BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  17:08

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

FRPE:
    Co zanamená, že si jdes zchladit žáhu na Thomasinovi? :-O Při chlazení žáhy se vždy něco poliká, trefil jsem to dobre? >:D >:D >:-[]

Element:
    To neokecas >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  17:07

wl a frpe tak na to neviem co napisat >:D >:D omdlis zavisti >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  17:07

Ricardo
    Já HATE-LIST nepoužívám vůbec, nemohl bych si ho překopat, na (zde mnohem potřebnější) GAY-LIST? :-O :-|
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.01.10  17:04

element5:při pohledu na tvuj avatar... kdo myslíš že ti to uvěří >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 25.01.10  17:02

Tímto bych chtěl uvést na pravou míru zavádějící informaci, naznačenou příspěvky níže. S FRPEm a jeho přeplňováním zezadu NEMÁM vůbec nic společného. K urychlení používám úplně jiné substance >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  17:02

WL - mě kdybys někdy viděl při se.xu tak omdlíš závistí a vyloudíš jediné : Frpe ,,jede,, jako Veritaska ... >:D

Hale fakt jdu, nandali jste mě rychtu a musím si jít zchladit žáhu na Thomasinovi ... >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  17:01

WL - mě kdybs někdy viděl při se.xu tak omdlíš závistí a vyloudíš jediné : Frpe ,,jede,, jako Veritaska ... >:D

Hale fakt jdu, nandali jste mě rychtu a musím si jít zchladit žáhu na Thomasinovi ... >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  17:01

Tak ji raději řekni, že teď už jen za CupruR, ať nemá z FRPEho zbytečně strach. ;-)
    Klidně můžeš přítulku Frpemu (na výměnu) půjčit, při představě, že mu Cupřici někde opřeš o strom, se mu stejně postaví tak maximálně chlupy na zádech... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  16:59

FRPE:
    Tak se hned nečerti >:D Jinak odpovím ti za Richieho - nejde >:D >:D

Zino:
    Menit přitelku za auta se ti zachtelo >:-[] >:-[] Do pekla s tebou >:-[] >:D

WL:
    Ano je tam zadní turbo stimulátor >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  16:54

....-T jako "přeplňovaný" (zezadu!)... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.10  16:54

wl pri tej predstave o opretej kupre by som tu osusku na utieranie potu potreboval ja >:D nie nie on ma pekne v aute povozi priatelka na zadnom sedadle a budeme vsetci spokojni >:D sice uz som jej par krat povedal ze za cupru by som ju kludne vymenil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  16:54

Je vidět že se panáčkově dobře v noci vyfrpněli do růžova a dělají si tady legraci z vážených Frpů ... ;-) :-!

Jdu to dodělat ( věci do práce ) abych si taky mohl večer jako Vy odrfpnout ... :yes:

PS : Ricu - jde Wiičkovi dát hate-list do jeho vlastní diskuze?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  16:49

Tak to je pak lespí FRPE-T (čti frpetý) >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  16:44

Wii
    Sorry, máš pravdu, čte se to blbě, tak potom FRPET ...Elementárních Teplometů. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  16:42

Zino
    Na co osušku? Aby měl Frpe co hodit do "ringu", až nebude s tvou přítelkyní stíhat? Nebo na útírání potu pří představě, žes mu kupřici opřel o nějaký strom ještě nenapadený kůrovcem... :-O 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  16:42

Vrkuboy:
    Frpelíno >:D >:D >:D :yes: ANo hned to jdu přepsat >:D Ale snad se to nebude pak stejně rozpadat jako ty Frpelína >:-[]

FRPička:
    >:D >:D Jakej obětní beránek? >:-[] VaMPI nikdy nebyl obětní beránek, jeho to uspokojovalo >:D tebe ne? :-O :*)

A o tomho patentu mi tam nerekli, asi to už vyhodili >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  16:38

Pánové - vidím že jsem se po Vampixovi stal Vaším druhým obětním ,,beránkem,, ;-\ Vampí.či kde jsi, pomóóc ...

No já Vás sesekám na šumavě holotóó!!! >:-[] Ale jinak rád to čtu! >:D

PS : Název FRPE je patentován již 33x let mojí paní maminkou na Patentovém úřadě v Praze ... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.01.10  16:35

TGV? U nás? Ostrava-Praha jedině Frpelínem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  16:32

WL:
    Nes.er se mi do mého vynálezu >:-[] >:-[] >:-[] >:D FRPT se blbe cte >:D Jinak ano, PRFE od kaderníka přávě přišel a tu kombinézu jsem mu poslal včera poštou >:D

Vrkuboy:
    To se příště upraví >:D Jinak muj FRPE umí 1-50 světelnou rychlost.... >:D Takže budto vyhlídková jízda nebo TGV >:D >:D

FRPE:
    ted jsem si vsiml, ze tvuj nick kopiruje nazev meo pristroje, asi mi zaplatis autorsky prava >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.01.10  16:28

Wiičko a White : FRPE (Frekvenčně Radiální Projektor Elementů) +
    FRPT, ne ...Elementů, ale ...Teplometů.... = :yes: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…