BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 24.01.10 20:00
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Dadánek (99%)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
PeT-a (80%)
WL (70%)
Dave (50%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
-
Thomasino 24.01.10 18:38
No však dlouhá lednová noc byla ve čtvrtek při focení v Alpách.. Akorát že ta v mlze je asi o něco lepší.. Ikdyž zase ten Cayman se mi taky líbí.. Ještě to promyslím ;-)
Nikam nejedu, jsem po těch horách uplně kaput, potřebuji trochu odpočinek.. Stejně to vyhraje Ronault, tak jde jen o "důstojné stínování" >:D -
Wiii 24.01.10 18:31
>:D >:D Ne jde spíš o to morální hledisko >:D Fotosoutež postrádá smysl, když všichni vezmeme fotky, ktere jsme nekdy nahodou fotili a ted se shodujou s tématem. Fotosoutěž by měla být o tom, že si přečteš téma, promyslíš si jak chceš, aby to vypadalo a následně to dle zadání jedeš nafotit ;-) Ale dělej si co chceš, já tě nebudu moralizovat, taky jsem to zkusil, propasovat tam fotku kterou jsem kdysi nahodně zachytil >:D >:D
PS: Ale dnes je taky noc ;-) Tak koukej vyrazit, ja jeste taky na chvilku jedu neco vyzkouset ;-) Mam novy napad v hlavě :-) -
NoSwear 24.01.10 15:00
Jojo, když vyjde počasí, tak jsou z Hinteru krásný fotky :yes: ...letos jsem tam byl poslední týden v listopadu a počasí vyšlo krásný, jen sněhu mohlo být více...ale co, na sjzedovkách byl a aspon jsem viděl, jak všechny kopce vypadají bez sněhu :-) -
NoSwear 24.01.10 14:52
Mě se na těch fotkach Thomasino líbí, že tam již 5 let jezdím každý rok na laže a všechny ty místa z fotek moc dobře znám :-) jinak minulý rok tam byla například M3 s rakví na střeše :-) ....Wii-Gay jak tak koukám, ty procenta rostou geometrickou řadou >:-[] >:D ...ne fakt doufám, že přijedu, aspon v sobotu, termín nám zatím na pátek snad vyjde :-) -
Wiii 24.01.10 14:13
Thomasino:
Ja nevim, me prave neprijde nicim uzasna.... Nejak me nenadchla, spis se mi hrozne libi ta druha, je taková "obsáhlejší" je prostě nějaká... Ta první na mě nedělá ničím dojem ;-\ Ale samozřejme já tu nejsem vrchní fotograf, takze me ber s rezervou >:D >:D >:D Nemas jiny fotky?
FRPE:
Už se stalo ;-) A co tvoje vcerejsi foceni, teda aspon jsi o tom psal >:D
Peta:
I Fokyn dobrej >:D Hlavně doraž >:-[]

Wii : a třeba Rudu jsi už zkoušel?