BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 27.01.10 19:21
Wii: Ahá, proč tam tolik jezdíte? >:D >:D
No mě taky nikdo nenutí, ono, já myslím že si jednou rozbiju hubu a pojedu domů >:D Ale co, zadní náhon to má >:-[] >:-[] jenom teda nevím, jak to bude brzdit, jsem hoooodně navyknutej, že přední brzda mrzdí mega hodně! Takže vždycky mrzdím tvrdě a na poslední chvíli (samozřejmě i zadní brzdou - nelítám přes řidítka >:D ) Tohle se bude slušně klouzat :-) Jenom nějaký to oblečení by to chtělo, abych když spadnu, aby to nebolelo a abych se mohl zmáchat >:D -
Wiii 27.01.10 18:57
Kysky:
Hele ted pro to nejsou podmínky, silnice už jsou zase suché a parkoviste jsou uz vydřené na led a to neni taková zábava... ;-\ >:D :no: Musis pockat jestli zase nezačne sněžit, pak ti klidně neco natočím >:D >:D
WL:
Jen jsem si nebyl jistý, jestli to není eau de toilette >:-[] >:-[] Ale to jsem si s něčím popletl >:D
PS: to že jsem tam blonďák tu neventiluj, copak si nepamatujes, ze jsem jinak brunet >:-[] >:-[] >:D >:D -
David Silver 27.01.10 18:40
« Re: Příjemné video..
Wii: Já nic tady moc nesledoval... >:D Byl jsem trochu zaneprázdněn jinými teplometskými záležitostmi ;-) >:D >:D Nemáš zač :-) rád jsem pomohl :-) Taky bych někdy do něj šel :-) Tak at' slouží :yes: :-)
PS: měl bych pro tebe návrh, nechtěl by jsi se projet na sněhu, s kamerou a vypnutým/omezeným stabilizačním systémem? :-) Nemám se na co dívat >:D ;-)