BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 26.01.10 23:52
« Re: Příjemné video..
no však jasně, nehlasoval, dokud nebudu dodavat fotky, zdržuju se hlasovani. Uplatky na mně nezkoušej, kdyžtak eura....Zitra bude doma točo >:D se nam ztratil klíček od poštovní schránky, naštěsti ma druhy u sebe mamina, a ja ted vytahl kalhoty co jsem použival na frezovani a co mně netlači do pr.de.le:-D kliček v kapse tak sem ho zavěsil na lustr před jidelnu, snad se rano tatka nepověsi >:D -
-
Vampix(Diesel Power) 26.01.10 23:13
tak tady je sníh, ted už spíš led pořád. jezdí se dobře, ale ted moc nejezdím, škola není, práci nemám ( s tím musím taky něco dělat). Ale když vyjedu, na hory nebo tak, je to v pohodě, ovšem minule sem si vyhnal mamku a nechal auto tak hodku rozmrznout v garaži, holt mame moc nařadi a 2 auta se tam nevejdou a i kdyby se to místo udělalo mamka by tam stejně nevjela :no:, no ale to všechno kvůli ostřikovačům >:D nemrznouci do -20 a už při -15 to nechce jet....kéžbych tam mohl některe příplatky přidat... -
Vampix(Diesel Power) 26.01.10 23:06
no ja už si taky sháněl novou přihlášku, sem měl z toho ten prvni semestr takovej holubník. Díky kreditům ale jsem ve druhém semestru. zítra mně čeka ale další zkouška a ještě mam jeden zápočet a nějak s tim nepočitam takže bud v druhem semestru začnu makat nebo holt...
A co brambora, nezlobí, jezdí poslušně i v tomhle mrznoucím počasí? -
Vampix(Diesel Power) 26.01.10 22:58
tak nám jede spolehlivě >:D Dneska tam byl nějaky pořad s ním a ukazoval tam barak kde vyrustal a svuj pokoj a člověk až nechce věřit. řikam si, kdyby nemivali ted takovy sračkoidni texty kvuli prachum tak to i posloucham....
No a jak se vam vede? Co ty Wii? Jak zkoušky?