BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:31

« Re: Výkonný sedan střední třídy

Kysky:
    Nejdřív na podzim 2010, ale asi až příští rok, se uvidí ;-) Možná že ho nakonec ani prodávat nebudu, všechno záleží na tom jak se co bude vyvíjet ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:28

Wii: Aha, OK, to je jedno, neřeš, kdyby M5 tak bys zase mohl přidat k rozhodování S6 a RS6 atd :-)

Asi máme podobný vkus.
    PS: kdy budeš prodávat Sičko?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:27

Rarsch:
    No to víš >:D Nějak jsme to začali řešit s OSem na FB a pak jsem si to přenesl sem >:D 320si nemůžu mít věčně a tak se zajímám do budoucna >:D (za rok treba)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  20:25

WL: sedan je míň nápadnej, kromě tý praktičnosti
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  20:24

WJ ty máš teda starosti při pondělku >:D
    U mě (kupodivu) vítězí E90 s V8 protože se bude a) skvěle řídit, b) bude v manuálu (to by jako měla bejt!), c) motor bude TOČIT a kvílet a vůbec pecka.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.02.10  20:22

"Beru" ještě argument, že je pro někoho M3 sedan praktičtější, ale nechceš mi doufám tvrdit, že to M3 v sedanu sluší víc, než v kupé, nebo že sedan dokonce vypadá "sportovněji"? 8-s ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:18

Xganga:
    No to bych bral, ale myslim že by si to pak uz nikdo nekupoval kvůli autu >:D >:D >:-[] :no:

WL:
    Zivot je plný překvapení ;-) Vozim obcas rodinu a představa, že se mama souká na zadní sedačku u kupé >:D >:D :no: A navíc jsem si prostě na 4 dveře zvyknul a nechci měnit :-) Vse co zmínuji níže má 4 dveře ;-) Ale kdybych ho nepouzival i na bezné ježdění, tak E92 taky preferuju ;-)

Kysky:
    Tak takhle o velikost nejde, parkovat umim >:D >:D Ale prostě je to moc okázalé a já preferuju střední třídu ;-)

A ISF, taky je na nem neco, co mi vadi, ale taky nevim co ;-)

REKAPITULACE:
    Jaké auto a proč by jste volili(není to výběr, můžete navrhnout další):
    BMW M3 E90
    Lexus IS F
    Audi RS4
    Mercedes-Benz C63 AMG
    (Cadillac CTS-V a popřípadě další na které jsem zapomněl? )

Díky za odpověď
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:18

WL: taky bych šel do M3 raději do E90 než do E92 :-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:17

Wii: Ahá, no mě přijde už pjéťa skoro stejně velká jako trojka... ale je něco jinýho na to koukat zvenku a řidít to no.
    IS-F jsem bohužel nikdy nikde neviděl :-( :-( :-( :-( :-( Ale klasický IS se mi mooooooc líbí a na fotkách ta modrá vypadá fakt špicově, ale nevím co mě od IS-F odpuzuje, přitom se mi líbí. Asi to že nevypadá až tak úplně ostře, ikdyž ostrý je celkem dost :-| ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.02.10  20:15

U mladého (bezdětného) studenta, mě preference 4 dveří, u auta jako je M3, dost překvapuje... :-O ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.02.10  20:14

Wii: Já bych radši místo tý transformace v robota bral edici, kde ti k autu přibalej i Megan Fox [odkaz] >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:12

Kysky:
    Moc velký - střední třídu beru ;-)

Jinak ISF je v reálu impozantní ;-) V Brne na salonu meli hned dve najednou, cerné a modre.. modre bylo dokonalé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:11

Wii: A co M5 E60? ;-)

PS: já vím, viděl jsem IS-F v TG >:D ;-) Ale to mělo bejt odůvodnění vynechání, nic jinýho mě nenapadlo >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:09

Xganga:
    Az ho budou prodávat v provedení Transformers (cili ze se bude umet zmenit na robota) tak o nem zacnu uvazovat >:D >:D Ale Camaro proste ne-e navic to neni sedan ;-)

Kysky:
    No vidíš to, ISF má dokonce 8 >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:06

Wii: bublání a pálení pneumatik tam mělo bejt... >:D Jsem nějak vynechal... to jak to cuklo když jsem přeřadil na vyšší rychlostní stupeň, a že jich to má hodně! Je jich tam dokonce 7 >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.02.10  20:06

Wii: Ty voe, to Camaro už neni typická amerika s listovejma pérama na zadní nápravě, navíc bys byl jak ten týpek z Transformers. To je dost pádnej argument k zamyšlení ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:04

Kysky:
    Zajímavé >:D Kupovat si auto jen kvůli bublání >:D >:D

xGanga:
    330i je varianta číslo 2 když nebudou investice >:D >:D A Camaro SS 8-s 8-s 8-s 8-s Nikdy

WL:
    Ok :-) Já bych právš preferoval 4 dvere ;-) Ale kdybych to mel jako druhý auto, preferoval bych taky E92 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.02.10  20:00

Jestli je to AUDI, nebo BMW je podle mě (samo o sobě) málo a mnohem podstatnější argument je ten, že se jedná právě o RS4 a M3... Je to 4kolka proti klasice a oboje má své "kouzlo" a pro i proti.
    M3 v sedanu je pro mě méně M3, než RS4 v sedanu RS4...
    Pokud by M3 bylo kupé (bílá+carbon) zřejmě bych nakonec podlehl spíš M3... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.02.10  19:59

Já bych si vybral klíďo i něco slabšího, taková 330i nebude v běžnym provozu o moc pomalejší než M3, to samý platí pro S4 vs RS4. Ale jestli fakt chceš podobný žihadlo, tak jednoznačně M3, ale musim souhlasit s WL, žádnej sedan, jedině coupé (červená barva tomu sekne :yes: ).
    A co třeba takový nový Camaro SS? To je auto, co má koule >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  19:58

Takže takhle: Ňuňánka M3 E90 z úplně největší části srdce (měl bych ho v obýváku místo televize), C63 na úplně největší užívání si bublání, a A8L 6.0 W12 na práci a projížd'ky v klídku, s pořádnou hudbou a luxusem pod pudelí že bych se z toho ani nevykakal :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…