BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
rarsch 18.02.10 20:45
« Re: Re: ** UPŘESNĚNÍ ZÍTŘEJŠÍHO SRAZU **
Erle, představa že se ožírám někde na šumavě je sice pěkná a lákavá, ale co pak v sobotu se mnou? >:-[]
vlastně i v neděli, mě už ten odbourávací metabolismus funguje hoooodně pomalu, takže vy mladíci, dejte si za mě :yes: piju skotskou s kapkou pramenité vody, jasný?!! -
FRPE 18.02.10 16:04
« Re: Re: ** UPŘESNĚNÍ ZÍTŘEJŠÍHO SRAZU **
Já kamču neberu. Jen bych chtěl poprosit všechny kameramany a fotografisty - že bych nerad měl někde ,,ksicht,, na MACZ.
Auto si foťte jak chcete ale mě pleas vynechat ...:-! Děkůjí!
Takže poslední slovo, zítra v 15h v Dobříši na nám.? Hodí se to všem takto a stíháte? :-O
Jinak Wiičko - pěkný fotky. Beruš je nějakej samolepka né? Má na čumáku cupřice nápis Cupra ... 8-s
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Další pohled, teda koresponďák poputuje do Prahy - kde budou opět "vážení Pražané" od nás pozdraveni. Na třetí korespondák již nezbydou peníze a tak do Plzně v neděli pošlu sám sebe, počítám, že to bude s opuchlýma očima, břichobolem, opicí na zádech ( a nyní nemyslím vyjímečně White Labela ) závratěmi, zezadu roztrženými trenclemi od Wii-Jaye a Elementa, myslím že vážení Plzeňané nebudou mít z mého ,,korespondáku,, radost ... >:D