BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto certina

certina 14.02.10  10:28

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Přesně jak říká Wii, týden je minimum ;) a měla by stát okolo 250 Kč :-)

Hale Vojto, Xgaye nabíráš teda na Dobříši?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  10:27

to mi robi vrasky obehal som zmenarne a nepacia sa mi kurzy >:D ale nejak to uz zvladnem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  10:25

Danke :-) jj na benzince, ale nevim jaký jsou, ale myslim že na týden je to minimum :-) To ti na benzince řeknou ;-) To kup ještě na Slovensku před hranicema :-) Jo a nezapomeň, že tu nemáme Euro >:D >:D Ale CZK >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  10:21

ok ja na teba cislo mam poslem ti v sz moje este raz
    ps: dialnicnu znamku kupim na benzinke ? alebo mate nejaky special shop >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  10:19

Supa, počítám s tebou :-) Máme na sebe číslo? Myslim že jsem ho měl, ale jaksi jsem měnil telefon a měl jsem jen starou zálohu paměti, takže pro jistotu mi pošli v SZ tvoje číslo znovu, zasílám taky ;-)

PS: Kdybys videl nekde v diskuzích PeT-u nebo Rexxxtona, tak se jich zeptej jak to s nima na Šumavu vypada ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  10:16

to je vela pismen a cisel >:D okej ja si to radsej aj vytlacim 12:30 vyhovuje
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  10:15

Ok, tak my dva se sejdeme na benzince Benzina na cca 4-5 kilometru D1 GPS 50°0'37.275"N, 14°32'34.537"E ve 12:30? :-)

A s ostatními se sejdeme na OMV (obec Malá Chuchle) na Strakonický za Barandovským mostem směrem na Strakonice GPS 50°1'20.398"N, 14°23'36.49"E ve 13:00 :-) Dnes to domluvím s Ypsim a Certinou a Reznikovi jsem psal SMS :-) Jinak přez Prahu už asi další lidi nepojedou :-)

PS: ještě někde budu nabírat xGangu (možná Dobříš) a v Dobříši se sejdeme i s Certinou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  10:08

wii nemozes ma protahnout a bodka >:D tak sa stretnime niekde pred prahou daj miesto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  09:59

Takže přez Prahu pojedeš sám? :-) Já jen kdyby náhodou Praha stála, tak tě můžu protáhnout po různých zkratkách ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  09:57

ok suradnice som si ulozil mne to takto vyhovuje uvidime co ostatni ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  09:53

Ok, benzínka bude ideální ;-) Viděl bych to na OMV (obec Malá Chuchle) na Strakonický za Barandovským mostem směrem na Strakonice GPS 50°1'20.398"N, 14°23'36.49"E ve 13:00? :-) Souhlasíš s tím? Já kdyžtak dnes zjistím, jestli s tím souhlasí ostatní :-) :yes:

PS: nebo jestli chceš protáhnout skrz Prahu, tak se můžeme sejít my dva někde před Prahou na D1, stejnak po ni do Prahy pojedu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  09:44

wii mozme sa stretnut niekde v okoli prahy ale myslim ze ty to tam poznas lepsie >:D ak pojde vsetko podla planu, nezaspime a nebudeme cikat na kazdej benzinke tak by sme mali tam byt nieco po 12 tej mohli by sme sa stretnut v nejakom shoping centre nech ma moja radost >:D >:D ale priatelnejsia bude nejaka benzinka alebo neico podobne ;-)
    no ak bude cestou kalamita tak myslim ze s vacsinou sa stretneme cestou na srni a budeme si davat retaze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  09:38

Pravda pravda :-) Zino, chceš se teda sejít už v Praze? :-) Kdyžtak dej vědět v kolik by ti to vycházelo a my se pokusíme přizpůsobit :-) Jinak lidi co nejedou prez Prahu, tak s nima se asi sejdeme az v Srní před hotelem ne? :-)

PS: Snad tam vyjedu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.02.10  09:26

« MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

wiičko pomaly by si mal pisat o kolkej a kde sa zrazime ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.02.10  09:14

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
    19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný >:D

Zatím potvrzení účastníci:
    Zino z dálky (Seat Leon)
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Wiičkem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
    Chosé (Škoda Octavia I)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Tharas (na část dne)
    NoSwear (na část dne)
    Rexton666 (99%)
    PeT-a (99%)
    WL (70%)
    Dave (50%)
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.10  21:18

« Re: bevko

Wíčko je praktičtější a bezpečnější, se špuntem si nakonec stejně užijou taky a ještě ho zarazí až někam do žalud(k)u... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 13.02.10  21:11

WL: To víš, na tuhle akci obyčejnej špunt stačit nebude, tak se musim jistit dvakrát >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.10  21:08

xganga
    Tak ty prý raději dorazíš s nějakým bepečnostním "wíčkem"
    na pr.deli...? :-O 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.02.10  15:45

« MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu
    19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný >:D

Zatím potvrzení účastníci:
    Zino z dálky (Seat Leon)
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Wiičkem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
    Chosé (Škoda Octavia I)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Tharas (na část dne)
    NoSwear (na část dne)
    Rexton666 (99%)
    PeT-a (99%)
    WL (70%)
    Dave (50%)
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka a Zina ;-)

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.02.10  13:48

xGay:
    Taky mi to ještě déle nevydrželo >:D Víceméně vim, že to je jen takový plácnutí do větru >:D >:D Jinak notas neberu, na co? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…