BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 08.02.10 22:00
« Re: Výkonný sedan střední třídy
rarsch-no tak diky moc..zitra mam volno,tak bych se pro nej mohl nekde stavit a dali bychom meeting,co ty na to? ;-) neni,ale je to uz skoro zaplaceny a mlada by se zblaznila,jedem nekam do italie..
vampi-rarsch ma pravdu, taky jsem mel nachipovanou 320d ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 08.02.10 21:58
« Re: Výkonný sedan střední třídy
chptjuning možna někdy příjde, ale až po záruce...Je škoda se o ní připravit.... Štve mně že, BMW nedělá nějaky úpravy jako na mapách >:D Update 320D 2010, nějaky performance balíček, hezky druhé turbo, uprava softu. 250HP xD dobře vratim se nohama na zem...
co dostanu za krasny přispěvek 5678? Gayovo další auto? :-D -
rarsch 08.02.10 21:56
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Ypsi- už se to smaží, zničehonic se to začalo smažit.
20/3 neni dobrý bejt na horách :'-(
Vampixi neblbni, až ti bude nejhůř, zajdeš na chiptjůning a my budeme všichni zmizerněný. Pozor, to neni myšlený ve zlym, naopak, po svý zkušenosti s 320d vřele doporučuju! -
Ricardo 08.02.10 21:53
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Já bych dal na první místo určitě M3 (váhal bych i nad sedanem), protože se mně zdá ve všech ohledech nejlepším autem. A umožňuje volbu manuální převodovky! Na druhé místo u mě patří Lexus IS-F, podle všeho hodně povedené auto, které má ze značky Lexus snad jen design. Mercedes C 63 AMG není moje krevní skupina, tak bych o něj tak moc nestál. A Audi RS4 bych dal někam pod čáru, to je jenom z nouze ctnost, čtvrtý do party...
Cadillac CTS-V je určitě taky zajímavé a mimořádně schopné auto, ale to už je z evropského pohledu vyšší střední třída. Tam bych ho stavěl hodně vysoko, ale mám pochopitelně z jeho konkurentů jiné žhavé tipy :-) -
ypsilon 08.02.10 21:49
« Re: Výkonný sedan střední třídy
rarsch-no vidis,tak uvidim..ty ale budu resit pozdejc,stabiky asi na jare a ted resim ukazatel teploty oleje..
no rudo ani nemusis,je to jasna telepatie..vypalil bys mi teda taky jedno? prosim >:D ;-)
hmm,tak to mas dobry,ja to driv nez do cervence nestihnu,budu mit statnice..ale urcite musime dat mezi tim brno a most..btw. 1. most je 20.brezna,ale ja vul jedu 19. na hory ;-\ jinak v moste ani brne jeste vypsany terminy nemaj.. -
rarsch 08.02.10 21:43
« Re: Výkonný sedan střední třídy
Ypsi to neni tak brutální cena, našel sem XYZ a jen na předek byly za pade... :-O
Gumy mam teď dvoje letní 18ky na dorasení, jestli myslíš tohle. Takže je to pohodička :-!
No a z jiného soudku, 2010 navi ŠLAPE, právě sem to vyzkoušel, takže Ypsi, asi se tě nemusim ptát, co?
Ten termín jakože na NS? OK, jako druhej nebo třetí termín letos to beru >:D -
ypsilon 08.02.10 21:33
« Re: Výkonný sedan střední třídy
rarsch-no tak komplet brzdy(zadek i predek) od bmw performance stoji 50tis. a predek okolo 30tis. 8-s na ty sem zatim koukal, ale u dealera mi rekli,ze mi tam pres ten jejich program nejdou, coz mi prijde jako kravina..jinak me napadaji D2,XYZ a AP,to jeste nevim,to budu resit az dodelam koutouce a desky..stabiky asi HR,ale chtel bych presne vedet,co to udela..pry by se nemelo auto tak hrbit v zatackach a nemelo by byt tak nedotacive..
no ja vim,ze jses na tom hur >:D ale tak ty mas jeste ty na "motorsportech" ne?
no hele zacatek nebo konec cervence,jeste nevim presne..proste cervenec ;-) -
ypsilon 08.02.10 21:22
« Re: Výkonný sedan střední třídy
rarsch-hele urcite je to tezky, jak pisu kompresor je dobra vec, mel sem moznost se svest s 330i e46 s kompresorem od g-power a pecka i Ti rozumim ,ale me jde prave o tu "exkluzivitu" 320si a proto bych ho tam nedaval..takze jak pises neprodavat,odlehcit,hyckat a koupit 5er v dieslu(530d) :-) :yes:
wiicko-aha >:D tak nic...mej se lumpiku ;-)

Vampixi to je ta pravá síla DieselPower!!! netušené možnosti, zatim užívej záruku, pravda já do toho šel asi druhej den co mi přestala platit >:-[]