BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 04.02.10 21:34
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný >:D
Zatím potvrzení účastníci:
Zino z dálky (Seat Leon)
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
PeT-a (85%)
WL (70%)
Dave (50%)
Dadánek (?%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
PPPPS: Kubyyyk musí zůstat doma a pylně se učit, jinak ho vylejou z VŠ ;-\ :-( :-( -
Wiii 04.02.10 20:15
« Re: Bratr Wii-Gay ...
xGay:
No tak to se snaž >:D :yes:
Zino:
Hele nedal jsem to >:D :no: Ale pak už bych se na hory nedostal, takže jsem si vsechno prihlasil na poslední týden zkouskoveho a jsou to vsechno treti pokusy... 8-s :no: Takze kdyz to dam, budu oslavovat, když ne tak budu zapíjet žal >:D :no:
Erl:
A ví to jistě? >:D -
Brandon Walsh 04.02.10 20:06
wii a ja som myslel ze si siel oslavit lyzovackou vsetky skusky a ty si sa na ne vy.sral >:D bez hadek to nejde >:-[] prave som volal jej otcovi aby mi pozrel pred tak dlhou cestou na auto ci je ok tak sa mi postazoval ze dnes je to s nou hrozne chvala bohu ze je u nich doma >:D -
Wiii 04.02.10 20:03
Erl:
OSák doufám pojede, nemá to daleko a je to šikovnej chlapec takze skola bude v cajku ;-) >:D
Zino:
Bez hádek by to prece neslo, copak to neznáš >:D >:D >:-[]
FRPE:
Hola hola dívko moja >:-[] Jinak jsem celej, až na jeden vyáčknutej beďar, kterej jsem tam nechal a truchu fousů >:D >:D Jinak zlomeniny? No žádné do teď nebyly, ale ted mi Kubyyyk zlomil srdce ;-\ :'-(
Kubyyyk:
No to je ale škoda, byl jsem na tebe zvedavej :-( Ale aspon me nikdo nebude drzet do rána na baru >:D A taky nebudu mit otravu alkoholem >:-[] Jinak ja jsem taky celkem v *, musim tenhle nadchazejici tyden dat zkousky (3) jinak jsem total v * 8-s 8-s :no: :no: