BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 22.02.10 14:56
« Re: Ahoj chlapi
no jak jsem psal v novinkach přišlo mi to nafoukane na 2.8 přičemž na štitku je při menšim zatiženi 2.1 a 2.6 zadek a při plnem je to 2.5 a 3.0....Ja jezdim většinou sam, občas ve 3 a ojediněle cele auto a vozil jsem nafoukane 2.1 a 2.5-2.55(upustil jsem oproti servisu)....Ted jsem vyměnil předek zadek a dal tam 2.15 a 2.35 a budu to průběžně sledovat no :/ -
Erl 22.02.10 14:36
no aby se takhle sjeli by jsi musel jet ostre docela dlouho... snad nekecam, ale na 1er mam predepsany 2,3 predek a 2,5 zadek, ale stejne to foukam malinko vic. Na okruhu jsem pro zmenu upoustel cca 1 atmosferu a to jsme moc nejezdili...
Asi bych zkusil novou sadu a foukat to treba o 0,1 min nez mas napsano na stitku na dverich a uvidis... -
Vampix(Diesel Power) 22.02.10 14:28
Já se obávám jestli to nejsou nějaké problémové kusy a jestli se náhodou třebas díky RTF nepřehřívají, pár krát jsem cítil lehký závan gumy, jak po ostřejší jízdě, ne že by se pálily, ale že by se nějak zahřívaly a nafukovaly... V tom připadě bych asi reklamoval ale nevím jak jim to dokázat nebo jak postupovat. Uvidím jak se to bude chovat....Hlavně proč uvažuji o nějaké chybě je důvod, že gumy nejsou z nejnovější kolekce takže mohl být použít nějaký jiný systém RTF třebas... moje teoretické myšlení ;-\ -
Hanss (MoDo Team) 22.02.10 12:23
« Re: Powerbox
box nevim hele, jednou mi to vysvětloval tady Radek MPS - prej je to špatně, když bedýnka sype nové info jednotce, která na to neni připravená, tak nějak to myslim řikal, kdyžtak mu pošli SZ. Víc nevim, je možná, že ale dnes už to funguje jinak/lépe ?!? tak čus
:-) :yes: -
Hanss (MoDo Team) 22.02.10 12:08
« Re: Powerbox
Zdar borci,
tak šumava mi mrzí, já mezitim udělal zcela zbytečnej vejlet kamsi ke K.V. - čili zde je odpověď - pán byl vcelku slušnej i.diot - chvilkama jsem zvažoval, zda ho nebudu i bít, auta jsme tedy nevyměnili a jede se dál..... :-!
P.S:když už pominu "pána", tak TT bylo tak lehce divný, táhlo řízení a info protichůdné, takže rači pryč....... :-)
Tak Zdravim :yes:

ty geji jeden vrrrrr :-D