BMW 320si (Wii-Jay)
Brandon Walsh 10.02.10 19:20
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
mimo tema ale viem ze tu chodia studenti potreboval by som aspon dve prihlasky na cesku vysku ale druhy stupen alebo ako sa to u vas vola magisterske alebo inzinierske studium vedel by mi niekto pomoct a doniest na sumavu ? -
Wiii 10.02.10 18:58
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný >:D
Zatím potvrzení účastníci:
Zino z dálky (Seat Leon)
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Wiičkem)
Element5 ( Volvo V70R)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
Chosé (Škoda Octavia I)
Rexton666 (Škoda Fabia II)
NoSwear (Subaru Legacy (nespletl jsem to? >:D )
PeT-a (Renault R19 16S nebo Ford Focus?)
Hanss (+ další z MoDa)
WL (70%)
Dave (50%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
FRPE 10.02.10 18:21
« Re: kolko ludi pride na sumavu ? :-/
Takže myslíš že je dobře že jsem napsal dobře ta Dobříš? Nebo jsi dobře nemyslíš že ten Dobříš není dobře?
Dobře, dobře, dobrý dobře ustoupí Dobříši, dobrá Dobříš a dobřejší Dobřížašata dobře udobří dobré Dobříšany ... ;-)
Dobře, je to takhle dobře? >:D -
FRPE 10.02.10 18:08
Ahojte všem!
Jak psal Wiičko - každý jedeme na svou kasu a peněženku, jen za Frpeho platí Element pátý ... >:D
Bárte - dnes si ycq ani raději nezapínám, včera jsi mě dal rychtu 8-s
X-G - za pár chvil, jen co dohltnu jídlu u PC tak ti přidám new photos z dnešní Dobříše ( dnešního Dobříše ) ... :-! -
Wiii 10.02.10 17:00
Brut:
Nono, to jsem přeci já, tvůj učitel na Matiku, zas tak krutá ta písemka nebyla >:D >:D
Peta:
Tak si ten hotel dozamluv a koukej dorazit :-) Rikals preci ze jedes s kamaradem, takze pokud je to vymknutý kotník, nebo jestli ses říznul do prstu, tak je to v klidu >:D >:D
Zino:
No pokud dobře počítám, tak 12 lidí je na 100%, pak je tam MoDo, který taky dorazí, ale prý určitě ne na celý víkend :-( No a PeTa ten jede, o tom neni debata >:D >:D Rexton to ma taky povine, No Swear to má taky povine (sice až od soboty ale určitě dojede).... :-) No a dál nevim, třeba někdo chystá překvápko >:D >:D :yes: