za přísěvek 5000. bude na dobu 5000 minut nick "5000x teplejší xxx" kde "xxx" je současný nick uživatele Například "5000x teplejší xganga" nebo "5000x teplejší Poustnik" nebo v mém případě "5000x teplejší Wii-Jay"
Tak hurá do přispívání