BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 04.02.10  19:50

« Re: A Kubyyyk má po srandě...

si děláš trdel Kubo? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.02.10  19:44

mne v tie dni zacina semester 19,20 a zase nebudem v prve dni v skole kedy sa mi to konecne podari ;-\ budeme ti drzat palce a pripijeme na tvoje zdravie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.02.10  19:39

Já bych tam tak rád,ale prostě nemůžu si dovolit riskovat, že bych to nedal. Nechci se teď ve druháku nechat vyhodit. Takže je mi líto ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 04.02.10  19:39

Kubyyyku, to zvladnes, v patek se opijem a do pondelka vystrizlivime, ne? Ja zase 22. brzo rano odletam na sluzebku do Budapesti, tak to taky nemuzu nijak extra prehanet ;-)

A na FRPEho mi nesahejte, vsechny zde dostupne damy mne odmitly a on jediny se nade mnou slitoval a slibil, ze mne bude na Srni utesovat 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 04.02.10  19:36

Ty voe, student ZČU a musí dělat zkoušky 8-s Sis vybral blbou fakultu >:D Každopádně je to škoda, ale škola je přednější (s titulem bude víc peněz, víc peněz = víc chlastu, víc ženskejch, víc aut) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.02.10  19:34

kubyyyk my ako prosperujuci studenti ta doucime >:D ale na tvojom mieste by som sa radsej ucil doma zazil som vylucenie zo skoly a ono to s rodicmi potom nie je par dni sranda 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.02.10  19:32

« Re: Bratr Wii-Gay ...

frpe >:D >:D ja som to tusil nieco mi na nej tento tyzden nehra mal som jej ja somar ukazovat ako sa "ovlada" ma.cz >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.02.10  19:31

« A Kubyyyk má po srandě...

...nerad to píšu a dost mě to štve, ale nejspíše se kvuli škole nemohu zúčastnit Šumavy.
    Dnes jsem podělal zkoušku a další termín je vypsán na 22. a 23. února, tedy hned první den po Šumavě.
    Jelikož jde o zkoušku, kterou z loňska opakuji, tak jí dát musim, nebo by mi bylo studium ukončeno :-(
    Takže je mi líto, ale asi jsem pryč ze hry :-(
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 04.02.10  19:27

X-ganga - já nevím zda spát s Kubýkem, nějaké návrhy mě dělal i Element a Zinova přítelkyně - tak ještě nevím ... 8-s >:D

Ale každopádně tvoje varianta ,,víkend bez spánku,, se mě hodně zamlouvá ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 04.02.10  19:25

Erl: Spaní je pro sraby >:-[] Hele, jak budeš chtít, já tu rezervačku budu zařizovat asi o víkendu, případně v pondělí, tak se můžem nějak domluvit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 04.02.10  19:23

Xg : to ti dopředu slíbit nemůžu >:-[] >:D Hele ale já tak nějak mám v plánu jít i spát, nemůžu si dovolit celej víkend nespat, protože přez týden musím být v práci použitelnej... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 04.02.10  19:20

Ahoj ty kluku ušatá Alpská!!!

Jsi celej a nebo nějaká zlomeninka či snad ,,výron,, ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 04.02.10  19:19

Erl: Pokud budeš něžnej, určitě litovat nebudu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.02.10  19:18

wii dufam ze idem s nou >:D par dni sa hadame ale rezervujem dvojku a ono aj keby som prisiel sam niekto sa tam hadam ku mne prituli >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 04.02.10  19:18

Xg : aby jsi pak nelitoval >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 04.02.10  19:17

Wii : děkuju :-) vrátit bych se měl do 14týho... Jinak ještě čekám jak bude mít OSák školu, protože podle toho se prej bude rozhodovat. Uvidíme... řekl slepej >:D

Při nejhorším se k někomu socknu se spacákem a karimatkou :yes: :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 04.02.10  19:16

Wii: Tak Kubyyyk je snad s FRPEm (maj spolu prej krátkej románek, tak chtěj bejt spolu >:-[] ), ale jestli je Erl volnej, tak to klidně můžem dát dohromady >:-[] >:D Číslo ti hodim do SZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.02.10  19:14

Erl:
    Tak sháněj...! Musíš někomu známému napsat SZ, nebo si vzít kamaráda s autem >:D

Jinak pěknou lyžovačku a včas se vrať ;-) :yes:

xGay:
    Ja myslel že budeš s Kubyyykem? 8-s Jinak počítám s tebou, e tě vezu z Prahééé >:D ;-) Mam na tebe vubec číslo? Nemůžu se teď podívat, protože jsem si prorazil na horách display >:D >:D :no:

Zino:
    Jinak chtěji poslat nějakou zálohu, která pak funguje i jako stronopoplatek, když nepřijedeš... Zítra ji jdu zaplatit ;-) Jo a jedeš s přítelkyní teda? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.02.10  19:11

wii jay este nemam ale budem mat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 04.02.10  19:09

Wii: Přesně tak, já neměl pivo už nějakejch 12 dní, už sem i zapomněl, jak vlastně chutná >:D Rezervačku ještě nemám, musim splašit dalšího spolunocležníka, abych zajistil rovnou celej pokoj ;-)
    Erl: Jj, tuhle taktiku znám, naposled sem jí použil na Silvestra (už nám docházelo pití, tak sem musel improvizovat >:-[] )
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…