BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 25.01.10 16:19
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Zino - domluveno, já tě půjčím Cupru - nechám jí nejprve velice výhodně havarijně pojistit >:D a koupím ti dvě malá podmírová piva a ty mě půjčíš ( v tu dobu co budeš trápit mojí Cupru po klikatých okreskách na šumavě ) přítelkyni - i já jí pořádně potrápím jo? :-! >:D ;-) ;-) -
Wiii 25.01.10 16:17
FRPE:
Já mu na benzín klidně přispěju, taky má mé největší uznání a rád ho povozím v 320si, ale držim se toho, že "ženy a auta se nepůjčují" >:D >:D
Zino:
Pivo na mě určitě budeš mít >:D
Peta:
To je skoda, tesil jsem se, ze jeste neco vytvoris :-( Ale od 17:00 je tma, takze neni vsem dnům konec, popřemýšlej o tom ;-) :yes:
Vrkuboy:
Ahoj, ještě jsme tu (na MACZ) na sebe nenarazili, takze te rad poznávám a děkuji ;-) Jinak ano, je to něco jako hvězdná brána, říkám tomu FRPE (Frekvenčně Radiální Projektor Elementů) >:D >:D >:D Můžu ti poslat návod ve stylu "do it yourself" >:D >:D Tohle je z návratu z B34765H77576J95723 >:-[] >:-[] -
Brandon Walsh 25.01.10 16:16
frpe ja s tym pocitam >:D >:D ale nie vazim si to a nie je to podmienka mojho prichodu >:D dufam ze sa tam leon dokotula je to uz predsa starsi pan
na benzin mi nemusite davat staci ked mi kupite jedno dva ... piva :-! >:D -
FRPE 25.01.10 16:06
Zino - ty kluku ušatá s Leonem - ty fakt přijedeš z takový dálky?
No to snad není ani možný! Máš ze všech účastníků můj největší obdiv a to tak že veliký!!! :yes: :yes:
V mottu máš vlastnit Cupru R, já sice R type nemám ale když dorazíš - půjčím tě tu mojí, slibuji! ;-)
Wii - nedáme mu něco na benzín? :-O
Vrkuboy - pěkná sněhová garáž v tvý galerce! >:D -
Wiii 25.01.10 15:15
Zino:
Neboj, nejsme žádní střelci co by si nevážili života >:D >:D Navíc spanilá jízda je spíše poaejsí a dle predpisu.... Budeme natáčet nějaké ty sprinty z vedlejšího auta atd. Tak o tom popřemýšlej a pak mi napiš, jestli se zúčastníš ;-) V SZ ti posilam na me cislo mobilu ;-) -
Wiii 25.01.10 12:57
Tak jsme si s Ypsim pravě zarezervovali ubytovani. Budou mi ještě volat kvůli potvrzení, tak jsem zvědav ;-) Zeptám se, jak maji náš víkend volno a dám vám se všem vědět!! NEZAPOMENTE ze bez vlastni rezervace ubytovani [odkaz] nemate kde spát ;-) -
Wiii 25.01.10 11:23
Zino:
Tak to je pozitivní ;-) A co našla? >:D Vezmete to přez Prahu? By jsme se tam pak mohli sejít (já, ReznikCZE s bráchou, Ypsilon, Certina a ty + další co by jeli přez Prahu nebo z Prahy) a jeli by jsme ne Šumavu spanilou jízdu ;-) :yes: :yes: Zatim jsem tak domluvený s Reznikem a s Ypsim ;-)