BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 23.02.10 13:13
« Re: Svolávám teplomety :P
Řezník: Občanku mám bohužel už rok a půl >:D Ale tak jako já bych si ten kousek zařídil, sice bych nejel asi nejrychlejc (top speed 140 >:D >:D ) ale určitě bych dojel, navíc na sněhu jsem si už zkoušel taky jezdit tak i přes Šumavu bych to zvládl až do Srní :-) -
David Silver 23.02.10 13:11
Řezník: Já bych rád no, ale na tat'ku je to moc daleko... Ale nakonec jsem byl vůbec rád že jsem jel ten pátek z Budějic domů, protože sem byl celej den úplně mrtvej. Vůbec sem se nevyspal a ve škole to taky nějak nešlo... ;-\
Wii: World Racing 2. Addonuju tam auta ale dost mi jich ted' tam dát nešlo takže slavím že jsem tam dal káry jako LP560-4, LP640, SL65 AMG Black Series, CLK63 DTM AMG atak :-)
PS: Řezník mě před pár roky viděl, takže ví že jsem ještě "malej" >:D ;-) Ale v tý době jsem byl velkej panák, teď jsem malý pivo jak píšeš >:D >:D -
Wiii 23.02.10 12:41
FRPE:
Já když jsem viděl jak mě oznámkoval, chtěl jsem mu to vrátit, ale pak jsem ocenil jeho neskutečkou objektivitu a za tu mu dal 3x10 >:-[] >:-[] >:-[]
Čertín honí.... psa po vsi, prej mu utekl :-! >:-[]
PS: vidím to tak, že budeš opět kouřit odemě FRPE >:D >:D -
ReznikCZE 23.02.10 12:31
Nejlepší je jak napsal FRPE že na to jak to tu dlouho pozoruje tak sesmolil pěkný kulový >:D a na základě toho chce hodnotit?! >:D >:D já se tu řechtám . . .ale taky jsem smutnej z toho že práci co jsem si dal s recenzí byla naprd podle toho to člověka ;-\ :-(

Předmět: Faker
Autor: LamboKysky
Datum: odeslání: 2008-01-28 19:37:24 | přečtení: 2008-01-29 16:56:49
Zpráva: táhni někam jinam ty fakere!!! tady na tom serveru ti na to nikdo není zvědavý!!!
Odepiště na tuto soukromou zprávu
>:-[]