BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 23.01.10 18:29
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Právě, že o změně vím >:D , ale to je víkend, kterým mi končí jarní prázdniny a ty vždycky trávím v Alpách >:D ...ale snad to vyjde, hledá se kuli mě ubytovani do patku, že bychom rano jeli a sice bych tam pak dorazil ve večernich hodinach, ale aspon něco ;-) :-) -
NoSwear 23.01.10 18:22
No Wii ted to řešíme :-) vypadalo to, že jo, už na 90%, bohužel nám odřekli termín Alp a musíme hledat jiné ubytování a to se nám protahuje vše až do pátku, tak vůbec nevím, jak to bude, ale snad to na konci týdne vědět budu ;-) ...fakt jet chci, auto taky neni problem, ale nevím, jeslti nebudu ještě v Italii nebo Švýcarsku no :-| -
Wiii 23.01.10 15:52
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Dadánek (99%)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
WL (70%)
PeT-a (60%) (kdyby jel WL - takže WL, zorganizuj si to tam >:D )
Dave (50%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
-
Honza Mička 23.01.10 13:46
Wii,spocital jsi mi to naprosto preste,ale tenhle zpusob zivota se mi libi,asi si to tam necham dele >:D V pondeli pojedu do ostravy,necham si propichnout ucho a povesim si na nho nejake sdricko a jeste..ruzove bryle! >:D :-! -
ZonixX 23.01.10 13:41
to s tim sibrem praktikuju taky >:D staci kratoucky podjezd treba na Slavii nebo na Chodove a alespon to proslapnout.. mmm.. :-) ja mam vyfuk tak tichy, ze o nem ani nevim :D:D ...a kdyz uz clovek muze resit to, jestli mu to hezky zni + vypada, tak je to bomba >:D >:D taky bych se nezlobil za nejaky Blueflame nebo jiny decentni cat-back ;) -
-
Hanss (MoDo Team) 23.01.10 12:56
Zdravim teplý borci,
koukám, že pěkně tuníte, no jsem zvědav na jaro, až se to nechá řádně proáthnout - jinak já na toho civica dal taky BMC na přímo a zvuk jak z jinýho auta (formule hadr) :-)
jj srazík včera byl opět supr, tak zas nic zásadního se neřešilo, no i když, ale to nechám no, takže pak už jen ta šumava!!
čuuus :-! :yes: -
ZonixX 23.01.10 12:53
jojo, po kazde jizde nebo jeste lepe pravidelne vystoupit a s hadrikem v ruce rozlestit koncovky - proc ne? >:D ..live jsem to pochopitelne nikdy neslysel, ale na youtube jak jsi sem daval ty odkazy to na mne pusobilo jako zbesily jekot >:D ale kdyz rikas, ze to vevnitr nevibruje a neobtezuje tak proc ne.. o duvod vic proc jezdit se stazenym okynkem >:D >:D -
ypsilon 23.01.10 12:45
to ja vim,ale to vis jsem uchYl a stve me jak se pri tom vypalovani pripaluje spina k tem pochromovanejm koncovkam >:D hold je novej a me je ho lito ;-)
nene,kit ne..dal jsem tam "jen" vlozku,takze ten panel jak pises ;-) jj,byl to jen takovej jarni vanek a ted je to rezavej vriskot..kdyz jsem jel po nasazeni domu tunelama,tak jsem porad podrazoval a hodil i par meziplynu,byl jsem slyset vsude >:-[] :yes: ale normalne to v kabine neni moc slyset,takze Te z toho neboli hlava...takze myslim,ze super -
ZonixX 23.01.10 12:36
nerez neco vydrzi >:D ..ale taky si nemyslim, ze je zrovna nutny jezdit v ty soli a na ledu :-)
..a copak, K&N panel filter nebo kit? Zrovna vcera jsem rikal wii-jayovi, jak mne to tvoje bmw prekvapilo na Dzbanu - takova tichoucka 330 to byla..!! >:D