BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  22:03

« Re: Výkonný sedan střední třídy

Ypsi zejtra rád, tlf máme že.
    Vampixi to je ta pravá síla DieselPower!!! netušené možnosti, zatim užívej záruku, pravda já do toho šel asi druhej den co mi přestala platit >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  22:00

rarsch-no tak diky moc..zitra mam volno,tak bych se pro nej mohl nekde stavit a dali bychom meeting,co ty na to? ;-) neni,ale je to uz skoro zaplaceny a mlada by se zblaznila,jedem nekam do italie..

vampi-rarsch ma pravdu, taky jsem mel nachipovanou 320d ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.02.10  21:58

chptjuning možna někdy příjde, ale až po záruce...Je škoda se o ní připravit.... Štve mně že, BMW nedělá nějaky úpravy jako na mapách >:D Update 320D 2010, nějaky performance balíček, hezky druhé turbo, uprava softu. 250HP xD dobře vratim se nohama na zem...

co dostanu za krasny přispěvek 5678? Gayovo další auto? :-D
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:56

Ypsi- už se to smaží, zničehonic se to začalo smažit.
    20/3 neni dobrý bejt na horách :'-(
    Vampixi neblbni, až ti bude nejhůř, zajdeš na chiptjůning a my budeme všichni zmizerněný. Pozor, to neni myšlený ve zlym, naopak, po svý zkušenosti s 320d vřele doporučuju!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.02.10  21:54

Gay taky píše o M3 v sedanu ;)

Saze mi lezou na mozek ze všech tě PD Oktávií, ale my čistokrevní CommonRail Baworáci jsme čistí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.02.10  21:53

Já bych dal na první místo určitě M3 (váhal bych i nad sedanem), protože se mně zdá ve všech ohledech nejlepším autem. A umožňuje volbu manuální převodovky! Na druhé místo u mě patří Lexus IS-F, podle všeho hodně povedené auto, které má ze značky Lexus snad jen design. Mercedes C 63 AMG není moje krevní skupina, tak bych o něj tak moc nestál. A Audi RS4 bych dal někam pod čáru, to je jenom z nouze ctnost, čtvrtý do party...
    Cadillac CTS-V je určitě taky zajímavé a mimořádně schopné auto, ale to už je z evropského pohledu vyšší střední třída. Tam bych ho stavěl hodně vysoko, ale mám pochopitelně z jeho konkurentů jiné žhavé tipy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.02.10  21:53

Vampi: Vám už v tom Slezsku ty saze asi lezou na mozek, to je samej DieselPower sem, DieselPower tam >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:52

Vampi: >:D Co bych měl potom říkat já? Socka s renaultem >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.02.10  21:50

Haha a už se tady mluvi o nafťacích >:D Hahá DieselPower a máte to všichni do jednoho haha....dobře to bylo slabší... Chlapi ja si vedle Vás začinam připada jak méněcenný >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  21:49

rarsch-no vidis,tak uvidim..ty ale budu resit pozdejc,stabiky asi na jare a ted resim ukazatel teploty oleje..

no rudo ani nemusis,je to jasna telepatie..vypalil bys mi teda taky jedno? prosim >:D ;-)

hmm,tak to mas dobry,ja to driv nez do cervence nestihnu,budu mit statnice..ale urcite musime dat mezi tim brno a most..btw. 1. most je 20.brezna,ale ja vul jedu 19. na hory ;-\ jinak v moste ani brne jeste vypsany terminy nemaj..
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:43

Ypsi to neni tak brutální cena, našel sem XYZ a jen na předek byly za pade... :-O
    Gumy mam teď dvoje letní 18ky na dorasení, jestli myslíš tohle. Takže je to pohodička :-!
    No a z jiného soudku, 2010 navi ŠLAPE, právě sem to vyzkoušel, takže Ypsi, asi se tě nemusim ptát, co?

Ten termín jakože na NS? OK, jako druhej nebo třetí termín letos to beru >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  21:33

rarsch-no tak komplet brzdy(zadek i predek) od bmw performance stoji 50tis. a predek okolo 30tis. 8-s na ty sem zatim koukal, ale u dealera mi rekli,ze mi tam pres ten jejich program nejdou, coz mi prijde jako kravina..jinak me napadaji D2,XYZ a AP,to jeste nevim,to budu resit az dodelam koutouce a desky..stabiky asi HR,ale chtel bych presne vedet,co to udela..pry by se nemelo auto tak hrbit v zatackach a nemelo by byt tak nedotacive..

no ja vim,ze jses na tom hur >:D ale tak ty mas jeste ty na "motorsportech" ne?

no hele zacatek nebo konec cervence,jeste nevim presne..proste cervenec ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:28

No nic, já se taky loučím a to zároveň s parádní písničkou u parádního videa :-) [odkaz]
    Mějte se a hezký večer :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:24

Rarsch: OK. Ono by se to posílalo dost dlouho, jeden uživatel to dal na net, tady je [odkaz] kterej mi taky poslal... ;-)

PS: co je to gimme? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.02.10  21:22

rarsch-hele urcite je to tezky, jak pisu kompresor je dobra vec, mel sem moznost se svest s 330i e46 s kompresorem od g-power a pecka i Ti rozumim ,ale me jde prave o tu "exkluzivitu" 320si a proto bych ho tam nedaval..takze jak pises neprodavat,odlehcit,hyckat a koupit 5er v dieslu(530d) :-) :yes:

wiicko-aha >:D tak nic...mej se lumpiku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:22

Wii: Čau, jinak když budeš ručkovat, taky si neodpočineš >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:21

KYSKY BRNOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! jistěěěěěěěěěěěě :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: gimme!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.02.10  21:21

No nic pánové, já to balim, jsem byl poslední dny u své milované a nejsem zrovna odpočatý >:-[] >:-[]

Takže se tu mějte a kdyby jste tu (Ypsi a Rarschi) domlouvali smyčku, počítejte se mnou ;-) Chci se tam taky podívat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.02.10  21:20

Wii já to tak vlastně mam, jenže ten třílitrovej nafťák je trošku větší a na denní ježdění taky moc neni. Jednou přijde den a s ním i recenze.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.02.10  21:19

Rarsch: kdyžtak se koukni na mail ;-) Nechce se mi to kopírovat... >:D Jsem ti psal, když to vypadalo že tady jsi byl jenom na skok, když jsem viděl zoranžovělý čtvereček u tebe ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…