BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 08.02.10 21:00
« Re: Výkonný sedan střední třídy
MB je brutalni, ale mně to prostě k Mercedesu ty rychlosti a okresky a tak nesedi. Rychle v přímce ale nepřijde mi to jako zábavné auto, i když vím že je... Lexus a jeho technologie, nepochybuji ale ja si říkám že jestli někdy lexus, tak až budu starši, Cadillac mi nevoní a Audi se svými čtyřmi koly je fajn, ale pro mně je to audi a 4 nuly >:D -
David Silver 08.02.10 20:54
Wii: CoOó? >:D Jdu se kouknout kolik stojí ted' taková... >:D Máš už 40tisíc nalítáno, v 2013 budeš mít tak 170tisíc, to už je tak akorát na hození ze skály! >:D >:D Protože v tu dobu se mění půlka auta :-) ;-) >:D >:D
Ták z Dojtšlandu mám za 350 000,-Kč v černý, v M-packu, nalítáno skoro 22tisíc, hodně dobrá výbava, kola individual :-) -
Wiii 08.02.10 20:51
Rarsch:
A na to máš prostory? >:D >:D Jinak kolik by ti pridal tenhle kompresůrek? :-)
VaMPI:
No MB by mě lákal svou brutalitou, Audi zase pohonem všech kol, Lexus svými technologiemi, Cadillac cenou, ale M3 je prostě nejdokonalejší ;-) M3 je prostě jen jedna >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 08.02.10 20:50
no tak ja musím Hlasovat pro M3 E90 . RS4 bych nekoupil protože nemam rad audiny, to je prostě můj blok. Mercedes je fajn, dokonce moc fajn a možna bych o něm i vážně uvažoval, ale jako zarytý BMWista prostě říkám M3 E90. -
rarsch 08.02.10 20:48
WJ: jasně, že se životnost sniží, to bych si "320SI kompressor" musel nechat jenom na zábavu a na normální ježdění něco jinýho. 7 kilo materiálu, cca 140.000 Kč na vestavbu a naladění a bude raketa.
Kysky čemu nerozumíš? kompresůrek, jojojo tralala >:D -
David Silver 08.02.10 20:38
Wii: Před pětku? Nevím, že by se od začátku nynějšího roku už psala nula před normální číslo.... Jsme myslel že to je pouze v úředních papírech kde se motají částky v desítkách milionů a najednou je jenom pár milionů... >:D -
Wiii 08.02.10 20:36
Rarsch:
No tak to jsem na to ale fakt zvedav ;-) Jen mám strach, že když tam narveš kompresor, tak ti motor nevydrží ani 150 tis >:D >:D :no:
Kysky:
Nechybí tam nula? >:D >:D
REKAPITULACE:
Jaké auto a proč by jste volili(není to výběr, můžete navrhnout další):
BMW M3 E90
Lexus IS F
Audi RS4
Mercedes-Benz C63 AMG
(Cadillac CTS-V a popřípadě další na které jsem zapomněl? )
Díky za odpověď -
David Silver 08.02.10 20:34
Wii: Ahá. No, kdyby jsi počkal na konec roku 2012 močná na 2013, tak bych Síčko od tebe koupil jako ojetinu za skvělých 50000 :yes: :-! Po domluvě mohu něco přidat nebo (což je pravděpodobnější) ubrat.. >:D >:D >:D >:D ;-) -
white label 08.02.10 20:31
To je sice pravděpodobné, ale klasické trojkové kupé přece nemá s nějakou přehnanou/nežádoucí nápadností vůbec žádný problém a pokud někomu jde primárně především o nenápadnost, není na to M3 podobně ani v sedanu zrovna nejideálnější...

pak špéru a hurá kurvit gumy na okruh!!