BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:02

« Re: Výkonný sedan střední třídy

WJ: jo, musíme tim potrápit Ypsilóna, že by do toho měl jít :yes: :yes:
    pak špéru a hurá kurvit gumy na okruh!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:02

Rarsch: Ahááá >:D Díky za překlad :yes: >:D Já jsem si říkal když jsem byl malej (asi 9let) proč Meďák u některých aut píše Kompressor.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.02.10  21:00

MB je brutalni, ale mně to prostě k Mercedesu ty rychlosti a okresky a tak nesedi. Rychle v přímce ale nepřijde mi to jako zábavné auto, i když vím že je... Lexus a jeho technologie, nepochybuji ale ja si říkám že jestli někdy lexus, tak až budu starši, Cadillac mi nevoní a Audi se svými čtyřmi koly je fajn, ale pro mně je to audi a 4 nuly >:D
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:00

Kysky, píšou tam:
    koně, přidá to koně, roztočí se to a přidá to koně, když přeřadíš tak si to vodfoukne a přidá to koně, už je ti to jasný? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:59

Wii: To máš jedno >:D Já jsem nikde 320si nevyděl, takže jsem se o ni až tak moc nezajímal ;-) Nekoupím, já chci tvojí! >:D >:D

Jinak za ty prachy musí bejt to auto po dvou totálkách nebo já nevím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:58

Rarsch:
    No tam to bude cca tech 60-70 kW.... ;-) (u toho odkazu na 330i
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  20:56

minimálně 60 kobyl by to hodilo, klidně i víc, řekl bych :-!
    mrkni se sem na přestavbový sety ne starší báwka
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:56

Kysky:
    Tak si ji kup >:D Jinak M-Pack je na 320si seriová výbava >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:55

Rarsch: >:D >:D >:D >:D nedokážu si to přeložit co tam šprechtějí >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:54

Wii: CoOó? >:D Jdu se kouknout kolik stojí ted' taková... >:D Máš už 40tisíc nalítáno, v 2013 budeš mít tak 170tisíc, to už je tak akorát na hození ze skály! >:D >:D Protože v tu dobu se mění půlka auta :-) ;-) >:D >:D

Ták z Dojtšlandu mám za 350 000,-Kč v černý, v M-packu, nalítáno skoro 22tisíc, hodně dobrá výbava, kola individual :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:51

Rarsch:
    A na to máš prostory? >:D >:D Jinak kolik by ti pridal tenhle kompresůrek? :-)

VaMPI:
    No MB by mě lákal svou brutalitou, Audi zase pohonem všech kol, Lexus svými technologiemi, Cadillac cenou, ale M3 je prostě nejdokonalejší ;-) M3 je prostě jen jedna >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.02.10  20:50

no tak ja musím Hlasovat pro M3 E90 . RS4 bych nekoupil protože nemam rad audiny, to je prostě můj blok. Mercedes je fajn, dokonce moc fajn a možna bych o něm i vážně uvažoval, ale jako zarytý BMWista prostě říkám M3 E90.
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  20:48

WJ: jasně, že se životnost sniží, to bych si "320SI kompressor" musel nechat jenom na zábavu a na normální ježdění něco jinýho. 7 kilo materiálu, cca 140.000 Kč na vestavbu a naladění a bude raketa.
    Kysky čemu nerozumíš? kompresůrek, jojojo tralala >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:45

Kysky:
    Nene, za pětku přidej nulu a plácneme si >:D Na začátku roku 2013 ti to prodám >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:38

Wii: Před pětku? Nevím, že by se od začátku nynějšího roku už psala nula před normální číslo.... Jsme myslel že to je pouze v úředních papírech kde se motají částky v desítkách milionů a najednou je jenom pár milionů... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:36

Rarsch: Tschüs, sprechst du Tschechishe? Ich spreche klein Deutch... ich verstehe nicht [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  20:36

Rarsch:
    No tak to jsem na to ale fakt zvedav ;-) Jen mám strach, že když tam narveš kompresor, tak ti motor nevydrží ani 150 tis >:D >:D :no:

Kysky:
    Nechybí tam nula? >:D >:D

REKAPITULACE:
    Jaké auto a proč by jste volili(není to výběr, můžete navrhnout další):

BMW M3 E90
    Lexus IS F
    Audi RS4
    Mercedes-Benz C63 AMG
    (Cadillac CTS-V a popřípadě další na které jsem zapomněl? )

Díky za odpověď
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  20:34

Wii: Ahá. No, kdyby jsi počkal na konec roku 2012 močná na 2013, tak bych Síčko od tebe koupil jako ojetinu za skvělých 50000 :yes: :-! Po domluvě mohu něco přidat nebo (což je pravděpodobnější) ubrat.. >:D >:D >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  20:33

WJ: tak to sem zvědavej kdo příde dřív s nějakou další masírkou. Ještě začínám prohlubovat úvahy o kompresoru >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.02.10  20:31

To je sice pravděpodobné, ale klasické trojkové kupé přece nemá s nějakou přehnanou/nežádoucí nápadností vůbec žádný problém a pokud někomu jde primárně především o nenápadnost, není na to M3 podobně ani v sedanu zrovna nejideálnější...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…