BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 22.02.10  17:01

« Re: Ahoj chlapi

nebyl >:D a ani nějakou dobu zase možna nebudu

ty geji jeden vrrrrr :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.02.10  16:52

Nebo se pletu? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.02.10  16:52

Ale prosim tebe Vampi >:D Nebyls tu tak dlouho >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.02.10  16:51

tak sem už dneska nenapišu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.02.10  16:47

Ok, tak Když tu vidím ten příspěvek od Ronaulta, uděláme mu skoro dvojníka na 3 dny >:D Takze za 6000. příspěvek bude "Renault" a k tomu tento avatar [odkaz] >:D >:D >:D na dobu 72 hodin >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.02.10  16:36

ako tak pozeram za 5 prispevkov by sa mal menit nick nie ?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.02.10  15:51

Tak chlapi, chci vám jen připomenout, že tento měsíc je téma fotosoutěže Detail vašeho miláčka (auto!) a jen do 25.2. můžete přihlašovat fotky v Kubyyykově diskuzi!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.02.10  15:37

letni mi v servise narvali na 3 něco... fakt žadna sranda s těma expertama :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.02.10  15:01

2,8 je fakt extrem.
    2,2 a 2,35 by mohlo byt optimalni a vzhledem k tomu ze na tech pneu uz neni co zkazit, tak ta zkouska nebude tak bolestiva :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.02.10  14:56

no jak jsem psal v novinkach přišlo mi to nafoukane na 2.8 přičemž na štitku je při menšim zatiženi 2.1 a 2.6 zadek a při plnem je to 2.5 a 3.0....Ja jezdim většinou sam, občas ve 3 a ojediněle cele auto a vozil jsem nafoukane 2.1 a 2.5-2.55(upustil jsem oproti servisu)....Ted jsem vyměnil předek zadek a dal tam 2.15 a 2.35 a budu to průběžně sledovat no :/
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.02.10  14:36

no aby se takhle sjeli by jsi musel jet ostre docela dlouho... snad nekecam, ale na 1er mam predepsany 2,3 predek a 2,5 zadek, ale stejne to foukam malinko vic. Na okruhu jsem pro zmenu upoustel cca 1 atmosferu a to jsme moc nejezdili...
    Asi bych zkusil novou sadu a foukat to treba o 0,1 min nez mas napsano na stitku na dverich a uvidis...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.02.10  14:28

Já se obávám jestli to nejsou nějaké problémové kusy a jestli se náhodou třebas díky RTF nepřehřívají, pár krát jsem cítil lehký závan gumy, jak po ostřejší jízdě, ne že by se pálily, ale že by se nějak zahřívaly a nafukovaly... V tom připadě bych asi reklamoval ale nevím jak jim to dokázat nebo jak postupovat. Uvidím jak se to bude chovat....Hlavně proč uvažuji o nějaké chybě je důvod, že gumy nejsou z nejnovější kolekce takže mohl být použít nějaký jiný systém RTF třebas... moje teoretické myšlení ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.02.10  14:18

Vampix : to je hodne zajimavy... ja vsechny pneu foukam 2,3-2,5 letni na druhym aute klidne i 2,7. odjezdil jsem tak nekolik sad pneu a vzdy to bylo rovnomerny...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 22.02.10  13:50

« Ahoj chlapi

Po delší odmlce jsem zase zde. Ovšem dneska sebou nesu i problém viz novinka a fotky... Chci se proto Wii jaye zeptat na kolik presuješ pneu a jaký máš rozměr....Klidně může napsat jakýkoliv majítel BMW 3er
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.10  13:24

« Re: Powerbox

kucí powerbox nee. Ten falšuje údaje z čidel a ŘJ motoru pak nemusí poznat, že někde došlo k chybě. Když už chcete vyhodit peníze oknem, tak čip, ten aspoň neovlivňuje schopnost rozpoznat chybu.
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 22.02.10  12:27

nebo ještě zkus Edgara (Mateo Mendosa), ten měl powerbox od UR tuningu na 3.0 TDI ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 22.02.10  12:23

box nevim hele, jednou mi to vysvětloval tady Radek MPS - prej je to špatně, když bedýnka sype nové info jednotce, která na to neni připravená, tak nějak to myslim řikal, kdyžtak mu pošli SZ. Víc nevim, je možná, že ale dnes už to funguje jinak/lépe ?!? tak čus
    :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.02.10  12:12

nazdar hanssi :-)

tak to je skoda na druhou, ja uz jsme cekal jak nas budes prohanet v TT..ale kdyz to byl nakej i.diot a auto za to taky nestalo, tak je to jasny ;-) kdyztak to probereme v patek na MoDu, jestli bude, rad bych se stavil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 22.02.10  12:08

Zdar borci,
    tak šumava mi mrzí, já mezitim udělal zcela zbytečnej vejlet kamsi ke K.V. - čili zde je odpověď - pán byl vcelku slušnej i.diot - chvilkama jsem zvažoval, zda ho nebudu i bít, auta jsme tedy nevyměnili a jede se dál..... :-!
    P.S:když už pominu "pána", tak TT bylo tak lehce divný, táhlo řízení a info protichůdné, takže rači pryč....... :-)
    Tak Zdravim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.02.10  11:59

« Re: Počasí!

Tak kucí... máte SZ!!! Certina, ty taky >:-[] >:D >:D

PS: Wii : klidne mi ty fotky posli rovnou z fotaku, ja si s nima poradim :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…