BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 11.02.10  19:30

« Re: vikend na Šumavě

FRPE: Hele, voe, nepruď, Dobříš neni žádná pr.del >:D Máme tady dokonce 3 benzínky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.02.10  16:26

Certina a X-Ganga - ona je v Dobříši Shellka? Nedělejte se tady před ostatními uživateli hezčí, vždyť v Dobříši není žádná benzína, jen na náměstí ( návsi ) ruční pumpa na vodu u kašny ... >:D >:D ;-) To je ta ,,pumpa,,??

Helejte ostatní - já jedu z Plz a pro Edu do Prahy, pak Šumavec - kde se schází ,,pražský hlavní,, roj? Že bych někde připojil. No vlastně ani nemusím, vyrazím tak hodku po vás a na Srní doletím numero UNO bez Fiata Uno ale se seatem ... >:D

Wii - až uvidíš na cestě ve zpětném zrcátku kužel světel bixenonů a něco tě prudce ofoukne jako uragán až to zahoupe s bawcem, nebude to padající sníh ale upalující cuprus ... :-) který tě jen předjel. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.02.10  12:18

Wii dakujem ti pekne tak my pokukame po internete skoly a nejak to uz zvladneme ked ju prijmu tak budem castejsi ucastnik zrazov mozno sa zo mna stane aj cech >:D retaze mam aj ja a zrazit sa dufam zrazime len mi dajte vediet kde a gps suradnice :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 11.02.10  11:40

Certina: Ty mi úplně čteš myšlenky, taky sem myslel, že se "srazíme" u Shellky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.02.10  11:31

Zino:
    Tak jsem se ptal a na magisterske studium tu nemame univerzální přihlášky, každá škola má svoje ;-) Ale z 99% mají elektronické (vyplníš na netu a odešleš to tam, pak to vytiskneš a odesleš poštou) :-) Víc jsem nezjisti ;-)

Tharas:
    Neboj, my to zvládneme ;-) :yes:

Certina:
    Taky mám řetězy, kupoval jsem je do Alp, ale tem jsem je ani jednou nepoužil >:D :no: Zatím celkem špatná investice (potřeboval jsem řetězy pro nízké podběhy a navíc s ochranou ráfku a chtěl jsem samodopínací... Výsledná cena? >:D 3500 >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 11.02.10  10:41

Mám řetězy ;-)

Pánové, napadlo mě, jestli nebudete chtít udělat nějakou "spolujízdu" ;) Třeba s Xgangou a Wiičkem bych se mohl srazit u Shellu na Dobříši ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.02.10  06:57

A Frpáče s Altou ... >:D S Cuprou tam nejedu ani náhodou, tady v Plzni napadlo cca 4-5cm nového sněhu ... :no:
  • 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 11.02.10  06:49

« vikend na Šumavě

Jelikož na Šumavě už jsem, tak jsem měl možnost vidět, jak se se při současném počasí jen na Čeňkově pile hrabou čtyřkolky a dál nejedou...přitom mě napala otázka, jak se na Srní dostane tolik zadokolek?:-) Aby ten sraz nebyl omezený jen na subaristy, xDivery a quattra...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.02.10  23:10

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

frpe tak teraz si mi zlomil srdce :-( :'-( to vazne uz ju tak skoro predas ? :-O
    noswear u nas to je rozdiel nie su tie prihlasky rovnake lebo na bakalarske sa pisu vysvedcenia zo strednej skoly teda aspon sa mi zda a na magisterske to uz nemusis naco by im to bolo >:D kam sa hlasi si nepamatam jednym uchom dnu druhym von len viem ze do liberca urcite
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.02.10  22:23

Pánové - díky počasí, sněhánkám které mají trvat do konce února a mému inzerátu na netu o prodeji cupry, to vypadá že budu do šumavce bez cupry a pojedu zjevně asi Altou ... ;-\

PS : Ale zasejc vám ukážu hodiny na sněhu ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 10.02.10  22:18

Hele zino ja nevím, jestli je rozdíl v magisterských >:D mám prostě přihlášky na VŠ(pro mě na bakaláře, ale těžko říct, jestli jsou nebo ne na magistra) jinak jich mám cca 5 >:D ale kam se hlásí?...ja jen, že fakt jsou zde všude elektronické ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.02.10  21:05

noswear a kolko ich mas lebo som zistil ze zrazu chce posielat prihlasky na nejak vela ceskych skol >:D a mas tie "magisterske" ?
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 10.02.10  20:57

No jestli chceš Zino přihlášky a ja na Šumavu pojedu, tak ti náke dovezu >:D mám jich tu pár a všechny svoje sem měl elektronické

Wii: Jasně, že si to nespletl s tím autem ;-)

FRPE:Stejně na něm zase jsi >:-[] jen počkej dneska ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.02.10  20:04

wii nevadi priatelka chcela vediet len ci nieco take existuje tak jej poviem ze ano >:D >:D
    frpe dobre tak ta poprosim aby si mi cez prestavku odbehol po tu prihlasku dufam ze ti pani ucitelka da priepustku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.02.10  19:52

V Plzni je v Podmostní ulici ,,Pomocná a Zvláštní škola,, zítra jedu shodou okolností kolem, tak se ti tam pro přihlášku zastavím a vezmu ti ji na šumavu ano? 8-s >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.02.10  19:49

Něco takového je, ale nevim kde to koupit >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.02.10  19:33

>:D >:D frpe potrebujem niekoho kto by mi to doniesol na sumavu :-)
    edit: takze aspon 5 prihlasok bude treba dozvedel som sa >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.02.10  19:30

Zino - napiš Kubýkovi nebo Ronaultovi - to jsou místní ,,věční,, študenti ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.02.10  19:30

wii este jedna otazocka my mame taku knihu sa vola pred startom na vs [odkaz] mate take nieco aj vy ? su tam rozpisane skoly programy poplatky atd.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.02.10  19:26

vdaka velmi by si pomohol ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…