BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  16:28

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Co to je za aktuální fotka? Frpe byl dnes u kadeřníka? 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.01.10  16:26

Wii-Jay: k dokonalosti už mě tam chybí jen kapitán Spok ze star treku... kapitáne Spoku osmou světelnou rychlost >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  16:25

frpe nerad to pisem ale v tom obdobi budes ku nej v takom pripade potrebovat prinajmensom osusku >:D pripadne ked stihne otehotniet tak sa jej to vyhne no >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  16:24

Wii
    překopem to na FRPT, ne ...Elementů, ale ...Teplometů.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  16:19

Zino - domluveno, já tě půjčím Cupru - nechám jí nejprve velice výhodně havarijně pojistit >:D a koupím ti dvě malá podmírová piva a ty mě půjčíš ( v tu dobu co budeš trápit mojí Cupru po klikatých okreskách na šumavě ) přítelkyni - i já jí pořádně potrápím jo? :-! >:D ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  16:17

FRPE:
    Já mu na benzín klidně přispěju, taky má mé největší uznání a rád ho povozím v 320si, ale držim se toho, že "ženy a auta se nepůjčují" >:D >:D

Zino:
    Pivo na mě určitě budeš mít >:D

Peta:
    To je skoda, tesil jsem se, ze jeste neco vytvoris :-( Ale od 17:00 je tma, takze neni vsem dnům konec, popřemýšlej o tom ;-) :yes:

Vrkuboy:
    Ahoj, ještě jsme tu (na MACZ) na sebe nenarazili, takze te rad poznávám a děkuji ;-) Jinak ano, je to něco jako hvězdná brána, říkám tomu FRPE (Frekvenčně Radiální Projektor Elementů) >:D >:D >:D Můžu ti poslat návod ve stylu "do it yourself" >:D >:D Tohle je z návratu z B34765H77576J95723 >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  16:16

frpe ja s tym pocitam >:D >:D ale nie vazim si to a nie je to podmienka mojho prichodu >:D dufam ze sa tam leon dokotula je to uz predsa starsi pan
    na benzin mi nemusite davat staci ked mi kupite jedno dva ... piva :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  16:06

Zino - ty kluku ušatá s Leonem - ty fakt přijedeš z takový dálky?
    No to snad není ani možný! Máš ze všech účastníků můj největší obdiv a to tak že veliký!!! :yes: :yes:
    V mottu máš vlastnit Cupru R, já sice R type nemám ale když dorazíš - půjčím tě tu mojí, slibuji! ;-)

Wii - nedáme mu něco na benzín? :-O

Vrkuboy - pěkná sněhová garáž v tvý galerce! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 25.01.10  16:05

« Re: Záře

Přidávám se....

TY fotky se vážně povedly. To já sem se na to vykašlal a už nic nefotil.....moc velká zima ;-\ ;-)
  • 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.01.10  15:57

« Záře

Vypadá to jako by "Bramboráček" vyletěl z hvězdné brány nebo z jiného teleportačního zařízení... parádní :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  15:45

>:D >:D Ok, tak to je cajk ;-) :yes: Dáme si vědět
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  15:35

zrejme to doobeda nestihnem takze kludne sa mozes najest doma >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  15:31

Ok, daj vědět jak to vidíš a v kolik bys byl zhruba v Praze, my se už přizpůsobíme, pece jen ty to máš celkem daleko, tak at na nas jeste nekde necekas >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  15:26

wii napisem zaciatkom februára (února) ;-) na sz som odpisal :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  15:15

Zino:
    Neboj, nejsme žádní střelci co by si nevážili života >:D >:D Navíc spanilá jízda je spíše poaejsí a dle predpisu.... Budeme natáčet nějaké ty sprinty z vedlejšího auta atd. Tak o tom popřemýšlej a pak mi napiš, jestli se zúčastníš ;-) V SZ ti posilam na me cislo mobilu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  13:53

wii zrejme to svihneme cez prahu pojdeme tam cez ten vikend tak ci tak ;-) len budete musiet brat ohlad na to ze ja mam len 77 kw >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  12:57

Tak jsme si s Ypsim pravě zarezervovali ubytovani. Budou mi ještě volat kvůli potvrzení, tak jsem zvědav ;-) Zeptám se, jak maji náš víkend volno a dám vám se všem vědět!! NEZAPOMENTE ze bez vlastni rezervace ubytovani [odkaz] nemate kde spát ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  11:23

Zino:
    Tak to je pozitivní ;-) A co našla? >:D Vezmete to přez Prahu? By jsme se tam pak mohli sejít (já, ReznikCZE s bráchou, Ypsilon, Certina a ty + další co by jeli přez Prahu nebo z Prahy) a jeli by jsme ne Šumavu spanilou jízdu ;-) :yes: :yes: Zatim jsem tak domluvený s Reznikem a s Ypsim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  10:51

wii mam pre teba dobru spravu vyzera to nadejne vcera sa ma pytala priatelka ze kde to presne chcem ist a potom som ju nasiel ako na ajfon dží pí es plánovala trasu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  09:55

ERL:
    Ahoj clovece :-)
    Jo psal jsem to Rudovi i Danovi, ale jeste nevedi jak to budou mit s case.... Ale spis ne ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…