BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 25.01.10 17:01
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Tak ji raději řekni, že teď už jen za CupruR, ať nemá z FRPEho zbytečně strach. ;-)
Klidně můžeš přítulku Frpemu (na výměnu) půjčit, při představě, že mu Cupřici někde opřeš o strom, se mu stejně postaví tak maximálně chlupy na zádech... >:-[] -
Brandon Walsh 25.01.10 16:54
wl pri tej predstave o opretej kupre by som tu osusku na utieranie potu potreboval ja >:D nie nie on ma pekne v aute povozi priatelka na zadnom sedadle a budeme vsetci spokojni >:D sice uz som jej par krat povedal ze za cupru by som ju kludne vymenil >:D -
FRPE 25.01.10 16:54
Je vidět že se panáčkově dobře v noci vyfrpněli do růžova a dělají si tady legraci z vážených Frpů ... ;-) :-!
Jdu to dodělat ( věci do práce ) abych si taky mohl večer jako Vy odrfpnout ... :yes:
PS : Ricu - jde Wiičkovi dát hate-list do jeho vlastní diskuze? -
Wiii 25.01.10 16:42
Vrkuboy:
Frpelíno >:D >:D >:D :yes: ANo hned to jdu přepsat >:D Ale snad se to nebude pak stejně rozpadat jako ty Frpelína >:-[]
FRPička:
>:D >:D Jakej obětní beránek? >:-[] VaMPI nikdy nebyl obětní beránek, jeho to uspokojovalo >:D tebe ne? :-O :*)
A o tomho patentu mi tam nerekli, asi to už vyhodili >:D >:D -
FRPE 25.01.10 16:38
Pánové - vidím že jsem se po Vampixovi stal Vaším druhým obětním ,,beránkem,, ;-\ Vampí.či kde jsi, pomóóc ...
No já Vás sesekám na šumavě holotóó!!! >:-[] Ale jinak rád to čtu! >:D
PS : Název FRPE je patentován již 33x let mojí paní maminkou na Patentovém úřadě v Praze ... ;-) >:D -
Wiii 25.01.10 16:32
WL:
Nes.er se mi do mého vynálezu >:-[] >:-[] >:-[] >:D FRPT se blbe cte >:D Jinak ano, PRFE od kaderníka přávě přišel a tu kombinézu jsem mu poslal včera poštou >:D
Vrkuboy:
To se příště upraví >:D Jinak muj FRPE umí 1-50 světelnou rychlost.... >:D Takže budto vyhlídková jízda nebo TGV >:D >:D
FRPE:
ted jsem si vsiml, ze tvuj nick kopiruje nazev meo pristroje, asi mi zaplatis autorsky prava >:-[] >:-[] -
FRPE 25.01.10 16:28
Wiičko a White : FRPE (Frekvenčně Radiální Projektor Elementů) +
FRPT, ne ...Elementů, ale ...Teplometů.... = :yes: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Co zanamená, že si jdes zchladit žáhu na Thomasinovi? :-O Při chlazení žáhy se vždy něco poliká, trefil jsem to dobre? >:D >:D >:-[]
Element:
To neokecas >:D