BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.01.10  00:29

« Re: Nick za 5000?

A ty to snad fotíš mobilem? >:D Ja mam malej statívek (mám takovej s ohebnejma nohama), sniž na fotaku ISO a rozlišení na méně (já fotil na ISO 100 a rozlišení 2 MPix) a nech tam dlouhou závěrku :-) :yes: :yes: Hotovo, vymalováno >:D A která se ti u mě líbí nejvíce? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.01.10  00:26

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D )!

Zatím potvrzení účastníci:
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Willy Fogem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Kubyyyk (Jaguar X-Type)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
    WNC (Škoda Octavia II)
    Zino (Seat Leon)
    Chosé (Škoda Octavia I)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Dadánek (99%)
    Rexton666 (99%)
    WL (70%)
    NoSwear (asi)
    PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
    Dave (50%)
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.10  00:25

Joooo...to vypadá hezky...zvlášť, jak se odráží ten ozářený sníh na boku!!! Ale moje obyč. noční jsou příliš obyč. 8-s :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.01.10  00:18

Zrovna jsem tvou noční serii prohlížel >:D Já jel noční fotky fotit cestou domu ze srazu :-) Jinak lampy... To neni ono >:-[] >:-[] Koukni ke mě Poustniku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.10  00:12

Já jel v čas srazu na druhou stranu Prahy, mám tu malou sérii noční Ruzyně, ale měl jsem málo času....[odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.10  23:59

Mas tam SZ ;-) :yes:

Jinak sraz byl super, ono kdyz se sejdou pohodoví lidi, tak to ani jinak nebývá >:D >:D

Účast byla taky dobrá, al příště je překecám zase na KFC :-) Tam je bezedný nápoj >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.01.10  23:56

Jak dopadl sraz na modu? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.10  23:53

Erl:
    Všechny problémy jsem vyřešil, až na to druhý auto s xenony >:D Takze jsem to vymyslel jinak a fotky sem dám tak za 10 minut :-) Myslim že se povedly, ale zítra večer povině někdo z rodiny pojede se mnou a já si udělám to co jsem chtěl s xenonama >:D A jelikož nejkrásněji svítí Lexus, tak pojede se mnou on >:-[] :yes: :yes:

5000x teplejší:
    >:D >:D Gratuluju k novému nicku a potvrzuju tímto slova Erla, je to vskutku tak a on si to nevymyslel >:D >:D Tak přeji pěkné prožití následujících 5000 minut (od minuty přidání) takže do 26.1.2010 do 09:19 >:D A važ si toho, že jsem ti to přesně přepočítal >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.01.10  23:38

Jojo fotka je stylová, kdo ti bude dělat Davida? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 22.01.10  23:17

doufam,ze i fotka se vam bude nyni zamlouvat.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 22.01.10  22:30

anebo jinak >:D >:D 5000X teplejsi Rexton....ja nejsem teply vubec,takze 5000x0 je docela fajn cislo >:D Ikdyz,kdo se nelibal s Plasgym... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.01.10  22:27

ne-e nevymyslel >:D :-! je to příspěvek č. 4943 :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 22.01.10  22:25

Kdepak,to sis ted vymyslel >:D Musi mi to poslat Wii v SZ >:D na druhe strane,moc mi to nevadi,aspon bude videt,kdo jim tady vsem veli >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.01.10  22:22

Rex : tady to máš >:D

Takže za přísěvek 5000. bude na dobu 5000 minut nick "5000x teplejší xxx" kde "xxx" je současný nick uživatele Například "5000x teplejší xganga" nebo "5000x teplejší Poustnik" nebo v mém případě "5000x teplejší Wii-Jay"

Tak hurá do přispívání
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 22.01.10  22:21

tak jen jsem tady mrknul,vidim,ze chybi 12 vzkazu,rikam si,to by mohlo vyjit >:D asi o tom napisu knihu.. :-!
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.01.10  22:19

« No tys to tady rozjel teda

Rextone, Rextone - je vidět že jsi snaživý chlapec ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 22.01.10  22:19

me zajima,co Wii vymyslel za ten nick,vis >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.01.10  22:17

že Vás to baví >:D >:D >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 22.01.10  22:06

ahoj >:D zkusil jsem trochu Vafleho styl a vysel >:D ale mel jsem nahnano,ze mi tam neco pripises >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.01.10  22:02

Sem si říkal, jestli nebudu spamovat, odejdu a Rexton spamuje >:D Jinak čau kámo
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…