BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 23.01.10 11:27
« Re: Nick za 5000?
zdravim a pozdravuji panove :-)
po delsi odmlce,kvuli rozbite klavesnici,ktera se dnes sama umoudrila,opet zde..jinak hlasim,ze vyfuk uz je nandan,dneska snad nahodim novinku a fotky ;-)
co se tady jinak delo lumpici?koukam,ze nam rexton trochu zteplal
>:D sem nevedel,ze jednotka teplometosti je 1 elton john >:D -
Wiii 23.01.10 10:52
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Cau Martine Happy, jde o to, ze ze zkusenosti starych ostrilenych vlku vychazi to, že slečny takovéto srazy nikdy nebaví >:D Sice kývnou že jedou a třeba se i těší, ale pak se tam nudí >:D Ale jak chceš, klidně ji vem, aspon tam nebude Reznikova mlada sama >:-[] >:-[]
Jinak Poustnik má taky pravdu >:D
PS: Cim pojedeš? At te muzu zapsat do seznamu :-) -
Wiii 23.01.10 00:40
« Re: Nick za 5000?
Ok, tak díky za posudek ;-) Ještě právě nevím co z toho bych kdyžtak dal do fotosoutěže :-) Ale doufám, že se povedou ty zítřejší a pak by tam šla jedna z nových :-)
PS: Já to balím a dávám na očí Šumavu, tak už prosím dnes nereaguj, nebo mi posli SZ ;-) :yes: :yes:
Dobrou noc Poustniku ;-) -
Poustnik 23.01.10 00:35
« Re: Nick za 5000?
Nefotím mobilem a stativ mám,ale moc ho nepoužívám, neb není čas. Já vždycky zastavím, během minuty vypálím 5 fotek z ruky .....mám max. expozici 3 vteřiny a * se dál.
Tvoje nejhezčí dle mého vkusu je asi tato [odkaz]
CHe!!!!! Vyhvězdičkovalo mi to slovo ří.tím! >:D

no hele treba na pristim MoDu,ale zavisi na praci,jestli bude zase v patek, a taky na pocasi,protoze ho nechci vypalovat v tech sr.ackach ;-) kdyz bude sucho,tak neni problem..jinak sem nahodiol i sportovni filtr od KN a zase to rve o trochu vic >:D