BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.10  20:46

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

NoSwear
    Taky tu nikdy před tím nebyla tak "srandovní diskuse"! ;-)
    To poděkuj Wii-Gayovi! >:-[]

Člověk se "příspůsobuje" charakteru konkrétní diskuse do které chodí...
    Podívej se třeba na poslední dlouhou technickou diskusi pod
    530d(Lukas), tam se mnou sranda rozhodně moc nebyla, tam jsem byl spíš komisní... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  20:39

ještě když jsem se podíval kde jsou ty Jevany >:D >:D Tak se Svatbína máme psa a na Kutnohorský jsme loni byli častějc než by nám bylo milo >:D >:D

Tak se mějte tam u Vás v Jevanech :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  20:27

zas tak blízko krajnice jsem nejel >:D >:D jen jsem se mu snažil dát najevo, aby mě předjel - jsem ho nechtěl brzdit >:D

Bye :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  20:19

A pak jsi píchnul kolo ne? >:D >:D Vždycky kdyz vidim lidi co se bojej středový čáry, tak se držim dál >:D Nikdy nevíš, kdy to píchnou >:D >:D :no:

Tak čau Erle ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  20:17

no nic... já už taky mizím...

čus :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  20:15

no já se taky divil, ale po prostředku jsem nejel... jel jsem v pravym pruhu a ještě až u krajnice >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  20:14

Hele pokud je to aspon tech 51kW, tak to uz celkem jede ;-) :yes: Ale zes ho udrzel na dvouproudovce se divim >:D >:D Jsi jel prostředkem ne? >:D >:D Nbo on nikam nespěchal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  20:11

No v práci máme Roomstera s HTP... musím uznat, že to docela jelo, ale ten zvuk jehodně...... nezvyklej >:D

jednou jsem jel ze školy(v autě byly 4lidi) a moc jsem to nešetřil, dokonce jsem za sebou držel 5er BMW(i na dvouproudovce kde jsem se mu pořád uhýbal) pak jsem se rozdělili a při tom mě zdravil a ukazoval :yes:

PS: teď s BMW je to jiný... spousta lidí mě předjíždí jen aby si ho prohlídli >:D vždycky zazdraví a když mě předjedou, tak to pořádně odpíchnu a nechám je se dívat už jen na mizící zadek >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  20:05

Erl:
    Já měl dřív Fóbii 1,2 třívál a když clovek jede sám, tak to celkem jde >:D Avic jsem mel uz z vyroby pneu sirky 205, takze i drzely na silnici, jen ty náklony byli limitujici >:D >:D Ale jednou jsem se na taové silničce uplne v klidu držel OII RS v kombiku a ten mi, kdyz odbocaval uznale zamaval >:D Ale asi nevedel, ze ja tam mam jen trival, to by byl asi jinak rozčertenej >:D >:D :yes:

PS: bez Míry se kalí líp, on nic nevydrží >:D

Buřt:
    Jo měj se chlapče a moc se neopij >:D papa teplometíku :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  20:03

burt : páček schledáček >:D
    A nezapomeň chlastat s Mírou :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.01.10  20:00

Dit já vím wiičko >:D myslíš, že se urazím? >:D pche, radši budu v cliu než jak nakej buzík v bílé Bramboře >:-[] dobře, kecám, zavidim ti tvou Bramboru >:D >:D nic letím, páčko teplometi >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  19:59

Wii : já jsem to radši vůbec neřešil >:D >:D

Jinak má neuvěřitelných 40kw >:D >:D
    ale fakt je s ní zábava a jízdní dynamika je taky supr - když do ní přesednu z BMW, tak nemám pocit, že by to nejelo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  19:54

Erl:
    No to bych asi zíral >:D Co to má kobyl? >:D Jinak ono to bude celkem pálka, ale tak do 30k na hodku by jsme se snad vesli.... ale nevim nevim >:D >:D :no:

Buřt:
    V jedenact už budu zařezávat >:D >:D A neber si to, jen jsem si delal srandu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.01.10  19:54

Nahodou, Clio, když v něm lítám sám, tak to je jak větší motokara >:-[] , ale taky sem říkal, že Cliem lítam jen do školy, občas za slečnama(do 15km ;-) ) jinak se zdržuji ve větším a mnohem těžším autě >:D ,které se poslední 3 měsice snažím(relativně úspěšně) konfiskovat ve svuj prospěch :-! ....Jinak pondělni šroceni sem měl minulý týden ;-) ,ale co bylo bylo, dneska se jde na pár orosených, tak se tu mějte a moc nezlobte, jak by řekl Yps, vy lumpici :-) v 11 vas skočim skontrolovat, zatim čus >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  19:42

Wii : no ani nechci vědět co by to stálo ;-\ Ikdyby se to rozpočítalo, tak by to asi bylo dost... 8-s

PS: by jsi se divil co je schopná s tím litrovým čtyřválcem dělat :yes: >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  19:39

Erl:
    Ale to bude pálka ne? To by mělo smysl tak ve dvaceti lidech a více....Ale stejnak si myslim ze to bude dost kolíků >:D >:D

PS: Burt má Clio, takže jsi to skoro trefil >:D >:D Neco jako ta tva Micra >:D

Buřtík:
    Já vim jak vypadas >:D Právě proto ti řikám buřte >:D >:D Pondelní pivko, to neznám, já ted znám jen pondelní zvl na MACZ a pondelní srocení >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  19:35

Burt : i s autem? To je ale takový to šlapací pro malý děti ne? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 25.01.10  19:34

Wii : no asi tak nějak... pak je ještě jedna možnost - sólo si zamluvit trať >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.01.10  19:33

Noo nazdar Wii-Gay >:D ti dám buřta, mám 60Kg i s autem >:-[] >:D .... no 10 min tu s vámi pánove budu a pak letím na pondělní pivko >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.10  19:32

No rikal mi, ze je to na velmi krátkou dobu, snad ani ty dve hodiny to neni a hlavne na hodne omezeny pocet lidi... Navic te musi pozvat KSA, jestli jsem to od nej dobre pochopil ;-) Takze to uplne pada >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…