BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.01.10  00:27

« Re: Příjemné video..

No tak zrovna ted to cenu nema, ujedes 5 km a mas to zase spinave >:D >:D V patek a cely vikend jen mrzlo a auto se nespinilo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 27.01.10  00:19

no ja tady po ruce ted ručni myti nemam nějake kvalitnějši...Ale když tak uvažuju zitra v OV bych to možna mohl hodit pánům...uvidíme...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.01.10  00:03

Vampi:
    zrovna na noční fotce se špína dala celkem maskovat >:D >:D

Jinak jsem byl v patek na rucnim myti a nemeli problem ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 27.01.10  00:01

při přišti soutěži, což bude přišti měsic, ted už je po uzávěrce, do myčky mně pořad nepustili, umýt to kde nemám a takhle to fotit nebudu, ne do soutěže >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  23:57

No tebe mit doma je teda radost >:D >:D :no: Jinak, kdy hodlas dodat fotku? risti mesic? >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  23:52

no však jasně, nehlasoval, dokud nebudu dodavat fotky, zdržuju se hlasovani. Uplatky na mně nezkoušej, kdyžtak eura....Zitra bude doma točo >:D se nam ztratil klíček od poštovní schránky, naštěsti ma druhy u sebe mamina, a ja ted vytahl kalhoty co jsem použival na frezovani a co mně netlači do pr.de.le:-D kliček v kapse tak sem ho zavěsil na lustr před jidelnu, snad se rano tatka nepověsi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  23:49

Jeste se hlasuje ;-) Uz jsi hlasoval? >:D >:D

Jinak babca husta >:D jak sebou vzdycky cukla, kdyz to spatne zmáčkla >:D >:D :yes: Ale on to chlapec pak celkem promyslel a byl uplne jasnej >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  23:40

jojo, fakt chudak babča, ja vas ještě zbiju >:D A už je vyhlašeni fotosoutěže? nebo do kdy se hlasuje?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  23:33

Tak to první je fakt mazec >:D >:D >:D >:D >:D :yes: :yes: Tomu se říká výhra vitality nad moudrostí >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  23:20

no tak to my máme všechno hezky posypaný, nejhorší jak sou některý cesty ledo sníh, vyjezdi se úzké koleje nebo ten led se roztřiska, to mi je toho auta líto.

pro pobavení, je to sice dlouhé >:D ale konec je nejlepší >:D docela mazec
    [odkaz]

taky sada :-D

[odkaz]

rofl :-D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  23:17

No tady je taky led, ale to klouže až moc ;-) :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  23:13

tak tady je sníh, ted už spíš led pořád. jezdí se dobře, ale ted moc nejezdím, škola není, práci nemám ( s tím musím taky něco dělat). Ale když vyjedu, na hory nebo tak, je to v pohodě, ovšem minule sem si vyhnal mamku a nechal auto tak hodku rozmrznout v garaži, holt mame moc nařadi a 2 auta se tam nevejdou a i kdyby se to místo udělalo mamka by tam stejně nevjela :no:, no ale to všechno kvůli ostřikovačům >:D nemrznouci do -20 a už při -15 to nechce jet....kéžbych tam mohl některe příplatky přidat...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  23:10

Brambora jezdí dobře, ja parkuju jen v garáži ;-) A kdyz napadne sníh, tak je to fajn ;-)

Co tobe?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  23:06

no ja už si taky sháněl novou přihlášku, sem měl z toho ten prvni semestr takovej holubník. Díky kreditům ale jsem ve druhém semestru. zítra mně čeka ale další zkouška a ještě mam jeden zápočet a nějak s tim nepočitam takže bud v druhem semestru začnu makat nebo holt...

A co brambora, nezlobí, jezdí poslušně i v tomhle mrznoucím počasí?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  23:03

:no: :no: Vic nereknu ;-\ Asi pujdu v zari na soukromou, jsem nejakej uplne v pi.či :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  22:58

tak nám jede spolehlivě >:D Dneska tam byl nějaky pořad s ním a ukazoval tam barak kde vyrustal a svuj pokoj a člověk až nechce věřit. řikam si, kdyby nemivali ted takovy sračkoidni texty kvuli prachum tak to i posloucham....

No a jak se vam vede? Co ty Wii? Jak zkoušky?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  22:56

WL:
    Kritizovals moje video >:D :no: :no:

Vampi:
    Hele videl jsem to jednou a pak mi prestala ceská MTV jít >:D :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 26.01.10  22:49

hej bu bu bu bu buzny wats up niggaz? Jak to tady klape? Sleduje někdo pořady na MTV? Strašně to ovlivňuje člověka ten půl dolar :no: >:D Ale asi začnu poslouchat hip hop >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.10  22:45

Wii
    Já jsem něco (donedávna) kritizoval na tvé recenzi? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.10  22:32

:yes: :yes: :yes: Paráda >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…