BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
element5 04.02.10 19:39
« Re: A Kubyyyk má po srandě...
Kubyyyku, to zvladnes, v patek se opijem a do pondelka vystrizlivime, ne? Ja zase 22. brzo rano odletam na sluzebku do Budapesti, tak to taky nemuzu nijak extra prehanet ;-)
A na FRPEho mi nesahejte, vsechny zde dostupne damy mne odmitly a on jediny se nade mnou slitoval a slibil, ze mne bude na Srni utesovat 8-s -
Kubyyyk 04.02.10 19:31
« A Kubyyyk má po srandě...
...nerad to píšu a dost mě to štve, ale nejspíše se kvuli škole nemohu zúčastnit Šumavy.
Dnes jsem podělal zkoušku a další termín je vypsán na 22. a 23. února, tedy hned první den po Šumavě.
Jelikož jde o zkoušku, kterou z loňska opakuji, tak jí dát musim, nebo by mi bylo studium ukončeno :-(
Takže je mi líto, ale asi jsem pryč ze hry :-( -
Wiii 04.02.10 19:14
« Re: Bratr Wii-Gay ...
Erl:
Tak sháněj...! Musíš někomu známému napsat SZ, nebo si vzít kamaráda s autem >:D
Jinak pěknou lyžovačku a včas se vrať ;-) :yes:
xGay:
Ja myslel že budeš s Kubyyykem? 8-s Jinak počítám s tebou, e tě vezu z Prahééé >:D ;-) Mam na tebe vubec číslo? Nemůžu se teď podívat, protože jsem si prorazil na horách display >:D >:D :no:
Zino:
Jinak chtěji poslat nějakou zálohu, která pak funguje i jako stronopoplatek, když nepřijedeš... Zítra ji jdu zaplatit ;-) Jo a jedeš s přítelkyní teda? :-) -
Ondřej Šámal 04.02.10 19:09
« Re: Bratr Wii-Gay ...
Wii: Přesně tak, já neměl pivo už nějakejch 12 dní, už sem i zapomněl, jak vlastně chutná >:D Rezervačku ještě nemám, musim splašit dalšího spolunocležníka, abych zajistil rovnou celej pokoj ;-)
Erl: Jj, tuhle taktiku znám, naposled sem jí použil na Silvestra (už nám docházelo pití, tak sem musel improvizovat >:-[] )