BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
FRPE 16.02.10 20:47
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Subaru4ever - pošli mi na SZ tvou adresu a pošlu ti ze Srní pohled ... >:D >:D
Rony - no to je jasný kámo! Ne vážně, jde pryč a přiznám se že už nyní je mi z toho těžko u srdce ... ;-\ Nikdy jsem k žádnýmu autu nepřirostl jako ke Cupřici ... :yes: :yes:
No a až si urovnám doma svou životní situaci, koupím si mazlíka 4x4 a min 330PS a víc! Snad teda ... :-O 8-s Asi Favorita ... >:D -
Wiii 16.02.10 20:45
FRPE:
Hele aspon bys nám trochu prohrnul cestu >:D >:D Jed Cuprou >:D >:D
Suba4eva:
Jo kdybych to měl takhle, tak mozná taky na Sumavu hodim bobka, ale neni a tak je sumava jasná páka ;-) :yes: Jinak doufám, žes už slysel o velkým celo MACz srazu 3.4.2010 který bude nekde v okolí Humpolce ;-) Tam musíš dorazit ;-) :yes: -
Ronault. 16.02.10 20:42
FRPE: Už 22.2. mi ji přivezeš? Paráda, udělám si na tebe v pondělí teda čas a nezapomeň načepovat tu plnou nádrž >:-[]
Ty máš na Altei reklamu? Je to tvá reklama nebo ti za to někdo platí jako reklamní plochu. Můžeš odpověď i přes SZ ;-) -
Subaru4ever 16.02.10 20:41
Ježiš já vám závidím :-(
Jak tak poslední dobou nečtu nic jiného než radostné zprávy z přípravy Šumavy (o ničem jiném se na MACZ nedebatuje), tak je mi furt smutněji a smutněji.
Ani nevíte, jak rád bych jel :'-(
Jenže už nám začla škola a ještě musím velmi rychle zvládnout nějaký resty za minulý semestr. Do příštího týdne musím spočítat asi 200 příkladů, který dohromady vydaj na 100 hodin - nejspíš (určitě) se z nich po**** 8-s
Tak si to tam užijte - v mém případě na prvním místě škola a potom (v důsledku úspěšné školy) teprve auta ... -
FRPE 16.02.10 20:40
Abych pravdu hovoril, neviem čím pojedu. Cupry by to byl asi poslední výlet, neboť 22.2.2010 jde ke kupci ... ;-\
Zase bych chtěl jí pofotit s ostatníma uživatelema MACZ. Blbý je to že tam na horách bude hodně sněhu a na to není cupra stavěná, potažmo moje přední radlice od JE designu by to nemusela přežít.
S Alteou jet moc nechci, je na ní nějaká reklama a to by se na společných fotkách moc nehodilo ... ;-\ ale uvažuji o tom, neboť haldex má své výhody ... ;-)