BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.10  22:49

« Re: Sumava

Neztěžuju si, ale radši bych byl teď někde v Kaprunu s Wii-Jayem...
    ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 02.02.10  22:42

Jj, taky sem pro lanovku ;-) miluju Alpskou krajinu no :-) ..a jak se máš WL? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.10  22:41

Jo táááák... >:-[] , už mi to došlo..., no já raději jezdil lanovkou i "bez ucha". Žádné mačkání jak v tramvaji, krásný výhled, pohoda...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 02.02.10  22:36

Tou lanovkou(kabinkou) jeli, protože ten vlak jak rychle stoupa tak jeho když bolely uši, tak měl problemy...a proto do něj nenastoupili...tu jizdu předtim jeli vlakem 8-s ....neskutečný štěstí, ted kdykoli si stěžuje na uši, tak jim zaroven všichni děkují >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.10  21:20

Takže vajíčkem je myšlena ta souběžná kabinková lanovka?
    Tak potom čím měli v plánu jet, tou lanovkou, nebo vlakem? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 02.02.10  21:07

No na to vajíčko, co jede taky nahoru ;-) ...jo bylo to sakra štěstí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.10  20:17

"...a tak nenasedli na souběžne vejce..."??? :-O

"Vlak" už nejezdí, tak se nemusí bát... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 02.02.10  19:45

Wii-Jay...táta by v tom vlaku seděl, kdyby jeho znameho nezačalo bolet ucho a tak nenasedli na souběžne vejce...jinak by přesně tim stejnym vlakem jel... :-( ...bylo to štěstí :-) a jeho flegmaticky popis situace, když nevěděli o co jde, všude několik vrtulníku, celý Kaprun bez proudu a tak si sedli na terasku a popijeli wolkra...no od te doby tam již nikdo z rodiny nebyl, nema cenu pokoušet štěstí podruhé :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.10  18:48

Díky za info. Taky jsem s tím vláčkem smrti párkrát jel, ale jezdil jsem s ním velmi málo, protože jsem si tam připadal jak někde v česku v přeplněné tramvaji. Raději jsem vždycky jel kabinkou... Čus... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.10  17:47

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
    19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).

Zatím potvrzení účastníci:
    Zino z dálky (Seat Leon)
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Willy Fogem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Kubyyyk (Jaguar X-Type)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
    WNC (Škoda Octavia II)
    Chosé (Škoda Octavia I)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Rexton666 (99%)
    NoSwear (90%)
    PeT-a (85%)
    WL (70%)
    Dave (50%)
    Dadánek (?%)
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)

PPPPS: FRPE, kdo je to dál? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.02.10  17:42

WJ-kecy kecy kecy, ale co uděláme s novým tématem fotosoutěže? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.10  17:40

WL:
    Převážně jsem na Maiskogelu, který bývá nejméně zahlcený a je tam půl dne krásně hladká plocha. Ale jeden den bylo krásně a tak jsem vyrazil i na Kitz, ale byla tam desná kosa (jako vzdy >:D ) asi -25°C takže to byl zátah... Vyjeli jsme na vrcholek, udelali fotos, parkrat si to sjeli a frrr zase pryc ;-) No a na šmitce jsem byl první den, ale je to tam dost nacpané.. Jinak je tam nová 6ti vyhřívaná sedačka a uplne nova kabinka ktera konci na stejném míste jako Arait2... To tu minule nebylo ;-) Jo a mám nějaké fotos, tak a budu doma, neco vam sem nahraju, at se muzete kochat >:D

Jinak já sem jezdím už dlouhá léta, zažil jsem vláček na Kitz (dokonce jsem s nim jel přesně rok před vyhořením ;-) :-(

No nic, mejte se tu krásně caaau :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.02.10  18:14

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
    19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).

Zatím potvrzení účastníci:
    Zino z dálky (Seat Leon)
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Willy Fogem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Kubyyyk (Jaguar X-Type)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
    WNC (Škoda Octavia II)
    Chosé (Škoda Octavia I)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Rexton666 (99%)
    NoSwear (90%)
    PeT-a (85%)
    WL (70%)
    Dave (50%)
    Dadánek (?%)
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.10  18:09

Čau Wii, kde převážně lyžuješ na "šmiten", nebo jezdíš spíš přes Kaprun na ledovec ("kitzštainhorn")? ;-)
    Já se tam taky něco nalyžoval, když vyjde počasí, je to tam jako v pohádce! :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.10  17:45

Ahoooj Teplometíci, tak se hlásím z Zell Am See... :-) Lyžování je pěkné a fotky snad nějaké taky budou.. problém, je, ze jsem si dnes rozkrupnul display u phonu ;-\ Takze beru telefon jen kdyz ho slysim a nazpet nevolam >:D :no:

Jinak díky za přání vsem a Peto, NA ŠUMAVA SE JEDE, jen je to u me v diskuzi mrtvé, kdyz tu nejsem ;-)

Tak se mějte a ve čtvrtek tu cau :-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 01.02.10  17:38

Prave ze se nejede nikam,FRPE to musel zrusit,protoze kdyz si tam chtel zamluvit pokoj a rekl,ze s nim bude jeste 20 dalsich chlapu,tak mu rekli,ze bud jenom on a WL nebo nic a protoze je FRPE takovy dobrak,ze nenadrzuje jednomu,ale rozda ze pro vsechny,tak se to cele rusi.. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 31.01.10  13:00

« Sumava

Tak jak to vypadá? Nějaké novinky?? ;-)

edit: jede se vůbec?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 31.01.10  01:28

« Re: Zell am See

Wii - koukni z Rakouska na mojí profilovku! ;-) >:D

Special edice jen pro tebe Zlatíčko ... 8-s >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 29.01.10  21:45

běloš label: pravda až přijede sleze sníh :-) . .globální oteplování >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 29.01.10  21:44

jop užij si to . .já na lyžovačku nemám ani pomyšlení v tomhle počasí ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…