BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 16.02.10 19:38
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Právě je to napsáno u Ypsiho :-)
Ale že ses to ty, tak u OMV (obec Malá Chuchle) na Strakonický za Barandovským mostem směrem na Strakonice GPS 50°1'20.398"N, 14°23'36.49"E ve 13:00 :-) :-)
Poipřípadě, kdybys měl zájem, tak ve 13:30 v Dobříši na Shellce u R4 (myslim že je to R4 >:D ) -
certina 16.02.10 16:48
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Wii: na konkurenčním serveru začala do galerie přidávat fotky (i tu ze srazu s Tebou a Ypsim). A pod jednou z ní vypadlo, že jede o víkendu na hory. Když jsem ptal, jestli s náma, tak odpověděla, že jo ;-)
Tady máš [odkaz]
Jinak na kameru jsem se chtěl zeptat já Tebe ;-\ Zkus ještě Ypsiho, ten by ji mít mohl ;)
Jinak o odjezdu jsem jí zatim nic nepsal. -
Wiii 16.02.10 15:25
Certina:
Odkud máš tuto informaci o Subaristce? Nerikej, ze se nechala ukecat tím zvrhlíkem FRPEm >:-[] >:-[]
PS: Říkal jí nekdo v kolik se vyráží, bydlí nedaleko, tak se může přidat do kolony >:D Jo a nemáš kameru? :-)
xGay:
Starouse vem, toho můžu >:D >:D :yes: >:-[]
Element:
Říkáš, že ti to konečně jede jako 316i? >:D >:D Nebo jak to myslíš s tím "eRko po výměně TCV lítá jak splašené"?? Předtím to bylo jako lehce poladěná 1,2 HTP >:D >:D >:-[] >:-[]
PS: My si tě už někde najdeme ;-) -
element5 15.02.10 22:26
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Dubenec je vesnička s hlavní ulicí vedoucí skrz, tedy místo, kde vás (vy mně) nemůžu (ete) minout, ale průser je, že nevím jak na tom budu časově (zrovna teď píšu z Karviné)...
Když nebudu stíhat zavolám, eRko po výměně TCV lítá jak splašené, tak vás lehce doženu >:D