BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 04.02.10 19:05
« Re: Bratr Wii-Gay ...
Erl:
Cau. Doporučuju jezdit na Maiskogel (upraveno cely den a malo lidi) a když bude nejak víc hezky, tak na Kaprun.. Šmitka stoji kazdy den tak od pul druhe odpoledne uplne za prd (hrboly a od 10ti přelidněno) ;-) No a na Kaprunu je desna kosa >:D >:D :no: Už máš rezervaci na Srní?
Zino:
hola hola ;-) Díky za chválu, ta potěší :-) Už máš rezervaci na srní? ;-) :-! :yes:
xGanga:
No to mi povidej, nedal jsem si tam ani jedno dobré pivko ;-\ Ale asi to pujdu jeste dnes napravit >:-[] A už máš rezervaci na Srní ty? :-) >:-[] -
Wiii 04.02.10 18:40
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).
Zatím potvrzení účastníci:
Zino z dálky (Seat Leon)
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
PeT-a (85%)
WL (70%)
Dave (50%)
Dadánek (?%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
PPPPS: Vítejte mě, jsem zpet z Alp >:-[] -
FRPE 04.02.10 17:54
« Re: Re: šumava info
Něco málo k tomu záznamu - my co jsme na MACZ déle víme ale nováčcci netuší.
Přátelé - ten ,,záznam,, je skutečně pravý, sám autor White Label je ten vysoký ve žlutohnědém tričku kterak vstupuje do Modré ústřice ... >:D >:D ;-)
Jinak jsem se nevšiml krásného a chytrého neteplometa který by měl na triku či mikině nápis Frpe ... ;-) :yes: Prostě sem se tam nenašel ... >:D -
element5 04.02.10 09:05
« Re: Re: šumava info
Je mi líto ale hasičárna padla :-( Asi si naše diskuze tady přečetl ten jejich kapitán a vyměkl. Každopádně nám místo toho nabídli nevyužitou maštal, prý abysme měli volný prostor na ty naše prasečinky, tak jsem to po krátkém přemlouvání vzal. Problém je, že to není v sousední vesnici, ale až na Kvildě, tak se nám snad podaří někoho ukecat, aby nás vozil. Spoléhám na tebe a tvůj přesvědčovací talent :yes: -
white label 03.02.10 22:33
« Upozornění ministerstva "vnitra"...
!!!Upozorňujeme!!! zejména nováčky z MACZ, kteří váhají s účastí na šumavském srazu a nemají osobní zkušenosti s nicky jako Wii-J/Gay, Ypsilon (Y.M.C.A.), xganga, FRPE, ...apod., aby se nejdříve pozorně podívali na policejní videozáznam z jejich dřívějšího srazu...
Na videu jsou tehdy příchozivší nováčci ze Slezska, ve složení Ronault + vampix...,, kteří se později do této organizované skupiny infiltrovali také...
[odkaz]
-
FRPE 03.02.10 22:07
« Re: šumava info
Ahoj Řezníku - myslím že to nevadí, já osobně s Elementem budeme spát v sousední vesnici v hasičárně, kde to Element pátý zajistil grátis ... >:D >:D Akorát si budeme muset domluvit nějaký skibus aby nás ze Srní hodil na hasičárnu, popřípadě mě Element ponese na zádech aby vystřízlivěl, mých 94kg snadno unese ... >:D >:D :yes: