BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 07.02.10 11:52
« Re: ASI budu potřebovat parťáka...
zdravim lumpici :-)
co blaznite?!jaky retezy? 8-s spis pomalu prezouvejte na letnaky,snih uz nebude a budem tam blbnout na okreskach a to jde jen s letnakama :yes: ;-)
jinak uz to rezervujte,my s wiickem uz tam mame zarezervovany,tak abych tam s nim nestravil "romantickej" vikend ve dvou >:D :no:
kubo to vis,ze by si Te wii nekam rad vsunul >:D ;-)
jak se jinak mate?me uz ale nevidane se.re ta zima >:-[] :no:
jo a kubo dnes motokary..jdes? -
PeT-a (RSKa) 07.02.10 10:13
« Re: ASI budu potřebovat parťáka...
Rád bych, ale taky beru kamaráda >:D >:D
leda že bysme vzali pokoj pro 3 >:D
PS: Už jste někdo rezervovali pokoj?? Jak to probíhá?
PSS: Jsou potřeba sněhové řetězy na šumavu jako pov. výbava?? Možná se ptám blbě, ale někdo říkal, že jo..... -
certina 06.02.10 19:49
« ASI budu potřebovat parťáka...
Pánové teplometníci,
jelikož se nám ten krásný, TEPLÝ víkend na šumavě blíží, tak bych ASI potřeboval parťáka, který by se mnou sdílel pokoj v hotelu Srní ;-)
Kamaráda, parťáka hledám hlavně kvůli rezervačce.
"ASI" píšu proto, že možná s sebou budu brát ještě kamaráda >:D Ale s jistotou to budu vědět v pondělí, spíš to vypadá, že nepojede...
Jsem mladý, pohledný, slušný chlapec, takže dotyčný se nemusí bát ;-) Wíčko a Ypsi mě znají, tak kdyžtak podají reference ;-) -
NoSwear 06.02.10 09:42
« Re: Bratr Wii-Gay ...
Mám se zajímavě ;-\ , ale tak žiju, tak t ojde :-) (až na tu bolest hlavy ze včera >:D ) jinak s Alpama to mám tak, že se snad vrátím někdy v patek v noci, což by bylo fajne a mohl bych se tam v sobotu otočit....akorat bych zase kolem 8 asi musel domu, protože v neděli mě čeká pár poviností :-| 8-s

V kolik motokáry? Odpoledne mám nějakej šolich, aby bylo na ožírání se :D
Každopádně s tim ubytovánim musim něco vymyslet...