BMW 320si (Wii-Jay)
certina 17.02.10 19:21
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Erl: On se snad ještě nějaký "sportovec" najde ;-) stejně si myslim, že moje Blizardy zůstanou celý víkend v autě >:D Ale co kdyby náhodou, že?
btw. kurňa, ten facebook je opravdu zákeřný nástroj :yes: teď jsem našel fotku mladý ze sobotní oslavy narozenin jejího kamaráda :-O - otvírám pivko -
certina 17.02.10 19:00
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Erl: Já si lyže beru, aspoň pro dobrý pocit >:D ale asi se nic konat nebude... Uvidim ;-)
Jinak s tim obědem nemám problém... A jestli to pomůže Řezníkovi a pojede pak s náma v koloně, tak jsem jedině pro ;-)
xganga: hale a co rendez vouz? tam nevaří? -
Wiii 17.02.10 18:23
FRPE:
Posunout sraz... Sám dobře víš, že se v tu hodinu scházíme se Zinem, kterému to tak vychází, ale jak jsem řekl, můžeme se sejit dřív a pak třeba zatim nakoupit zásoby atp. ;-)
xGay:
No to teda nechci >:D Ale v te pizzerce jsem uz nekolikrat byl ;-) :yes: -
Ondřej Šámal 17.02.10 17:03
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Wii: Tak jestli se chcete někde na Dobříši naobědvat, tak doporučuju buď čínskou restauraci (ale to ty asi chtít nebudeš >:D ), zámeckou restauraci [odkaz] , pizzerii Olivo, případně mexickou restauraci ve Starý Huti, což je asi 2 km od Dobříše. -
Wiii 17.02.10 17:00
« Zítra dopoledne BRNO
Zdravím zdejší brňáky :-) Zítra se dopoledne vyskytnu v Brne, takze pokud by nekdo mel cas a chut, muzeme se sejit a pokecat ;-) Počítám, že budu mít čas cca od 9:30 :-) Ale bezpodminecne musim ve 12:00 vyrazet zpet smer Praha ;-) Tak kdyby někdo, tak to sem pisnete :-) Ale pro jistotu mi to poslete na mobil, to je jistota :-) :yes: :yes:
Zatim cau, mizíííím >:-[]