BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 11.02.10 16:26
« Re: vikend na Šumavě
Certina a X-Ganga - ona je v Dobříši Shellka? Nedělejte se tady před ostatními uživateli hezčí, vždyť v Dobříši není žádná benzína, jen na náměstí ( návsi ) ruční pumpa na vodu u kašny ... >:D >:D ;-) To je ta ,,pumpa,,??
Helejte ostatní - já jedu z Plz a pro Edu do Prahy, pak Šumavec - kde se schází ,,pražský hlavní,, roj? Že bych někde připojil. No vlastně ani nemusím, vyrazím tak hodku po vás a na Srní doletím numero UNO bez Fiata Uno ale se seatem ... >:D
Wii - až uvidíš na cestě ve zpětném zrcátku kužel světel bixenonů a něco tě prudce ofoukne jako uragán až to zahoupe s bawcem, nebude to padající sníh ale upalující cuprus ... :-) který tě jen předjel. :yes: -
Brandon Walsh 11.02.10 12:18
Wii dakujem ti pekne tak my pokukame po internete skoly a nejak to uz zvladneme ked ju prijmu tak budem castejsi ucastnik zrazov mozno sa zo mna stane aj cech >:D retaze mam aj ja a zrazit sa dufam zrazime len mi dajte vediet kde a gps suradnice :-) -
Wiii 11.02.10 11:31
Zino:
Tak jsem se ptal a na magisterske studium tu nemame univerzální přihlášky, každá škola má svoje ;-) Ale z 99% mají elektronické (vyplníš na netu a odešleš to tam, pak to vytiskneš a odesleš poštou) :-) Víc jsem nezjisti ;-)
Tharas:
Neboj, my to zvládneme ;-) :yes:
Certina:
Taky mám řetězy, kupoval jsem je do Alp, ale tem jsem je ani jednou nepoužil >:D :no: Zatím celkem špatná investice (potřeboval jsem řetězy pro nízké podběhy a navíc s ochranou ráfku a chtěl jsem samodopínací... Výsledná cena? >:D 3500 >:D :no: -
Tharas 11.02.10 06:49
« vikend na Šumavě
Jelikož na Šumavě už jsem, tak jsem měl možnost vidět, jak se se při současném počasí jen na Čeňkově pile hrabou čtyřkolky a dál nejedou...přitom mě napala otázka, jak se na Srní dostane tolik zadokolek?:-) Aby ten sraz nebyl omezený jen na subaristy, xDivery a quattra... -
Brandon Walsh 10.02.10 23:10
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
frpe tak teraz si mi zlomil srdce :-( :'-( to vazne uz ju tak skoro predas ? :-O
noswear u nas to je rozdiel nie su tie prihlasky rovnake lebo na bakalarske sa pisu vysvedcenia zo strednej skoly teda aspon sa mi zda a na magisterske to uz nemusis naco by im to bolo >:D kam sa hlasi si nepamatam jednym uchom dnu druhym von len viem ze do liberca urcite -
-
NoSwear 10.02.10 22:18
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Hele zino ja nevím, jestli je rozdíl v magisterských >:D mám prostě přihlášky na VŠ(pro mě na bakaláře, ale těžko říct, jestli jsou nebo ne na magistra) jinak jich mám cca 5 >:D ale kam se hlásí?...ja jen, že fakt jsou zde všude elektronické ;-) -