BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 17.02.10 16:37
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Reznik:
No do dvou je hodne casu >:D Leda že by se jízda na Šumavu spojila s obědem v Dobříši a tam bys nás ty a FRPE dohnal ;-)
Všichni:
Co vy na to? ;-)
Erl:
Jako lyže asi vezmu, jestli budu ale lyzovat ti nereknu >:D >:D
FRPE:
Krásný plán >:-[] >:-[] -
FRPE 17.02.10 16:31
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Erl :
1) Sraz Praha
2) Spanilá jízda na Srní
3) Společné muchlování a seznámení na Srní
4) První společná fota
5) Společná večeře s dortem MACZ a počet svíček dle toho kolik dorazí účastníků
6) Spárování účastníků ( kdo komu padne do oka, ruky, či něčeho jiného ... ) ubytování
7) Příprava na večer - vyčištění zubů ( ty osobně mě čistí Element 5 ) sprcha ( u mě s Elementem 5 ) oblečení, u mě já sám ale Element mě zapne knoflíčky, nažehlí puky na kalhotech atd.
8) Večer v rytmu hudby + dobrý mok k tomu
9) Přepárování uživatelů a příprava na nocleh - např. Frpe + Mirka - Zinovo ex ... a nebo Frpe a Subaristka atd.
10) Ostatní spánek - Frpe si zahraje tenis s vyvolenou či vyvoleným, Element bude jen ,,koukat,,
11) Sobota snídaně
12) Výlet dopolední na pěkná místa šumavy ( Frpe opět tenis )
13) Oběd společný - Element přenechá větší část Frpemu
14) Příjezd zbytku uživatelů - modo, plzeňská sekce - Chobot, Martin Happy atd.
15) Společné focení s těmito uživateli + jejich zkasírování námi
16) Sobotní sportovní večer - bazén, pinec, kulec - Frpe si zahraje ,,kulec,, s tou NEJ MACZ ženou opět na pokoji nyní i s Elementem
17) Nedělní odjezd bez zaplacení ...
Stačí takhle? ;-) >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
Brandon Walsh 17.02.10 09:56
« Re: Sraz Cuper na Srní
vcera som tam bol bola akcia ibiza za 8600 evri tak som chcel jednu kupit predajca mi povedal ze na ibizu idem neskoro uz su vypredane ale ked chcem da mi skladovku a dostaneme sa na taku cenu tak reku skusme a on ibiza 11.700 evro 300 evro dole no tak dajme 11.400 ale k tomu dostanete povinnu vybavu a zimne gumy zdarma cize je to to iste no neviem ja som gumy 15 ky za 3100 evri este nevidel >:D