BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
NoSwear 02.02.10 19:45
« Re: Sumava
Wii-Jay...táta by v tom vlaku seděl, kdyby jeho znameho nezačalo bolet ucho a tak nenasedli na souběžne vejce...jinak by přesně tim stejnym vlakem jel... :-( ...bylo to štěstí :-) a jeho flegmaticky popis situace, když nevěděli o co jde, všude několik vrtulníku, celý Kaprun bez proudu a tak si sedli na terasku a popijeli wolkra...no od te doby tam již nikdo z rodiny nebyl, nema cenu pokoušet štěstí podruhé :-) -
Wiii 02.02.10 17:47
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
Zino z dálky (Seat Leon)
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
PeT-a (85%)
WL (70%)
Dave (50%)
Dadánek (?%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
PPPPS: FRPE, kdo je to dál? :-) -
Wiii 02.02.10 17:40
WL:
Převážně jsem na Maiskogelu, který bývá nejméně zahlcený a je tam půl dne krásně hladká plocha. Ale jeden den bylo krásně a tak jsem vyrazil i na Kitz, ale byla tam desná kosa (jako vzdy >:D ) asi -25°C takže to byl zátah... Vyjeli jsme na vrcholek, udelali fotos, parkrat si to sjeli a frrr zase pryc ;-) No a na šmitce jsem byl první den, ale je to tam dost nacpané.. Jinak je tam nová 6ti vyhřívaná sedačka a uplne nova kabinka ktera konci na stejném míste jako Arait2... To tu minule nebylo ;-) Jo a mám nějaké fotos, tak a budu doma, neco vam sem nahraju, at se muzete kochat >:D
Jinak já sem jezdím už dlouhá léta, zažil jsem vláček na Kitz (dokonce jsem s nim jel přesně rok před vyhořením ;-) :-(
No nic, mejte se tu krásně caaau :-) :yes: -
Brandon Walsh 01.02.10 18:14
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
Zino z dálky (Seat Leon)
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
PeT-a (85%)
WL (70%)
Dave (50%)
Dadánek (?%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
-
Wiii 01.02.10 17:45
Ahoooj Teplometíci, tak se hlásím z Zell Am See... :-) Lyžování je pěkné a fotky snad nějaké taky budou.. problém, je, ze jsem si dnes rozkrupnul display u phonu ;-\ Takze beru telefon jen kdyz ho slysim a nazpet nevolam >:D :no:
Jinak díky za přání vsem a Peto, NA ŠUMAVA SE JEDE, jen je to u me v diskuzi mrtvé, kdyz tu nejsem ;-)
Tak se mějte a ve čtvrtek tu cau :-) :yes: :yes: -
Honza Mička 01.02.10 17:38
Prave ze se nejede nikam,FRPE to musel zrusit,protoze kdyz si tam chtel zamluvit pokoj a rekl,ze s nim bude jeste 20 dalsich chlapu,tak mu rekli,ze bud jenom on a WL nebo nic a protoze je FRPE takovy dobrak,ze nenadrzuje jednomu,ale rozda ze pro vsechny,tak se to cele rusi.. >:D >:D

;-) :yes: