BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
rarsch 08.02.10 21:14
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Ypsi to je těžký, už to nebude 320si ? Bude a nebude, podvozek a váha zůstane, ovladatelnost teda neutrpí a co se týká reakce na plyn, toho se u kompresoru nebojim, nemusí se roztáčet. A výrazy řidičů M3, k nezaplacení >:D
Samozřejmě už to nebude ten originální stav a ten tuning ti nikdo neocení při prodeji, možná spíš naopak. Takže neprodávat a jak říkáš, odlehčit a nechat dožít ;-)
To abych si začal shánět nějakou 520/525/530d na ježdění do práce..... -
-
ypsilon 08.02.10 21:03
« Re: Výkonný sedan střední třídy
zdravim lumpici :-)
rarsh-nazdar zavodniku :-) jako kompresor je urcite dobra vec, ale jakmile ho tam date(ty,dan a vojta), tak uz to proste neni 320si, proto bych ho tam ja uz nedaval,auto uz si nechal a casem ho kompletne odlehcil >:-[] ;-) nebo si kupte neco jinyho ;-)
wiicko-takze asi takhle:
is-F-zcela uprimne mi prijde moc okazaly, interier se mi, ale vubce nelibi a kdyz otevres kapotu,tak vidis ten nejvesti plastovej kryt,ktery jsem kdy videl...a na orechu mi o tolik neujela,takze urcite ne..
C63AMG je urcite super,libi se mi,ale srdce mi jasne rika m3 a CTS-V vubec neresim..
takze bych se rozhodoval mezi RS4 a m3 e90, coz jsou, jak pise i WL, pohonem rozdilna auta a podle me se daji tezko srovnavat..jde spis o to,jaky pohon preferuje zakaznik(ridic)..takze ja bych chtel rs4 na zimu a m3 e92 na leto >:D ale nakonec bych prece jenom vzal m3 e90 v manualu >:-[] :yes:

No musim hledat bazáče >:D >:D V origo dealerství Cadillacu nikoho neznam >:D >:D :no:
Rarsch:
No jestli do toho pujdes, tak me pak musis svezt ;-) Jsem na to celkem zvedavý :-) Jako kdyby vse bylo tak jak bych chtel, necham si 320si jako druhý auto a na bezný jezdení si koupim nejakýho třílitrového naftáka :-)