BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 08.02.10 20:18
Xganga:
No to bych bral, ale myslim že by si to pak uz nikdo nekupoval kvůli autu >:D >:D >:-[] :no:
WL:
Zivot je plný překvapení ;-) Vozim obcas rodinu a představa, že se mama souká na zadní sedačku u kupé >:D >:D :no: A navíc jsem si prostě na 4 dveře zvyknul a nechci měnit :-) Vse co zmínuji níže má 4 dveře ;-) Ale kdybych ho nepouzival i na bezné ježdění, tak E92 taky preferuju ;-)
Kysky:
Tak takhle o velikost nejde, parkovat umim >:D >:D Ale prostě je to moc okázalé a já preferuju střední třídu ;-)
A ISF, taky je na nem neco, co mi vadi, ale taky nevim co ;-)
REKAPITULACE:
Jaké auto a proč by jste volili(není to výběr, můžete navrhnout další):
BMW M3 E90
Lexus IS F
Audi RS4
Mercedes-Benz C63 AMG
(Cadillac CTS-V a popřípadě další na které jsem zapomněl? )
Díky za odpověď
David Silver 08.02.10 20:17
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Wii: Ahá, no mě přijde už pjéťa skoro stejně velká jako trojka... ale je něco jinýho na to koukat zvenku a řidít to no.
IS-F jsem bohužel nikdy nikde neviděl :-( :-( :-( :-( :-( Ale klasický IS se mi mooooooc líbí a na fotkách ta modrá vypadá fakt špicově, ale nevím co mě od IS-F odpuzuje, přitom se mi líbí. Asi to že nevypadá až tak úplně ostře, ikdyž ostrý je celkem dost :-| ;-\ -
Wiii 08.02.10 20:04
Kysky:
Zajímavé >:D Kupovat si auto jen kvůli bublání >:D >:D
xGanga:
330i je varianta číslo 2 když nebudou investice >:D >:D A Camaro SS 8-s 8-s 8-s 8-s Nikdy
WL:
Ok :-) Já bych právš preferoval 4 dvere ;-) Ale kdybych to mel jako druhý auto, preferoval bych taky E92 :-) -
white label 08.02.10 20:00
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Jestli je to AUDI, nebo BMW je podle mě (samo o sobě) málo a mnohem podstatnější argument je ten, že se jedná právě o RS4 a M3... Je to 4kolka proti klasice a oboje má své "kouzlo" a pro i proti.
M3 v sedanu je pro mě méně M3, než RS4 v sedanu RS4...
Pokud by M3 bylo kupé (bílá+carbon) zřejmě bych nakonec podlehl spíš M3... ;-) :yes: -
Ondřej Šámal 08.02.10 19:59
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Já bych si vybral klíďo i něco slabšího, taková 330i nebude v běžnym provozu o moc pomalejší než M3, to samý platí pro S4 vs RS4. Ale jestli fakt chceš podobný žihadlo, tak jednoznačně M3, ale musim souhlasit s WL, žádnej sedan, jedině coupé (červená barva tomu sekne :yes: ).
A co třeba takový nový Camaro SS? To je auto, co má koule >:-[] :yes: -
David Silver 08.02.10 19:58
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Takže takhle: Ňuňánka M3 E90 z úplně největší části srdce (měl bych ho v obýváku místo televize), C63 na úplně největší užívání si bublání, a A8L 6.0 W12 na práci a projížd'ky v klídku, s pořádnou hudbou a luxusem pod pudelí že bych se z toho ani nevykakal :-)

Nejdřív na podzim 2010, ale asi až příští rok, se uvidí ;-) Možná že ho nakonec ani prodávat nebudu, všechno záleží na tom jak se co bude vyvíjet ;-)