BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  21:18

« Re: Výkonný sedan střední třídy

Ypsi:
    No musim hledat bazáče >:D >:D V origo dealerství Cadillacu nikoho neznam >:D >:D :no:

Rarsch:
    No jestli do toho pujdes, tak me pak musis svezt ;-) Jsem na to celkem zvedavý :-) Jako kdyby vse bylo tak jak bych chtel, necham si 320si jako druhý auto a na bezný jezdení si koupim nejakýho třílitrového naftáka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:18

Ypsi na brzdy si připrav tak 50.000, jaký máš vyhlídlý?
    stabilizátory, na ty sem zvědavej, asi H&R ?
    jo, o gumách TY mlč! >:D
    jarní výlet na severní smyčku, nedáme si už předběžnej termín? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:18

Wii: Tohle bylo o historii ;-) Vzalo mě to za srdce! Jsem stvořen pro Lamborghini a BMW :yes: :yes: :yes: :yes:
    :yes: :yes: :-! :-! :-! :-! :-! :-! :-! :-! >:-[]
    >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:16

Wii: Neblbni, angličtinu nemám rád >:D >:D >:D Ještě nevím ani kde se to přepíná u týhle nový teplý, kurwa teplý verze! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:16

Takže pánové, Navigační DVD 2010 právě vyjelo z mechaniky a nezbývá než ho jít strčit do profesionální mechaniky ve voze značky BMW. Držte mi palce!
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:14

Ypsi to je těžký, už to nebude 320si ? Bude a nebude, podvozek a váha zůstane, ovladatelnost teda neutrpí a co se týká reakce na plyn, toho se u kompresoru nebojim, nemusí se roztáčet. A výrazy řidičů M3, k nezaplacení >:D
    Samozřejmě už to nebude ten originální stav a ten tuning ti nikdo neocení při prodeji, možná spíš naopak. Takže neprodávat a jak říkáš, odlehčit a nechat dožít ;-)
    To abych si začal shánět nějakou 520/525/530d na ježdění do práce.....
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  21:13

wiicko-hele neni zac :-)..no tak rekni a ja jim ho projedu "americana" >:D ;-)

kysky-nazdar a diky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  21:12

Kysky:
    Na Youtube je Lambo celý týdny >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:09

Jinak, Lamborghini v televizi :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  21:08

Ypsi:
    hola hola ;-) Díky za názor, ale CTS-V bych nezatracoval ;-) pujdu ho někdy vozkoušet ;-)

Rarsch:
    Ano, to jsem ti posilal já ;-) Je to uz tak

Kysky:
    Přepni si FB na English (Pirate) >:-[] >:-[] >:-[] Největší masakr >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  21:08

rarsch-hele ja kompresor nechci, do 330i je to pro me zbytecny, i kdyz jsem lamentoval s vyladenim na 300koni,ale spis potrebuji brzdy,stabilizatory,dobry gumy a hlavne vylepsit sam sebe v rizeni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:08

rarsch: Aha, díky za vysvětlení :-) :yes: No, ono na ty trojky kolikrát stačí jedno dítě...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:06

Ypsi: Zdravím, konec se mi hooooodně líbí :-) :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  21:05

VaMPI:
    taky pohled >:D :yes:

Rarsch:
    Jestli ho překecáč, bude to mazec >:-[] >:-[] No i když.... 350 koní měla i S6 ;-\ Ale zase byla težká jak tank >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:05

Kysky, ta cena neni nijak ulýtlá. Tuhle mě WJ nebo kdo poukázal na 320si na Slovensku za 440.000 s najetejma asi 40.000 Holt teď ty naše trojky šly dost dolu, šly dolu jako vydojený trojky po třech dětech 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:04

Wii: Mylsíš že je to ještě pořád moc málo? Tak 5 :yes: >:D Ale vějš nejdu, protože kdo by to furt spravoval... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.02.10  21:04

M3 vyjede skoro všude, samosvor udělá v zimě hodně když se někam jede
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  21:03

zdravim lumpici :-)

rarsh-nazdar zavodniku :-) jako kompresor je urcite dobra vec, ale jakmile ho tam date(ty,dan a vojta), tak uz to proste neni 320si, proto bych ho tam ja uz nedaval,auto uz si nechal a casem ho kompletne odlehcil >:-[] ;-) nebo si kupte neco jinyho ;-)

wiicko-takze asi takhle:

is-F-zcela uprimne mi prijde moc okazaly, interier se mi, ale vubce nelibi a kdyz otevres kapotu,tak vidis ten nejvesti plastovej kryt,ktery jsem kdy videl...a na orechu mi o tolik neujela,takze urcite ne..

C63AMG je urcite super,libi se mi,ale srdce mi jasne rika m3 a CTS-V vubec neresim..

takze bych se rozhodoval mezi RS4 a m3 e90, coz jsou, jak pise i WL, pohonem rozdilna auta a podle me se daji tezko srovnavat..jde spis o to,jaky pohon preferuje zakaznik(ridic)..takze ja bych chtel rs4 na zimu a m3 e92 na leto >:D ale nakonec bych prece jenom vzal m3 e90 v manualu >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:03

Wii: tak co italskej FB? >:D nějak mi tě to píše offline, tak předpokládám že jsi to bud rozmlátil, anebo jsi na něco kliknul špatně >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  21:02

Kysky:
    Dvě totálky? >:D >:D :yes:

Rarsch:
    díky za překlad, taky jsem se s tim trápil >:D >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…