BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 19.02.10  11:14

« ** UPŘESNĚNÍ DNEŠNÍHO SRAZU **

Na koresponďáku budeš na prním místě ty Michale, vedle tebe White Label a na dalším Ronault, Mojito, Fefe, Vrkuboy, Berustina, Matheas a další "vážení Brňané". Nevím ovšem zda se mi tam podaří vmáčknout ještě pozdrav ale jména tam určitě budou ... ;-) >:D Adresuji to na tu Brněnskou teplárnu jo?

Další pohled, teda koresponďák poputuje do Prahy - kde budou opět "vážení Pražané" od nás pozdraveni. Na třetí korespondák již nezbydou peníze a tak do Plzně v neděli pošlu sám sebe, počítám, že to bude s opuchlýma očima, břichobolem, opicí na zádech ( a nyní nemyslím vyjímečně White Labela ) závratěmi, zezadu roztrženými trenclemi od Wii-Jaye a Elementa, myslím že vážení Plzeňané nebudou mít z mého ,,korespondáku,, radost ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.02.10  10:53

« Re: Re: ** UPŘESNĚNÍ ZÍTŘEJŠÍHO SRAZU **

to ovsem pouze v tom pripade, ze budu na korespondaku uveden na prvnim miste..

ono bude uplne stacit, kdyz vecer pridate do svych galeri reportazni fotky. Tesim se na ne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.10  10:43

Tak tam, prosím tě, připište (za jedny prachy) i pozdrav pro mě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 19.02.10  10:41

Jelikož vidím, že jsem nyní jediný on-line účastník srazu tak tě Miku za všechny děkuji! ;-)

A pošleme ti pohled, nebo raději koresponďák ze šumavy ... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.02.10  08:58

zdarec

tak drzim palce, at vyjde pocasi, hojna ucast a at se splni vsechna vase "homo" i "hetero" tajna prani a ocekavani!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 19.02.10  08:50

Tak at si nechá udělat duplikát ne? Dle mě to bez malýho TP neklapne na DI, si teda myslím. Na Plzni jsem měl před časem stejný problém ... 8-s

Co Vy Moďáci a šumava? Hanss přijedete teda v sobotu? :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 18.02.10  21:01

Chlapi, chci kupovat od pána auto, ale nemá malej techničák, je to pro mě problém?? stejně při přehlášení dostávám novej - v čem může bejt zádrhel?? dík za pomoc....... jo a Zdravim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 18.02.10  20:45

Erle, představa že se ožírám někde na šumavě je sice pěkná a lákavá, ale co pak v sobotu se mnou? >:-[]
    vlastně i v neděli, mě už ten odbourávací metabolismus funguje hoooodně pomalu, takže vy mladíci, dejte si za mě :yes: piju skotskou s kapkou pramenité vody, jasný?!!
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 18.02.10  20:38

rarsch : to by mohlo být dobrý, škoda, že přesně na ty termíny už něco mám :'-( mno možná v tim dubnu? >:-[]

BTW, jak to že nepřijedeš? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 18.02.10  20:23

koukám že ten váš teplovíkend je skutečně realita :-O

modří už vědí, ale přece jen něco na příští sobotu [odkaz]
    a když ne příští (já tam budu) tak nějakou další!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 18.02.10  19:03

Nazdárek . .Beru foťák kterej nahráva ve full HD takže pohoda . . .v 15 hod + - jsem na náměstí. Pojedu od Zbraslavy takže na té dvouproudovce můžu nabrat čas >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.02.10  18:48

FRPE:
    Tento nápis jak má berustina maji všechny pofaceliftové Cupry ;-)

Jinak doufám, že se dobře chápeme... Zítra v 15:00 v Dobříši a téměř hned (do 15 minut) vyrážíme směr Srní :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.02.10  18:08

Po obědě ( teda po naší snídani ) by to bylo asi ideální cca ve 14h? Poslal jsem ti odpověd na tu tvou SZ ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 18.02.10  17:46

Vstal jsem z mrtvych, prijedu teda az na sobotu a kameru samozrejme beru. Je nejaky program, v kolik mam byt na Srni? Bude nejaka jizda, drift contest apod...?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.02.10  16:04

Já kamču neberu. Jen bych chtěl poprosit všechny kameramany a fotografisty - že bych nerad měl někde ,,ksicht,, na MACZ.

Auto si foťte jak chcete ale mě pleas vynechat ...:-! Děkůjí!

Takže poslední slovo, zítra v 15h v Dobříši na nám.? Hodí se to všem takto a stíháte? :-O

Jinak Wiičko - pěkný fotky. Beruš je nějakej samolepka né? Má na čumáku cupřice nápis Cupra ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.02.10  14:07

Ješte technická... Berete teda někdo kameru? >:D Řezníčku??? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 18.02.10  14:00

Jojo, dejme to na tu 15h náměstí Dobříš, někde u radnice at se všici potkáme ... ;-)

Certina - já tě budu jistit zezadu, budu závěrečný jezdec kolony MACZ ... víš pr.dko? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 18.02.10  13:55

a ne, že na to pak všichni na strakonický hamstnete a zmizíte mi! budu asi nejslabší účastník výpravy, tak prosím o pochopení :-| ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 18.02.10  13:50

Na druhou bych to asi sotva stíhal, ale v 15:00 budu na Dobříši bez problémů :yes:

Jo, a lyže taky beru s sebou, čas si na ně udělám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 18.02.10  13:50

To je řeč chlapa ;-)
    S plánem souhlasím (lehounce po třetí odjezd) ;-) dokonce je to pro mě i vhodnější :yes: :yes: ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…